Alegerea unei eșarfe de gât și a unui capac de ciclism - accesorii pentru toată lumea

Tag-uri:
Alegerea unei eșarfe de gât și a unui capac de ciclism - accesorii pentru toată lumea>

Hainele potrivite nu sunt doar o chestiune de confort, ci și de siguranță și stil. În timpul activităților în aer liber, nu este important să alegeți doar tricoul sau pantalonii scurți potriviți, ci și alte accesorii vestimentare. Fie că este vorba de zile mai reci sau mai calde, merită să acordați atenție eșarfei și pălăriilor. Acesta este unul dintre articolele mai ieftine din garderoba noastră,care este esențial! Astăzi vă dăm o mână de ajutor - alegerea unei eșarfe de gât și a unei șepci de ciclism trebuie să fie complicată? În fața dumneavoastră se află accesorii pentru fiecare ciclist. 

Răsfoind gama de căciuli și eșarfe, vedem modele diferite - ce să alegem? Totul depinde de așteptările dumneavoastră. Puneți-vă câteva întrebări despre anotimp, lungimea traseelor dvs., condițiile meteorologice pentru care vă lipsesc accesoriile, precum și preferințele dvs. vizuale individuale. 

Capace de bicicletă

Șepcile de ciclism nu sunt doar o parte a stilului general, ci și un accesoriu de protecție. În zilele mai reci, cea mai mare parte a căldurii scapă prin cap. Vara, capul nostru transpiră, ceea ce este adesea asociat cu senzații neplăcute cauzate de transpirația care curge în ochi. Asigurați-vă că vă adaptați casca la condițiile meteorologice și alegeți mărimea potrivită pentru a vă spori confortul. 

Pălăriile clasice vor servi bine în timpul expedițiilor pe vreme mai caldă sau al antrenamentelor pentru a absorbi transpirația care scapă de pe corp. O șapcă de echipă, una colorată, pe care să fie inscripționată cu mândrie inscripția Holokolo, sau poate o șapcă de anduranță Castelli? Dacă vă place simplitatea, aruncați o privire la versiunea fără cămașă sau la șepcile cu noduri și benzi. Acestea vor avea grijă de confortul tău într-un mod discret.

În zilele mai reci, toamna și iarna, asigurați-vă că purtați accesorii termice. La temperaturi de 10-15 °C, alegeți o șapcă subțire care să rețină căldura generată. Pentru temperaturi sub 10*C, căutați o șapcă din material mai gros sau tehnic. Vă recomandăm șapca Holokolo Thermal, care are o căptușeală călduroasă din fleece și, de asemenea, elimină foarte bine umezeala. Alternativ, la fel ca în cazul șepcilor de vară, puteți alege o bentiță călduroasă - poate Pro Thermal de la Castelli? Completați trusa cu o eșarfă de gât adecvată pentru a minimiza șansele de a răci.

Atunci când alegeți o cască de protecție, țineți cont de câteva aspecte importante. Nu lăsați căciula, bentița sau eșarfa să fie prea groasă. De ce? Acestea vor cauza disconfort atunci când mergem pe bicicletă și presiune atunci când sunt purtate cu o cască,care ar trebui să se adapteze la capul nostru, iar o șapcă prea groasă ne poate împiedica să o punem corect. De asemenea, este o idee bună ca accesoriul să aibă cusături plate - la urma urmei, nimănui nu-i place să fie împins de ceva! 

Eșarfe pentru gât

Actuala piață a accesoriilor sportive oferă o gamă foarte largă de eșarfe pentru gât. Ele diferă prin tehnologie, materiale utilizate, specificații tehnice și, de asemenea, aspect. Deși poate fi dificil de ales, datorită numeroaselor opțiuni suntem siguri că găsim o eșarfă care să se potrivească nevoilor noastre sută la sută. Printre brandurile pe care le puteți găsi la Holokolo se numără Castelli, Santini, Sportful, Biotex sau Buff.

Eșarfele multifuncționale Buff au câștigat popularitate printre pasionații de aer liber. Datorită diferitelor tehnologii, ajută pe vreme însorită, pe frig, după întuneric și în zilele cu vânt. Esarfa de ciclism UV Coolnet este perfecta pentru antrenamentele si expeditiile de vara. Materialul folosit pentru modele are proprietăți excelente de absorbție, promovează un efect de răcire și protejează împotriva razelor solare dăunătoare - până la UPF+50! Produsele marca Buff sunt ideale pentru a fi folosite sub cască, dar pot fi folosite și ca orteză pentru gât. Un produs și atât de multe opțiuni!

Dacă sunteți în căutarea ceva mai universal, aruncați o privire asupra curelei de gât marca ALE - model Identity. Producătorul recomandă să-l utilizați în intervalul de temperatură de la 10*C la 20*C. Aceasta este o versiune ușoară, fără căptușeală din lână, care va funcționa într-o varietate de condiții. Pentru toamna si iarna va recomandam incalzitoarea pentru gat Sportful Thermal XC - pentru utilizare in intervalul de temperatura de la 0*C la 15*C - si modelul Matchy de la acelasi producator.


După părerea noastră, eșarfele pentru gât și șepcile de ciclism sunt accesorii esențiale în garderoba fiecărui ciclist! Ele nu numai că oferă protecție împotriva diferitelor condiții meteorologice, dar completează și stilul. Datorită gamei largi de accesorii sport, fiecare poate găsi produsul perfect pentru sine.


Pregătește-te pentru plimbări de neuitat și fii pregătit pentru orice condiții!