Este mai bună o vestă sau o jachetă? Acum nu mai trebuie să rezolvați această dilemă

Tag-uri:
Este mai bună o vestă sau o jachetă? Acum nu mai trebuie să rezolvați această dilemă>

Holokolo vine în atenția dvs. cu o noutate excelentă de iarnă. Noua jachetă de iarnă Holokolo 2în1 este o jachetă de iarnă cu adevărat versatilă, pe care am avut ocazia să o testez, și cred că vă va fi de folos pentru mai multe sporturi de iarnă.

Holokolo lansează câte o nouă jachetă în fiecare sezon, ca de obicei, și de data aceasta a fost la fel. În acest sezon vă prezintă o jachetă de iarnă, la care trebuie să alegeți doar îmbrăcămintea funcțională potrivită, sportivul nu trebuie să se teamă de frig. Din denumirea jachetei "doi în unu" se înțelege, că aceasta este formată din două părți - o jachetă și o vestă. În partea interioară se află o vestă matlasată detașabilă. Jacheta oferă într-adevăr protecția necesară împotriva vremii reci în timpul diferitelor activități.

Pentru mine am ales o culoare galbenă reflectorizantă pentru a fi suficient de vizibil în mărimea XL. Înălțimea mea este de 190 cm, iar greutatea mea este de 87 kg. Am ales pentru testare mărimea mai mare din cauza necesității de a avea mâneci mai lungi. Temperatura la care am testat jacheta a fost de -6°C. Am testat jacheta în timp ce făceam drumeții de iarnă, alergam și făceam schi fond. 

În continuare prezint caracteristicile pozitive ale acestei noi jachete de iarnă:

 • un design excelent al jachetei, atinge și standardele brandurilor de ciclism profesioniste,
 • croiala jachetei și a vestei interioare este de tip slim fit,
 • prețul este mai accesibil decât prețul companiilor concurente, 
 • partea din față este realizată dintr-un material respirabil, care a fost rezistent la vânt și la apă (zăpadă) în același timp,
 • elementele reflectorizante la mâneci, logo-ul elegant Holokolo la braț, aspectul general al jachetei asigură vizibilitatea necesară a sportivului, care este întotdeauna observat,
 • o bandă de silicon în talie pentru menținerea jachetei în poziție,
 • trei buzunare la spate, două buzunare frontale practice și un buzunar la piept asigură un spațiu de depozitare suficient pentru diversele articole de care aveți nevoie pentru sport, 
 • manșete interioare la mâneci pentru protecția împotriva vântului și a aerului rece,
 • jacheta se încheie cu un guler înalt, care protejează perfect gâtul de vântul rece, 
 • fermoarul este căptușit, protejând astfel pielea de iritații sau abraziuni la barbă la bărbați, 

Caracteristicile negative ale jachetei:

 • din punctul meu personal de vedere, jacheta ar putea avea un cursor mai mare pe fermoarul principal al jachetei. Cu mănuși groase, manipularea poate fi mai dificilă.

Dacă sunteți în căutarea unei jachete funcționale, care să vă asigure confortul termic chiar și în acest sezon rece de iarnă pentru o varietate de sporturi și nu vreți să fiți îmbrăcat ca un om de zăpadă, nu ezitați să dați click pe site-ul Holokolo și să o alegeți pe cea potrivită pentru dvs.