Tot ce a fost mai bun în 2020>

Deși anul 2020 ne-a surprins nepregătiți în multe privințe, ne-a învățat, de asemenea, să ne bucurăm puțin mai mult de plăcerile obișnuite. Ciclismul în sine, pe care până de curând îl consideram un lucru de la sine înțeles, a devenit acum o evadare din lockdown sau de la home office și mulți au fost inspirați să facă ciclism și pe vreme rea, cu care nu erau obișnuiți. Anul trecut a fost pur și simplu plin de provocări și renunțări, nu numai în ciclism... De aceea, am decis să vă aducem un mic „ghid” la cele mai populare produse din 2020, care vă poate ajuta să găsiți un echipament nou pentru un sezon nou.

REZISTENTE LA VÂNT

Jachetele ușoare rezistente la vânt au fost un succes al sezonului de tranziție. Și nu e de mirare, această piesă vestimentară practică ne-a salvat și pe noi de multe ori pe o vreme nestatornică. Convenabile de împachetat, ultraușoare, respirabile, rezistente la apă și la vânt. Pe scurt, pentru orice eventualitate...

BIOTEX X-LIGHT  |  CASTELLI SQUADRA  |  SIX2 MANT W

ÎN ȘA

Pentru curse lungi, depășirea altimetrelor sau recorduri personale, pantalonii de ciclism cu un bazon bine potrivit sunt pur și simplu un „MUST”. Iar noi ne bucurăm și mai mult că, pe lângă mărcile obișnuite precum Castelli, Santini și Alé, ați dat șansă și primei noastre game de îmbrăcăminte pentru ciclism Holokolo. Iar ratingul vostru? 5/5! Mulțumim.

CASTELLI COMPETIZIONE | HOLOKOLO WINTER 2020 | ALÉ CORSA

NOU!

Pe lângă pantalonii de ciclism atemporali, în 2020 am pregătit gama noastră de tricouri de iarnă unisex. Am reușit astfel să transpunem în realitate o combinație de experiență proprie, cu un design atemporal, disponibilitate și funcționalitate - în până la 9 modele. Care este preferatul vostru?

HOLOKOLO HYPER | PURIST | INFRARED

GATA DE TRAIL

Cuvântul confort în ciclism montan capătă cu adevărat un alt sens. Echipamentul necesită aici durabilitate și flexibilitate a materialului, respirabilitate, rezistență la apă și murdărie. Pantalonii ideali ar trebui să fie bine gândiți până la cel mai mic detaliu, oferind confort sub formă de buzunare funcționale și talie reglabilă.

HAVEN ENERGIZER | HAVEN SINGLETRAIL LONG | MONTON JANUN

NOUA MARCĂ NU ESTE DOAR PENTRU BICICLETĂ

În fiecare an, căutăm noi mărci funcționale pe piață, dar întotdeauna le testăm și le verificăm cu atenție înainte de a le adăuga în ofertă. Anul acesta am fost încântați de exemplu de UYN, un brand cunoscut pentru îmbrăcămintea sportivă și lenjeria tehnică purtată de elite sportive precum Petra Vlhová și echipe naționale olimpice.

UYN FUSION MERINO | EVOLUTYON | AMBITYON