• Întoarceți-vă la 30 zile
 • Transport gratuit de la 189 RON

Soluționarea reclamațiilor

Procedura de reclamații care reglementează condițiile de reclamație între furnizor / vânzător și client / cumpărător (denumit în continuare „PR“)

Dispoziții generale

 1. Operatorul (vânzătorul) magazinului online www.holokolo.ro este societatea comercială CYCLESTORE s. r. o., cu sediul Za koníčkom 1-D, Pezinok 902 01, Slovacia.
 2. Client (cumpărător) se poate considera orice persoana fizică sau juridică, care își alege unul sau mai multe produse sau servicii, completează formularul de cumpărare și îl trimite vânzătorului.
 3. Acest regulament pentru soluționarea plângerilor definește drepturile legale între vânzător și client care, având ca bază calitatea sau corectitudinea produselor sau serviciilor oferite de către vânzător, pot apărea în cursul gestionării plângerilor.
 4. Pe baza acestui regulament, o reclamație este considerată a fi dreptul clientului față de vănzător, pe baza căruia un client poate cere schimbarea, repararea produselor defecte și/sau remedierea situațiilor în care serviciile acordate nu coincid cu cele descrise în contractul semnat în prealabil.


Procesul de tratarea reclamațiilor

 1. Pe baza acestui regulament de soluționare a reclamațiilor, clientul are dreptul să depună plângerea în scris sau prin e-mail.
 2. Această reclamație trebuie să conțină în mod obligatoriu următoarele informații:
  • 
  date despre persoana care depune o reclamație (nume, prenume, adresă poștală),
  • detalii despre un produs/serviciu reclamat, ce soluție se dorește,
  • cui este adresată reclamație,
  • dată la care se depune cerere,
  • semnătura clientului sau a persoanei împuternicite.

În cazul în care cererea este trimisă prin e-mail de către persoana împuternicită, la aceasta trebuie atașată copia scanată a împuternicirii semnate de către client.

 1. În cazul în care reclamaţia nu satisface toate cerinţele descrise în punct 2, nu este valabilă.
 2. Soluţionarea unei reclamaţii se operează în maximum 30 de zile de la depunerea ei.
 3.  O reclamație se consideră depusă începând cu zi când client a depus-o. Data depunerii reclamaţiei:

  • În cazul în care reclamaţie se trimite prin poştă – data la care reclamaţia a ajuns la adresa sediului specificat de vânzător

  • Predare personal – dată la care produs a fost prezentat personal la vânzător, această dată fiind trecută de persoana care preia reclamaţia pe copia formularului de primire.

  • Reclamaţie trimisă prin email – data la care scrisoarea electronică a ajuns în cutia de email a vânzătorului.

 4. Relaţiile juridice între client şi vânzător, nespecificate în acest Regulament de reclamaţii, sunt cele descrise în contractul de vânzare-cumpărare, precum şi în legile în vigoare pe teritoriul României în această ordine. Vânzătorul îşi revendică dreptul de a modifica acest regulament de reclamaţii fără înştiinţarea prealabilă a clienţilor în cazul în care este schimbat de modificările legislative sau cele interne.
 5. Clientul este obligat să returneze bunurile reclamate prin cea mai ieftină opțiune disponibilă, care îi permite să urmărească expedierea la transportator. În caz contrar, vânzătorul nu este obligat să îi ramburseze întreaga valoare a coletului.

Modificările aduse acestui Regulament de reclamaţii sunt afişate pe pagina online al Vânzătorului.

Acest Regulament de reclamaţii intră în vigoare din dată de 1.3.2019.

Vânzătorul îşi revendică dreptul de a modifica acest Regulament de reclamaţii fără acordul prealabil a clienţilor.