• Întoarceți-vă la 30 zile
 • Transport gratuit de la 189 RON

Retur / Reclamații

Cum să procedați în caz retur de bunuri?

Fiecare cumpărător are dreptul la retragere din contract în termen de 30 de zile de la primirea bunurilor.

 1. Intrați pe site în Modificarea online a comenzii folosind adresa de e-mail și numărul de comandă. Veți vedea articolele achiziționate și posibilitatea de a returna produsul. Completați motivul pentru care doriți să faceți un retur de bunuri și datele bancare (codul IBAN), unde vom trimite banii înapoi în termen de 30 zile lucrătoare de la primirea bunurilor returnate.
 2. După trimiterea cererii online, veți primi o confirmare prin e-mail. Vă rugăm să scoateți la imprimantă această confirmare și să o introduceți fizic în colet.
 3. Puteți returna mărfurile prin orice companie de curierat. Vă rugăm să le trimiteți la adresa:
  Packeta Romania SRL,
  ID 904 81 768 - holokolo.ro 
  Strada Virginia Nr.4
  Dragomirești-Deal, Ilfov 077096, CTPark A1 Km13, 
  Romania
  La această adresă sunt acceptate numai colete trimise prin intermediul transportatorilor: FAN Courier, Urgent Cargus, Sameday.

  Păstrați dovada expedierii mărfurilor (de exemplu, chitanța de plată și nr. awb).
 4. Bunurile trebuie returnate neutilizate, în stare originală, cu toate etichetele și ambalajul original. În caz contrar, putem deduce daunele produse din suma care ar trebui rambursată.
 5. După primirea bunurilor trimise de dvs., le vom examina și vă vom informa prin e-mail cu privire la procesul de retragere de la contract.
 6. În cazul în care Clientul se retrage parțial din Contractul de cumpărare, iar Bunurile au fost achiziționate în timpul unei promoții speciale condiționate de valoarea comenzii sau de numărul de produse din comandă, Clientul este obligat să returneze întreaga comandă sau Vânzătorul va returna Clientului partea corespunzătoare din prețul de achiziție al Bunurilor, redusă cu o sumă egală cu valoarea reducerii rezultate din utilizarea promoției speciale.

Pentru achiziții de peste 189 RON, transportul este GRATUIT. În cazul în care, după returnarea bunurilor, comanda nu mai atinge suma de 189 RON, precum și în cazul în care se returnează întreaga comandă, suma de returnat va fi redusă, în conformitate cu Termenii și Condițiile Generale, cu costurile de transport de 14 RON.


Schimb direct de mărfuri

Vrem să puteți merge pe bicicletă în echipament de ciclism nou cât mai repede posibil. Prin urmare, nu este posibil schimbul direct de mărfuri. În cazul în care produsul achiziționat nu vi se potrivește, vă rugăm să vă creați o comandă nouă și să ne trimiteți produsul necorespunzător în termen de 30 zile de la comandă - vă rugăm să urmați instrucțiunile "Cum să procedați la returnarea mărfurilor?"

 

Cum să procedați în cazul unei reclamații?

Bunurile sunt acoperite de o perioadă de garanție de 24 de luni, în conformitate cu legislația în vigoare, timp în care clientul poate reclama calitatea și funcționalitatea bunurilor achiziționate.

 1. Intrați pe site în Modificarea online a comenzii folosind adresa de e-mail și numărul de comandă. Veți vedea articolele achiziționate și posibilitatea de a face o reclamație la un anumit articol. Completați motivul reclamației.
 2. După trimiterea reclamației online, veți primi o confirmare a înregistrării solicitării. Vă rugăm să scoateți la imprimantă această confirmare și să o introduceți fizic în colet.
 3. Puteți returna mărfurile prin orice companie de curierat. Vă rugăm să le trimiteți la adresa:
  Packeta Romania SRL,
  ID 904 81 768 - holokolo.ro 
  Strada Virginia Nr.4
  Dragomirești-Deal, Ilfov 077096, CTPark A1 Km13, Romania
  La această adresă sunt acceptate numai colete trimise prin intermediul transportatorilor: FAN Courier, Urgent Cargus, Sameday și Poșta Română - exclusiv prin intermediul serviciului: "Prioripost"

  Păstrați dovada expedierii mărfurilor (de exemplu, chitanța de plată și nr. awb).
 4. La primirea bunurilor trimise de dvs., vom verifica bunurile și vă vom informa prin e-mail cu privire la procesul de soluționare a reclamației. Reclamația, inclusiv eliminarea defectelor, vor fi soluționate fără întârzieri nejustificate, nu mai târziu de 30 de zile de la data revendicării.

Costul de livrare și expediere a unui produs nou și costul de transport suportat de client în acest caz va fi suportat integral de către vânzător, în cazul în care plângerea este justificată.