CICLIST LA PRIMA VEDERE!>

Un tricou de calitate pentru ciclismul de agrement este o chestiune a inimii, la fel ca ciclismul în sine, motiv pentru care am decis să creăm o colecție care va face și mai lină trecerea de la îmbrăcămintea de ciclism la o ținută zilnică „normală”. La urma urmei, cine nu ar vrea să-și arate pasiunea pentru ciclism!

Așa că, a apărut ideea de a face o serie de îmbrăcăminte life-stile pentru viața de oraș a unui ciclist care va supraviețui pur și simplu toată ziua alături de tine. Așa a fost creat NU.by holokolo.

Propriei noastre echipe creative i s-a dat sarcina de a proiecta tricouri care să fie potrivite atât pentru birou, școală cât și pentru petrecerea timpului liber și să îi permită ciclistului să rămână în contact cu sportul preferat. Au fost create 11 modele finale - unele simple, altele jucăușe și, bineînțeles, ne-am gândit și la fanii celebrelor grand tour. ?

Un lucru special la tricourile noastre este și un detaliu frumos sub forma unui motto cu tematică din domeniul ciclismului, care va aminti întotdeauna bucuria de a merge pe bicicletă.

Ca și în cazul tricourilor și a altor echipamente, am pus mare accent pe calitatea producției. Am testat diferite forme de tricouri, materiale, imprimeuri, aplicații. Pe scurt, fiecare produs ne-a trecut prin mâini până am reușit să găsim furnizori locali adecvați.

Pe scurt, am vrut ca tricourile noastre unisex să îi permită ciclistului să se bucure de pasiunea sa chiar și după ce termină de mers pe biciceltă.

Deci, care design vă place cel mai mult?