7 + 1 sugestii de cadouri de Crăciun pentru cicliști

Tag-uri:
7 + 1 sugestii de cadouri de Crăciun pentru cicliști>

Crăciunul se apropie așa că este timpul să începem să cumpărăm cadouri. Uneori, inspirația vine de la sine, alteori nu avem de ales decât să cumpărăm șosete și cosmetice, așa cum facem în fiecare an. Dacă cei dragi sunt pasionați de ciclism, fiți atenți. Avem câteva sugestii de cadou care să facă bucurie sub bradul de Crăciun și le puteți cumpăra chiar acum de acasă fără să vă stresați în centrele comerciale aglomerate din cauza numărului de cadouri la care trebuie să vă gândiți și să le cumpărați.

1. Îmbrăcăminte de ciclism

Un lucru care va mulțumi cu siguranță fiecare iubitor de ciclism este fără îndoială o nouă piesă pentru garderoba sa de ciclism. Fie că este vorba de un tricou, de pantaloni scurți sau de o jachetă, nu veți da greș cu o astfel de alegere. Iar dacă vă faceți griji cu privire la cumpărarea hainelor cadou din cauza alegerii unei mărimi nepotrivite, datorită perioadei de schimb prelungite până în 31.1.2023, nu trebuie să vă faceți griji că bucuria va fi stricată imediat după ce s-a probat piesa dăruită. 

Tricou de ciclism cu mânecă scurtă - CONSCIOUS ELITE

Jachetă termoizolantă de ciclism - 2in1 WINTER


2. Accesorii de iarnă pentru ciclism

Orice ciclist care dorește să se bucure de pedalat dincolo de zilele de vară nu are nevoie doar de îmbrăcăminte de bază pentru bicicletă. Din ce în ce mai multe plimbări cu bicicleta vor avea loc pe zăpadă și la temperaturi scăzute, motiv pentru care toată lumea va aprecia accesoriile care să le țină de cald pe această vreme. Fie că este vorba de lenjerie de corp funcțională, mănuși, încălzitoare de brațe sau picioare, huse pentru pantofi sau căciuli și fulare, un ciclist nu poate avea niciodată suficient de multe astfel de articole.

Kerékpáros kamásli cipőre - INTENSO UL

Mănuși cu degete lungi de ciclism - ESTREMO WINTER

Șapcă de ciclism - THERMAL CAP

3. Accesorii pentru întreținerea bicicle

Uleiuri, produse de curățaT, echipament de protecție pentru cadrul bicicletei, o pompă pentru a umfla roata la bicicletă în caz de pană? Ce ați spune de un kit de unelte pentru bicicletă pentru atelier sau un kit mai mic de buzunar? Astfel de lucruri sunt întotdeauna rare și cu atât mai necesare iarna, când bicicleta trebuie spălată și lubrifiată după fiecare plimbare. Nu numai că aceste cadouri pot face bucurie, dar vor ușura și munca persoanei dragi care poate economisi timp și va putea petrece mai mult timp cu dumneavoastră. 

Lubrifiant - C3 DRY CERAMIC LUBE

Soluție de protecție a bicicletei - BIKE PROTECT

Accesorii pentru ciclism - BIT AND RATCHET BOX

4. Lumini de bicicletă

Așa cum am spus într-un articol anterior, o lumină în față și o lumină intermitentă în spate de bună calitate sunt esențiale pentru a merge cu bicicleta în siguranță toamna și iarna și nu ar trebui să mergem pe bicicletă fără ele. De aceea, acest echipament este cadoul perfect atât pentru destinatar, cât și pentru dumneavoastră și pentru liniștea interioară că persoana iubită este vizibilă pe bicicletă chiar și în condiții de vizibilitate redusă. 

Lumină - MICRO PRO 800XL

Lumină - ZECTO DRIVE


5. Nutriție sportivă

O altă sugestie de cadou care poate face bucurie unui sportiv este nutriția pentru sportivi. Fie că este vorba de produse energetice, cum ar fi batoane și geluri, băuturi ionice, băuturi de recuperare, proteine sau chiar vitamine și minerale, pasionații de sport le vor aprecia cu siguranță. Și în combinație cu o sticlă de ciclism elegantă pentru iarnă, nu numai că pot face bucurie, dar nici nu vor lăsa sportivul să sufere de sete chiar și după sosirea zilelor geroase. 

Cyklistická výživa - ISOACTIVE 1320 g

Nutriție pentru ciclism - ISOACTIVE 1320 g

Sticlă de apă pentru ciclism - ICE FLY 650 ml

6. Cască, ochelari de protecție

Dacă aveți impresia că ciclistul dvs. are aceeași cască de o veșnicie, sau poate a căzut și nu a schimbat-o, este timpul să vă asigurați că îl țineți în siguranță. O cască de protecție își pierde proprietățile după o anumită perioadă de timp, așa că s-ar putea să nu vă mai protejeze capul în cazul unui eventual accident. Un alt cadou potrivit este o pereche de ochelari de ciclism de bună calitate, la care nu se vor sparge lentilele în caz de cădere și, astfel, nu vor afecta ochii. Ce este mai bun decât un cadou care să contribuie la sănătatea celor dragi? 

Cască de ciclism - AIR MASTER

Ochelari de ciclism - CRAVE

  7. Rucsac, geantă de bicicletă

  Ultima sugestie pe care o voi sugera este mai ales pentru persoanele care folosesc bicicleta ca mijloc de transport pentru a merge la serviciu sau la școală. Probabil toată lumea știe sentimentul acela când cărăm un rucsac în spate, suntem transpirați sub el și ne doare spatele. Deci, de ce să nu le oferiți celor dragi un pic mai mult confort? Un rucsac de calitate inferioară poate fi înlocuit cu un rucsac de ciclism conceput special în acest scop, cu ventilație pentru spate și alte caracteristici. O altă opțiune este înlocuirea completă a rucsacului cu o geantă de ghidon modernă, care va face ca drumul spre serviciu să fie la fel de confortabil ca orice altă plimbare cu bicicleta.

  Sac de ciclism - M.U.L.E.®

  Geantă de ciclism - CLEAN SHELTER 5L

  Iar ca bonus la final - dacă nu sunteți siguri ce ar scoate cel mai mare zâmbet pe fața celor dragi, legendarele șosete însoțite de un voucher cadou pentru o achiziție în magazinul Holokolo pot fi cadoul ideal care va mulțumi pe toată lumea.

  Voucher cadou 250 RON