Pantaloni de iarnă pentru orice vreme>

Dacă sunteți unul dintre cicliștii, care nu se lasă descurajați de vremea rece și ploioasă, cu siguranță veți fi de acord cu mine, că fără pantaloni de iarnă adecvați nu este posibil să ieșiți la drum. Aveți de gând să mergeți la lucru, pe bicicletă toată iarna? Sau vă cutremurați cu gândul la Zwift și ați prefera să vă antrenați afară pe vreme frumoasă - sau ploioasă? Sau pur și simplu nu vreți să ratați nici măcar o plimbare de weekend la cafea cu prietenii? Dacă ați răspuns cu da cel puțin la una dintre aceste întrebări, fără îndoială, sunteți unul dintre cei mai înfocați bicicliști. Citiți mai departe pentru a afla ce pantaloni de iarnă are de oferit Holokolo pentru acest sezon.

PENTRU CEI HADRCORE

Marca italiană Santini oferă acest produs extraordinar pentru al doilea sezon de iarnă, care nu are concurență pe site-ul nostru. Sunt pantalonii (deși nu compleți) VEGA GRIDO ALL-IN-ONE. All-in-one (din engleză toate într-unul) este cu siguranță o denumire mai potrivită decât denumirea de pantaloni, deoarece este în esență o salopetă, a cărei parte superioară servește ca lenjerie de corp funcțională și este integrată în partea inferioară.

Preț: 1008 Ron


Avantaje:

 • Pantalonii sunt făcuți pentru ciclism în frig extrem. Când spun de frig extrem, mă refer la -10 ° C (!!!). Deci, într-adevăr pentru cei mai înrăiți rideri, care nu se lasă descurajați nici măcar de apa înghețată în sticle, nici de degerături pe degete. Panourile de pe coapse și genunchi sunt alcătuite din două straturi: stratul exterior este realizat din PU, care seamănă cu neoprenul foarte moale și subțire, iar stratul interior este realizat din fleece Superroubaix, care este extrem de moale și cald în același timp. Apa, vântul și frigul nu au absolut nicio șansă să se apropie de picioarele voastre.
 • Restul părții inferioare, a pantalonilor, este fabricat din lână termică Blizzard de la compania Sitip® cu un tratament Acquazero® hidrofug și termoreglator.
 • Partea de jos a pantalonilor are elemente reflectorizante mari pe spate, astfel încât să puteți fi vizibil chiar și în întuneric.
 • Partea superioară are mâneci scurte și, respectiv, servește drept lenjerie termică. Tricou funcțional. Sunt fabricați din material Power Wool de la POLARTEC®. Este o combinație de două tricoturi, care elimină umiditatea și mărește reglarea termică. Fermoarul se deschide și se închide pe ambele părți, ceea ce, nu numai că facilitează îmbrăcarea și dezbrăcarea, dar reglează și temperatura în timpul mersului.
 • Bazonul de ciclism C3 este special conceput pentru cursele de anduranță de lungă durată (peste 8 ore+)

Dezavantaje:

 • S-ar putea spune că, la suma de 1008 Ron, tocmai acesta este un dezavantaj. Dar având în vedere că nu trebuie să cheltuiți bani pe un tricou funcțional și că acest produs este într-adevăr pentru frigul extrem, cred că prețul este destul de corect. În plus, dacă îi cumpărați în magazinul nostru online în set cu geacă Vega Xtreme, economisiți 15% din suma inițială pentru pantaloni și geacă.
 • Am menționat deja că panourile de pe coapse și genunchi sunt din material PU. Nu este la fel de elastic ca alte materiale utilizate în mod obișnuit pentru pantalonii de iarnă. Acest lucru poate însemna, că vă va fi puțin mai greu să intrați în ei.

 

PE LA ZERO GRADE

Dacă nu sunteți un fan al plimbărilor la temperaturi cu minus în față, dar puteți suporta frigul cât de cât, atunci pantalonii Lava de la Santini  sunt alegerea potrivită pentru voi.

Preț: 616 Ron

 • Potriviți pentru temperaturi de la 0 la + 15 ° C și pentru iarna uscată. Când afară este ger, dar este uscat. Pantalonii sunt din fleece termic, care aderă la piele și creează astfel un microclimat pe corp. În combinație cu căptușeala de ciclism GITevo, acești pantaloni sunt, potriviți pentru plimbări cu durată de până la 6 ore.
 • Benzile reflectorizante distinctive în partea inferioară sunt un bonus.
 • Potrivirea ergonomică la genunchi, garantează confortul în timpul călătoriilor lungi.

 

Oferim pantaloni și pentru cicliste Coral Bengal de la Santini care sunt, de asemenea, potriviți pentru temperaturi de până la 0 ° C.

