• Întoarceți-vă la 30 zile
  • Transport gratuit de la 189 RON
Nu știți ce haine să purtați pe bicicletă pe această vreme? Recenzia lui Adrian vă va ajuta

Nu știți ce haine să purtați pe bicicletă pe această vreme? Recenzia lui Adrian vă va ajuta

Poate că lucrurile nu par a fi așa, dar iarna este încă în plină desfășurare. Este minunat, că încă există oameni, care nu renunță la sport nici în această perioadă a anului. Alegerea vestimentației potrivite are un rol important atunci când se practică sporturi pe timpul rece, îndeosebi ciclismul. Prin urmare, în articolul de astăzi voi încerca să rezum observațiile și impresiile mele în urma testării unui nou produs de la HOLOKOLO, jacheta de iarnă WINTER 2IN1. După cum indică și titlul, este vorba despre o piesă unicat compusă din două piese vestimentare separate.

De ce să purtați pantofi de ciclism

De ce să purtați pantofi de ciclism

Istoria ciclismului a dus la o serie de modalități de fixare a piciorului și a pedalei, toate acestea pentru a crește eficiența pedalării. Dezvoltarea s-a efectuat în diferite etape. În trecut, pedalele convenționale, precum și diferitele curele erau folosite pentru a fixa piciorul în pantofi obișnuiți. În zilele noastre, există un sistem modern de trunchiuri, care se fixează în pedale speciale. 

Test 2 în 1 la jacheta de iarnă Holokolo

Test 2 în 1 la jacheta de iarnă Holokolo

Odată cu sosirea timpului de iarnă, nu este nevoie să trecem la activități de interior. Dimpotrivă, distracția abia acum începe.  Dacă sunteți un sportiv de iarnă experimentat, știți că în această perioadă a anului nu vă puteți lipsi de o jachetă de iarnă de calitate. În ultimele săptămâni am avut ocazia să testez un nou produs de la Holokolo, o jachetă de iarnă numită 2 în 1. Puteți citi cum a rezistat pe bicicletă și în alte sporturi în următoarea recenzie.

Recenzie pentru jacheta Holokolo 2in1

Recenzie pentru jacheta Holokolo 2in1

Când am auzit că Holokolo a lansat o nouă jachetă de iarnă, am căutat-o imediat și am început să-i citesc specificațiile. În primul rând, mi-a atras atenția prețul, care mi s-a părut surprinzător de mare în comparație cu prețul tricourilor de la aceeași marcă. După ce am citit ceilalți parametri, materialul din care este confecționată jacheta și faptul că "2in1" înseamnă o vestă interioară detașabilă, prețul jachetei a început să aibă sens pentru mine.  Am ales jacheta în portocaliu și în mărimea S, deși mărimea mea normală este XS și pentru produsele Holokolo.

7 + 1 sugestii de cadouri de Crăciun pentru cicliști

7 + 1 sugestii de cadouri de Crăciun pentru cicliști

Crăciunul se apropie așa că este timpul să începem să cumpărăm cadouri. Uneori, inspirația vine de la sine, alteori nu avem de ales decât să cumpărăm șosete și cosmetice, așa cum facem în fiecare an. Dacă cei dragi sunt pasionați de ciclism, fiți atenți. Avem câteva sugestii de cadou care să facă bucurie sub bradul de Crăciun și le puteți cumpăra chiar acum de acasă fără să vă stresați în centrele comerciale aglomerate din cauza numărului de cadouri la care trebuie să vă gândiți și să le cumpărați.

TEST: Scott Warm Hybrid RC, jachetă de tranziție sau tricou lung izolat?

TEST: Scott Warm Hybrid RC, jachetă de tranziție sau tricou lung izolat?

Odată cu sosirea toamnei aveam nevoie să-mi actualizez garderoba de ciclism cu haine mai călduroase și, în timp ce parcurgeam produsele din stoc pe magazinul electronic holokolo, am dat peste o jachetă de tranziție foarte interesantă Scott Warm Hybrid RC. Caracteristicile sale mi s-au părut atât de interesante încât m-am hotărît să o comand. Dacă doriți să știți dacă a fost o achiziție bună, citiți următorul articol.

Test de accesorii de iarnă Holokolo: Cum au făcut față la vremea rece?

Test de accesorii de iarnă Holokolo: Cum au făcut față la vremea rece?

Holokolo este un brand inovator care, pe lângă comercializarea unei game de produse de ciclism, contribuie pe piață și cu propria colecție de îmbrăcăminte. Portofoliul este în continuă creștere cu noi produse. Am profitat de prima lună de toamnă pentru a testa îmbrăcămintea termo și husele pentru pantofii de ciclism realizate special pentru sezonul rece. 

Cum să vă îmbrăcați pentru ciclism în condiții de toamnă

Cum să vă îmbrăcați pentru ciclism în condiții de toamnă

Timpul a trecut, nici nu ne-am dat seama și iată-ne din nou la sfârșitul principalului sezon de ciclism. Dacă sunteți un ciclist, pentru care sezonul nu se termină niciodată, și care nu se lasă descurajat nici măcar de antrenamentele pe vremea rea, atunci haideți să citiți articolul, în care vă vom oferi câteva sfaturi despre cum să vă îmbrăcați corespunzător pentru acest sezon.