O bicicletă este în marile aventuri pe cont propriu - CICLISMUL CA UN SPRIJIN EXCELENT PENTRU O RELAȚIE DE PARTENERIAT

O bicicletă este în marile aventuri pe cont propriu - CICLISMUL CA UN SPRIJIN EXCELENT PENTRU O RELAȚIE DE PARTENERIAT

De ce este ciclismul denumit adesea un sport individual? Poate tocmai datorită faptului, că omul se poate bucura singur de acest sport. Dar uneori nu este vorba doar de performanță, calorii arse și kilometri parcurși. Uneori este important să împărtășiți această bucurie de a face sport și cu altcineva. Cel mai bun mod de a vă petrece timpul liber și de a vă bucura de sportul preferat este cu partenerul dvs.

Nu știți ce haine să purtați pe bicicletă pe această vreme? Recenzia lui Adrian vă va ajuta

Nu știți ce haine să purtați pe bicicletă pe această vreme? Recenzia lui Adrian vă va ajuta

Poate că lucrurile nu par a fi așa, dar iarna este încă în plină desfășurare. Este minunat, că încă există oameni, care nu renunță la sport nici în această perioadă a anului. Alegerea vestimentației potrivite are un rol important atunci când se practică sporturi pe timpul rece, îndeosebi ciclismul. Prin urmare, în articolul de astăzi voi încerca să rezum observațiile și impresiile mele în urma testării unui nou produs de la HOLOKOLO, jacheta de iarnă WINTER 2IN1. După cum indică și titlul, este vorba despre o piesă unicat compusă din două piese vestimentare separate.

De ce să purtați pantofi de ciclism

De ce să purtați pantofi de ciclism

Istoria ciclismului a dus la o serie de modalități de fixare a piciorului și a pedalei, toate acestea pentru a crește eficiența pedalării. Dezvoltarea s-a efectuat în diferite etape. În trecut, pedalele convenționale, precum și diferitele curele erau folosite pentru a fixa piciorul în pantofi obișnuiți. În zilele noastre, există un sistem modern de trunchiuri, care se fixează în pedale speciale. 

Cum ciclismul de iarnă poate stimula imunitatea

Cum ciclismul de iarnă poate stimula imunitatea

Sezonul de iarnă este specific pentru fluctuațiile sale meteorologice. Cu siguranță că fiecare dintre voi o știe. Într-o zi este frig de îngheață apele, iar a doua zi începe să plouă sau chiar se încălzește cu 10 grade. Astfel de fluctuații meteorologice creează un mediu ideal pentru răceli și boli infecțioase care pur și simplu nu sunt binevenite în viața noastră. Cum să vă întăriți sistemul imunitar, doar prin faptul de a merge iarna pe bicicletă, puteți citi în următorul articol.  

Test 2 în 1 la jacheta de iarnă Holokolo

Test 2 în 1 la jacheta de iarnă Holokolo

Odată cu sosirea timpului de iarnă, nu este nevoie să trecem la activități de interior. Dimpotrivă, distracția abia acum începe.  Dacă sunteți un sportiv de iarnă experimentat, știți că în această perioadă a anului nu vă puteți lipsi de o jachetă de iarnă de calitate. În ultimele săptămâni am avut ocazia să testez un nou produs de la Holokolo, o jachetă de iarnă numită 2 în 1. Puteți citi cum a rezistat pe bicicletă și în alte sporturi în următoarea recenzie.

Recenzie pentru jacheta Holokolo 2in1

Recenzie pentru jacheta Holokolo 2in1

Când am auzit că Holokolo a lansat o nouă jachetă de iarnă, am căutat-o imediat și am început să-i citesc specificațiile. În primul rând, mi-a atras atenția prețul, care mi s-a părut surprinzător de mare în comparație cu prețul tricourilor de la aceeași marcă. După ce am citit ceilalți parametri, materialul din care este confecționată jacheta și faptul că "2in1" înseamnă o vestă interioară detașabilă, prețul jachetei a început să aibă sens pentru mine.  Am ales jacheta în portocaliu și în mărimea S, deși mărimea mea normală este XS și pentru produsele Holokolo.

Cinci motive pentru a nu pune bicicleta la iernat

Cinci motive pentru a nu pune bicicleta la iernat

Odată cu luna noiembrie, "perioada întunecată" a ciclismului intră în următoarea fază. Temperaturile încep să se apropie de zero grade, se face întuneric devreme, astfel încât în jurul orei 17:00 se face întuneric de-a binelea. Starea terenului și a drumului nu este cine știe cât de bună. Astfel de condiții nu par a fi foarte atrăgătoare la prima vedere. Cu toate acestea, atunci când nu vă lăsați copleșiți de toate acestea și vă apucați de treabă, antrenamentul poate căpăta proporții epice și vă poate aduce multe beneficii.