HOLOKOLO PE PROPRIA PIELE>

Ce ai zice dacă, din nimica toată te-ar contacta cineva de la brandul tău preferat că sunt interesați de o colaborare cu tine? Te-ar întreba dacă ai fi de acord să devii ambasadorul lor pentru o nouă noi colecție, să încerci produsele pe propria piele și să experimentezi în plus fotografierea profesională? Exact acest lucru li s-a întâmplat mai multor clienți fideli de-ai noștri - cicliști, pe care i-am contactat pentru a testa tricourile și pantalonii noștri marca Holokolo și pentru a petrece o zi plină de experiențe cu noi ?

Așa s-a întâmplat să se  întâlnească un grup de oameni cu adevărat interesant, uniți de aceeași pasiune pentru ciclism. În timp ce unii au început recent să se dedice acestui sport, alții îl fac de ani de zile, chiar participă la concursuri. Am vrut ca îmbrăcămintea marca Holokolo să reziste la toate tipurile de curse, indiferent de vârstă, sex sau performanța ciclistului.

Pentru ca echipa noastră să fie completă, am invitat să ni se alăture și profesioniști cu experiență - fotograful Petr Kubaľák și o producție video din studiol Z.matek studio.

 

Ședința foto a avut loc dimineața devreme, când ambasadorii noștri s-au familiarizat pentru prima dată cu colecția, au încercat tricouri și pantaloni și fiecare și-a ales piesa preferată.

Cursa a început odată cu răsăritul soarelui și plutonul nostru a tras din plin. Deși rolul de ambasador este de-a dreptul atractiv și interesant, pe cicliștii noștri i-au așteptat provocări noi în timpul ședinței foto. De exemplu, au încercat să conducă în spatele mașinii de pe care a fost făcută fotografia, să facă fotografii în subteran sau pe o stradă care nu este încă deschisă publicului (pentru care îi mulțumim foarte mult echipei excelente HB Revis). La urma urmei, ce nu am face pentru o fotografie bună. În sensul adevărat al cuvântului - fotograful nostru nu a ezitat să se cațăre la o înălțime de 10 metri și să facă poze modelelor noastre de sus!

Nu au lipsit într-adevăr experiențe noi. Convinge-te și singur: