TEST LA SETUL DE IARNĂ HOLOKOLO TRACE BLUE WINTER

Tag-uri:
TEST LA SETUL DE IARNĂ HOLOKOLO TRACE BLUE WINTER>

Vreau să cred că mai mulți iubitori de ciclism au doar cele mai bune amintiri din această vară și experiențele de ciclism asociate cu aceasta. Sezonul s-a încheiat și în plutonul profesional, întrucât toate Grand Tour, campionatele mondiale își au deja câștigătorii. 

Momentan a început pentru noi partea de toamnă a sezonului. Primăvara ne place să admirăm natura care se trezește după iarnă, iar toamna suntem fascinați de o gamă largă de culori ale naturii. Vremea de toamnă nu trebuie să-i descurajeze pe cicliști să-și petreacă timpul liber pe bicicletă. Desigur, temperatura exterioară se adaptează anotimpului și la fel ar trebui ca și un ciclist adevărat să își adapteze garderoba. Pantalonii scurți și tricourile cu mâneci scurte ar trebui să fie înlocuite cu pantaloni lungi căptușiți, tricou cu mânecă lungă si accesorii adecvate.

ALEGEREA CORECTĂ

Apreciez foarte mult cooperarea cu Holokolo și le mulțumesc pentru oportunitatea de a-mi împărtăși opiniile și experiențele din curse în blog. În urmă cu câteva zile, am primit o ofertă de a testa setul de iarnă Holokolo. M-a interesat această oportunitate și am fost foarte fericit să accept provocarea. Am ales setul Holokolo - Trace Blue winter, pentru că mi-am imaginat imediat cum se vor potrivi culorile hainelor cu bicicleta mea. La alegerea setului am apreciat prețul excelent pentru setul complet. M-au interesat proprietățile setului, în special respirabilitatea și materialul elastic căptușit.

ÎMBRACĂ-TE ȘI PLEACĂ

După ce am despachetat coletul și am văzut setul, eram nerăbdător să îl testez și în teren. Cursele mele tradiționale au loc în general în preajma munților Tatra. În perioada din an, în care oamenii care locuiesc în orașe scot din dulapuri maxim un tricou cu mânecă lungă, o vestă sau o jachetă subțire de ploaie, la noi, la poalele munților deja răzuim parbrizele mașinilor și trebuie să ne îmbrăcăm mai călduros pe bicicletă. 

Vremea tipică de toamnă a arătat pe calculatorul bicicletei în jur de 8 ° C. Deși afară era soare și o vreme frumoasă senină, vântul destul de rece m-a făcut să nu uit că zilele de vară s-au terminat. Prima senzație pe bicicletă în noul set de ciclism a fost grozavă. La înălțimea mea de 190 cm și o greutate de 86 kg mărimea L mi s-a potrivit perfect și nu am simțit niciun disconfort. Am mai adăugat ceva și din garderoba mea la setul de ciclism de iarnă Holokolo. Baza a fost primul strat - maiou cu mâneci lungi, peste care am îmbrăcat un tricou cu mâneci scurte. Am mai adăugat la ținuta mea o căciulă sub cască și un guler. Totul pregătit, gata să dau startul în 3... 2 ... 1 ...

PANTALONI LUNGI TERMO HOLOKOLO

Pantalonii sunt confecționați din material elastic și astfel s-au adaptat perfect siluetei mele. La atingere este un material plăcut cu fleece care m-a încălzit plăcut așa că nu am simțit frig la genunchi, gambe sau coapse în timpul conducerii. Veți aprecia foarte mult confortul în timpul curselor datorită bazonului cu gel, care se potrivește perfect și nu am avut senzația neplăcută că bazonul alunecă pe șa.

Pe pantaloni sunt elemente reflectorizante de protecție, pe care le veți aprecia atunci când conduceți seara sau mai târziu după-amiaza, când vizibilitatea este redusă semnificativ și vreți să fiți văzuți pe drum. Logo-ul Holokolo elegant de pe spatele pantalonilor sau de pe gambe adaugă un alt plus designului.

TRICOU HOKOLO CU CĂPTUȘEALĂ

Tricoul căptușit este confecționat din material respirabil și datorită materialului din fleece mi-a oferit căldură pe tot parcursul cursei. Apreciez inelul mai mare al fermoarului, cu care puteți deschide sau închide fermoarul chiar și cu mănuși mai groase în timpul conducerii. Tivul tricoului are o bandă de silicon care îl ține pe loc. Are trei buzunare standard la spate, suficient de mari, în care puteți ascunde o vestă, o foiță de ploaie, obiecte mici precum telefonul mobil sau cheile. Mânecile sunt finisate cu o bandă elastică, pe care eu personal aș înlocui-o cu o manșetă mai lungă, îngustată la încheietură. Acest detaliu ar fi apreciat mai ales de cicliștii înalți. Totul depinde de obiceiul fiecăruia.

MĂNUȘI TERMO HOLOKOLO

Mănușile și-au îndeplinit scopul la maxim. Mi-au încălzit foarte plăcut mâinile, chiar și la viteze mai mari la coborâre, nu mi-au înghețat degetele, și nu a fost nicio problemă cu schimbarea vitezei sau cu utilizarea frânelor. Pe partea palmei, veți aprecia rugozitatea fină, pentrucă palmele nu vor aluneca de pe ghidon. Aștept cu nerăbdare să folosesc aceste mănuși și la alte sporturi pe vreme rece, cum ar fi alergare, drumețiile sau schi de fond.

Dacă nu vreți să terminați cu ciclismul din cauza vremii reci și vreți să vă bucurați de frumusețea toamnei colorate din șaua bicicletei, nu ezitați și alegeți un set de iarnă, care să vi se potrivească cel mai bine. Cred că fiecare ciclist va găsi în oferta Holokolo ceea ce are cu adevărat nevoie. Gamă largă de mărci, materiale de calitate, raport calitate-preț excelent.

Desigur, dacă nu puteți alege mărimea potrivită, uitați-vă la tabelul de mărimi de pe site-ul Holokolo sau contactați-i direct și vă vor sfătui cu plăcere. Personal, sunt foarte fericit să pot încerca setul Holokolo TRACE Blue WINTER și să scriu câteva rânduri despre impresia pe care mi-a făcut-o acest set. Mulțumesc Hokolo:-)