Nu știți ce haine să purtați pe bicicletă pe această vreme? Recenzia lui Adrian vă va ajuta

Tag-uri:
Nu știți ce haine să purtați pe bicicletă pe această vreme? Recenzia lui Adrian vă va ajuta>

Poate că lucrurile nu par a fi așa, dar iarna este încă în plină desfășurare. Este minunat, că încă există oameni, care nu renunță la sport nici în această perioadă a anului. Alegerea vestimentației potrivite are un rol important atunci când se practică sporturi pe timpul rece, îndeosebi ciclismul. Prin urmare, în articolul de astăzi voi încerca să rezum observațiile și impresiile mele în urma testării unui nou produs de la HOLOKOLO, jacheta de iarnă WINTER 2IN1. După cum indică și titlul, este vorba despre o piesă unicat compusă din două piese vestimentare separate.

Am primit jacheta pentru testare într-o perioadă, în care temperaturile de afară erau în mod constant sub 10°C, în unele zile chiar sub 0°C. Vremea ideală pentru a testa proprietățile unei jachete de iarnă pentru ciclism. În total, am pedalat puțin peste 100 km cu jacheta WINTER 2IN1.

Material și croială

Eu am 185 cm și am ales mărimea L, în culoarea neagră sleek. Jacheta mi se potrivește perfect și nu mă limitează în niciun fel pe bicicletă. În ceea ce privește materialul, aș dori să mă opresc asupra lui, deoarece alegerea materialului reprezintă motivul, pentru care ar trebui să vă cumpărați această jachetă. Așa cum se menționează și pe site-ul Holokolo, la descrierea jachetei, partea superioară a acesteia este compusă dintr-un laminat cu 3 straturi, rezistent la vânt. Această caracteristică a fost cea care m-a surprins cel mai mult. Bineînțeles, într-un mod pozitiv.

Am făcut prima mea tură cu jacheta când temperatura de afară era de aproximativ 0°C și bătea un vânt destul de puternic din față. De când practic ciclismul, am purtat zeci de tricouri și jachete de iarnă, dar niciuna nu a fost la fel de rezistentă la vânt ca jacheta WINTER 2IN1. Pe toată durata ieșirii cu bicicleta, la întoarcerea acasă, când vântul a fost cel mai puternic, nu am simțit frig pentru nicio secundă, și partea superioară a corpului a rămas călduroasă tot timpul. Prin urmare, nu am de ce să mă plâng în legătură cu materialul.

Croiala jachetei este puțin specifică. Vesta detașabilă care face parte din jachetă este atașată cu un fermoar. În general, însă, acest lucru nu afectează funcționalitatea, iar croiala jachetei este mai versatilă și, prin urmare, este destinată și altor sporturi de iarnă decât ciclismul. Cu toate acestea, elementele de ciclism sunt vizibile pe jachetă sub forma buzunarelor din spate sau a unei secțiuni terminale cauciucate pentru o mai bună potrivire pe corp. De asemenea, am fost plăcut surprins de manșetele interioare elastice de pe mâneci care, atunci când se poartă mănuși, împiedică pătrunderea aerului rece.

Repere

Siguranța sporită este garantată de o bandă reflectorizantă extinsă pe partea superioară a manșonului, care se află pe brațul stâng și, implicit, mai aproape de mașinile, care circulă în zonă. Funcționalitatea este, de asemenea, completată de buzunarele care, pe lângă cele trei buzunare de la spate, sunt și pe partea din față, inclusiv un buzunar la piept. Gulerul este înălțat și căptușit cu fleece pe interior pentru a menține căldura la nivelul gâtului.

Sumar

Per total, nu am nimic de reproșat jachetei WINTER 2IN1 și, în opinia mea, este o piesă de îmbrăcăminte sportivă de calitate. Prețul acestei noutăți este un pic mai mare, dar în comparație cu jachetele de la alți producători, este totuși cu câteva zeci, în unele cazuri sute de euro, mai ieftină. Prelucrarea de calitate și posibilitatea de a o folosi și pentru alte sporturi fac din jacheta WINTER 2IN1 o piesă, care nu trebuie să lipsească din garderoba dvs. de sporturi de iarnă.