Cum ciclismul de iarnă poate stimula imunitatea

Cum ciclismul de iarnă poate stimula imunitatea

Sezonul de iarnă este specific pentru fluctuațiile sale meteorologice. Cu siguranță că fiecare dintre voi o știe. Într-o zi este frig de îngheață apele, iar a doua zi începe să plouă sau chiar se încălzește cu 10 grade. Astfel de fluctuații meteorologice creează un mediu ideal pentru răceli și boli infecțioase care pur și simplu nu sunt binevenite în viața noastră. Cum să vă întăriți sistemul imunitar, doar prin faptul de a merge iarna pe bicicletă, puteți citi în următorul articol.  

Test 2 în 1 la jacheta de iarnă Holokolo

Test 2 în 1 la jacheta de iarnă Holokolo

Odată cu sosirea timpului de iarnă, nu este nevoie să trecem la activități de interior. Dimpotrivă, distracția abia acum începe.  Dacă sunteți un sportiv de iarnă experimentat, știți că în această perioadă a anului nu vă puteți lipsi de o jachetă de iarnă de calitate. În ultimele săptămâni am avut ocazia să testez un nou produs de la Holokolo, o jachetă de iarnă numită 2 în 1. Puteți citi cum a rezistat pe bicicletă și în alte sporturi în următoarea recenzie.

Recenzie pentru jacheta Holokolo 2in1

Recenzie pentru jacheta Holokolo 2in1

Când am auzit că Holokolo a lansat o nouă jachetă de iarnă, am căutat-o imediat și am început să-i citesc specificațiile. În primul rând, mi-a atras atenția prețul, care mi s-a părut surprinzător de mare în comparație cu prețul tricourilor de la aceeași marcă. După ce am citit ceilalți parametri, materialul din care este confecționată jacheta și faptul că "2in1" înseamnă o vestă interioară detașabilă, prețul jachetei a început să aibă sens pentru mine.  Am ales jacheta în portocaliu și în mărimea S, deși mărimea mea normală este XS și pentru produsele Holokolo.

Cinci motive pentru a nu pune bicicleta la iernat

Cinci motive pentru a nu pune bicicleta la iernat

Odată cu luna noiembrie, "perioada întunecată" a ciclismului intră în următoarea fază. Temperaturile încep să se apropie de zero grade, se face întuneric devreme, astfel încât în jurul orei 17:00 se face întuneric de-a binelea. Starea terenului și a drumului nu este cine știe cât de bună. Astfel de condiții nu par a fi foarte atrăgătoare la prima vedere. Cu toate acestea, atunci când nu vă lăsați copleșiți de toate acestea și vă apucați de treabă, antrenamentul poate căpăta proporții epice și vă poate aduce multe beneficii.

7 + 1 sugestii de cadouri de Crăciun pentru cicliști

7 + 1 sugestii de cadouri de Crăciun pentru cicliști

Crăciunul se apropie așa că este timpul să începem să cumpărăm cadouri. Uneori, inspirația vine de la sine, alteori nu avem de ales decât să cumpărăm șosete și cosmetice, așa cum facem în fiecare an. Dacă cei dragi sunt pasionați de ciclism, fiți atenți. Avem câteva sugestii de cadou care să facă bucurie sub bradul de Crăciun și le puteți cumpăra chiar acum de acasă fără să vă stresați în centrele comerciale aglomerate din cauza numărului de cadouri la care trebuie să vă gândiți și să le cumpărați.

TEST: Scott Warm Hybrid RC, jachetă de tranziție sau tricou lung izolat?

TEST: Scott Warm Hybrid RC, jachetă de tranziție sau tricou lung izolat?

Odată cu sosirea toamnei aveam nevoie să-mi actualizez garderoba de ciclism cu haine mai călduroase și, în timp ce parcurgeam produsele din stoc pe magazinul electronic holokolo, am dat peste o jachetă de tranziție foarte interesantă Scott Warm Hybrid RC. Caracteristicile sale mi s-au părut atât de interesante încât m-am hotărît să o comand. Dacă doriți să știți dacă a fost o achiziție bună, citiți următorul articol.

Specificul pregătirii femeilor sau femeile nu sunt doar niște bărbați mici

Specificul pregătirii femeilor sau femeile nu sunt doar niște bărbați mici

În calitate de ciclistă profesionistă, am avut mulți antrenori, întotdeauna bărbați.  Am fost implicată în acest sport de când eram tânără și nu am fost niciodată antrenată de o femeie. Nu credeam că antrenamentul masculin și cel feminin pot fi atât de diferite, dar nimeni nu se gândește la asta când este copil. Cum pot aceste diferențe să ne afecteze sănătatea?