Care sunt accesoriile de iarnă care nu ar trebui să vă lipsească?

Tag-uri:
Care sunt accesoriile de iarnă care nu ar trebui să vă lipsească?>

Pe măsură ce iarna continuă și vremea se răcește, trebuie să vă îmbrăcați puțin mai călduros. Pe lângă hainele impermeabile, mai calde, și straturile de bază funcționale, este o idee bună să vă asigurați și cu alte accesorii pe timp de iarnă. Care sunt acestea?

Încălzitoare 

Încălzitoare pentru brațe, picioare... Ce să faceți cu acestea și cum să le folosiți în timpul iernii? Încălzitoarele de picioare pot fi folosite iarna ca strat de bază sub pantalonii de ciclism. Este posibil ca nu toată lumea să se simtă confortabil cu adăugarea unui strat de bază sub formă de chiloți sub o cămașă de ciclism, astfel că încălzitoarele sunt o alternativă potrivită pentru a preveni iritațiile, dar și mușchii înghețați ai picioarelor.

Încălzitoarele de iarnă pentru picioare sunt, de asemenea, o opțiune bună dacă nu doriți să cumpărați încălțăminte de iarnă pentru ciclism pentru câteva plimbări. Acestea vă oferă confortul picioarelor calde și confortul încălțămintei preferate.

Mănuși de iarnă 

Dacă aveți haine de ciclism mai scumpe și tot vă este frig, mănușile vor fi primele vinovate. Căldura corporală se disipează cel mai repede de pe mâini și picioare, asta dacă mâinile sunt reci. Ca urmare, simțiți frigul pe tot corpul. Nu este recomandabil să vă zgârciți atunci când alegeți mănușile de iarnă, ci merită să investiți mai mult în ele. Cu siguranță nu vă veți descurca doar cu mănuși de vară cu degete lungi. Mănușile de schi sunt o opțiune viabilă, dar folosirea lor implică și o manevrare mai puțin bună a bicicletei.

Bentițe, șepci

Casca de bicicletă în sine tinde să fie proiectată pentru a permite aerului înconjurător să circule în jurul capului, menținând capul mai răcoros în zilele de vară. Cu toate acestea, acest fenomen nu este în întregime de dorit iarna, când urechile și capul trebuie, de asemenea, încălzite. Femeile au avantajul unei izolări naturale a capului datorită părului lung, așa că se mulțumesc cu o bentiță care să le protejeze urechile, în timp ce pentru bărbați este de preferat să folosească o șapcă subțire pentru a-și proteja capul de frig.

Bandane

Deși jachetele de iarnă au un guler înalt, este recomandabil să folosiți o bandană. Bandanele sunt realizate în cea mai mare parte din material subțire. Ar trebui să o puneți înainte de a vă pune casca. Acest lucru asigură faptul, că aerul rece nu va pătrunde în jachetă, din jurul gâtului dvs. Dacă temperaturile exterioare sunt mult sub zero grade, puteți, de asemenea, să vă puneți bandana de gât peste gură, astfel încât să nu respirați aerul înghețat.

Și acum, ce urmează? 

Dacă mergeți pe un drum umed, uitați de estetica bicicletei și fixați apărătoarea de noroi din spate. Datorită apărătorii de noroi, nu veți avea apă care să se împrăștie de pe roata din spate direct pe spatele dvs., astfel încât vă veți bucura de senzația de căldură pe bicicletă pentru mai mult timp. Deși majoritatea jachetelor de iarnă sunt impermeabile, după o perioadă lungă de timp și câteva spălări, acestea tind să se ude. Dacă nu doriți să vă impermeabilizați jacheta după fiecare spălare, puneți o jachetă de ploaie peste jacheta dvs. pentru a vă menține uscat chiar și după ce performanța jachetei de iarnă s-a deteriorat.

Dacă ieșiți cu bicicleta iarna, asigurați-vă că straturile exterioare ale hainelor sunt impermeabile și rezistente la vânt. Dacă doriți să vă bucurați de o plimbare mai lungă, aduceți o pereche de mănuși de rezervă și o șapcă pentru a fi pregătiți în cazul în care orice parte a hainelor se udă. Încercați să evitați opririle la cafea sau alte popasuri în interior în timpul plimbărilor de iarnă, care, deși vă vor încălzi, vă vor face să vă simțiți mai înfrigurați atunci când ieșiți, decât înainte de a vă fi oprit.