• Întoarceți-vă la 30 zile
  • Transport gratuit de la 189 RON

Despre autor

Recenzie pentru jacheta Holokolo 2in1

Recenzie pentru jacheta Holokolo 2in1

Când am auzit că Holokolo a lansat o nouă jachetă de iarnă, am căutat-o imediat și am început să-i citesc specificațiile. În primul rând, mi-a atras atenția prețul, care mi s-a părut surprinzător de mare în comparație cu prețul tricourilor de la aceeași marcă. După ce am citit ceilalți parametri, materialul din care este confecționată jacheta și faptul că "2in1" înseamnă o vestă interioară detașabilă, prețul jachetei a început să aibă sens pentru mine.  Am ales jacheta în portocaliu și în mărimea S, deși mărimea mea normală este XS și pentru produsele Holokolo.

7 + 1 sugestii de cadouri de Crăciun pentru cicliști

7 + 1 sugestii de cadouri de Crăciun pentru cicliști

Crăciunul se apropie așa că este timpul să începem să cumpărăm cadouri. Uneori, inspirația vine de la sine, alteori nu avem de ales decât să cumpărăm șosete și cosmetice, așa cum facem în fiecare an. Dacă cei dragi sunt pasionați de ciclism, fiți atenți. Avem câteva sugestii de cadou care să facă bucurie sub bradul de Crăciun și le puteți cumpăra chiar acum de acasă fără să vă stresați în centrele comerciale aglomerate din cauza numărului de cadouri la care trebuie să vă gândiți și să le cumpărați.

Specificul pregătirii femeilor sau femeile nu sunt doar niște bărbați mici

Specificul pregătirii femeilor sau femeile nu sunt doar niște bărbați mici

În calitate de ciclistă profesionistă, am avut mulți antrenori, întotdeauna bărbați.  Am fost implicată în acest sport de când eram tânără și nu am fost niciodată antrenată de o femeie. Nu credeam că antrenamentul masculin și cel feminin pot fi atât de diferite, dar nimeni nu se gândește la asta când este copil. Cum pot aceste diferențe să ne afecteze sănătatea? 

5 sugestii pentru a vă bucura de ciclism toamna

5 sugestii pentru a vă bucura de ciclism toamna

Vara se apropie încet-încet de sfârșit, copiii s-au întors la școală, iar vacanța de vară s-a încheiat. Vremea caldă de vară este mai degrabă o excepție, soarele va începe să răsară în curând când sunteți deja la serviciu și nici după-amiaza vizibilitatea nu va fi ideală. Odată cu sosirea toamnei, mulți oameni încep să aibă o stare de spirit scăzută, care este cel mai bine combătută prin exerciții fizice. Dar cum puteți preveni ca vizibilitatea redusă și vremea rece și ploioasă să vă limiteze activitățile sportive? Este exact ceea ce analizăm în acest articol.

Hormonii eliberați în timpul ciclismului și sentimentele pe care le trezesc în noi

Hormonii eliberați în timpul ciclismului și sentimentele pe care le trezesc în noi

Cunoști situații când vii acasă supărat de la serviciu, te simți epuizat, dar totuși ieși la o plimbare cu bicicleta și te întorci plin de energie? Ai trecut și tu printr-o situație în care nu ai putut merge pe bicicletă și ai avut emoții din cauza asta? Pentru unii oameni, un pahar de vin este un relaxant și un stimulator al dispoziției, pentru alții jocurile pe calculator, dar ciclismul funcționează în același mod.