Preț: 524 Ron

 • Pantalonii sunt confecționați din material de fleece termic cald, respirabil și izolator.
 • Partea superioară are o croială inovatoare din plasă, care este respirabilă și creează un strat protector suplimentar.
 • Pantalonii au un bazon de ciclism excelent GILevo. I-am încercat personal și îi recomand cu drag pentru plimbările lungi. Producătorul îi recomandă pentru plimbări de până la 6 ore, dar am făcut și plimbări de 8-9 ore în ei și a fost excelent.

 

UN PRIETEN PENTRU PLOAIE

Pantalonii Tutto Nano de la Castelli  sunt fideli numelui lor și, prin urmare, sunt buni la toate. Din oferta Holokolo, acești pantaloni sunt cei mai potriviți pentru vremea umedă.

Preț: 616 Ron

 • Sunt fabricați din țesătură Nano Flex 3G. Acest lucru înseamnă că sunt elastici, calzi, moi și foarte respirabili. În acest caz, 3G înseamnă că au un tratament impermeabil de a treia generație, care vă va proteja de ploaie și de stropii apei de pe drumuri.
 • Au un număr redus de cusături pentru un confort și mai ridicat
 • Bretelele din plasă nu rețin umezeala
 • Căptușeala pentru ciclism Kiss Air2 este potrivită pentru călătoriile medii sau lungi
 • Pantalonii au elemente reflectorizante distincte în jurul gleznelor. Deși personal, cred că acestea își pierd rostul atunci când îmbrăcați peste ele huse pentru pantofi de ciclism.
 • Potrivite pentru temperaturi de la 5 ° C la 16 ° C

 

PENTRU O IARNĂ BLÂNDĂ

Tocmai pentru cursele de toamnă sau primăvară, deci pentru o temperatură de aproximativ 15 ° C, avem cea mai largă ofertă de produse pe site-ul Holokolo. Fie că este vorba de pantalonii Velocissimo 5 sau Entrata de la Castelli, Winter de la Alé  sau Raro de la Santini. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți ce marcă, croială sau culoare vi se potrivește cel mai bine. Toți acești pantaloni au caracteristici comune, cum ar fi confortul și căldura.

Preț: 436 - 550 Ron

Nici de cicliste nu am uitat și avem în ofertă pantaloni pentru această iarnă Essential și Fiori de la Alé  sau Alba de la Santini, care se încadrează în aceeași categorie, potriviți pentru temperaturi în jurul valorii de 15 ° C, recomandați pentru curse mai scurte și agile.

Preț: 378 - 581 Ron

RAPORT PREȚ PERFORMANȚĂ

Deja al doilea sezon de iarnă, vă oferim pantaloni de iarnă din atelierul nostru propriu. Este vorba desigur de Pantalonii Holokolo Winter, cu sau fără bretele. Le recomand celor care doresc să conducă toamna, dar când vremea chiar se „înrăutățește”, mai bine preferă să pună bicicleta lor la hibernare și să o scoată cândva în martie sau aprilie. Apropo, puteți citi sfaturi bune, despre cum să pregătiți bicicleta pentru hibernare sau cum să aveți grijă de ea în timpul iernii în blogul lui Adrian Pregătirea bicicletei pentru iarnă.

Preț: 260 Ron (Da, 260 Ron. Nu, nu este o greșeală de scriere)

 • Pantalonii sunt unisex, deci chiar și doamnele își vor putea cumpăra
 • Sunt flexibili și izolați cu un material fleece plăcut. Se adaptează frumos corpului și garantează confortul pe bicicletă.
 • Bineînțeles, au u bazon de gel foarte funcțional cu  suprafață antibacteriană și elemente reflectorizante.
 • Pantalonii sunt disponibili în dimensiuni de la XS până la 6XL și le puteți cumpăra la un preț și mai bun în set în combinație cu oricare Tricou de iarnă Holokolo.

O sugestie la final

Din experiența personală, recomand întotdeauna clienților să cumpere pantaloni de ciclism pentru iarnă sau vară, astfel încât să îi simtă puțin mici atunci când îi încearcă. După două sau trei purtări și spălări, materialul se va întinde  și pantalonii se vor potrivi ca o mănușă.

Spun asta pentru că atunci când mi-am cumpărat primii pantaloni de iarnă, mi-am cumpărat un M, dar port mereu un M și mi se potrivește M-ul. Dar, după câteva curse, am început să simt că bicicleta mea se mișca ciudat în timp ce pășeam pe pedale. Și ce a fost și mai rău, când m-am ridicat de pe șa, pantalonii mi s-au prins de vârful șeii. Acest lucru a fost posibil tocmai pentru că materialul s-a lăsat puțin, iar brusc era material în plus. Deci pantalonii sunt acum inutilizabili.

Deci, dacă nu doriți să pierdeți bani pe pantaloni, pe care fie nu îi puteți purta, fie nu vă place să-i purtați pentru că vi se potrivesc prost, mai bine suportați primele câteva plimbări, atunci când s-ar putea să vă simțiți puțin ca un cârnaț îndesat (dar, desigur, nu în măsura în care să vă opriți fluxul de sânge în corp).

Cred că veți găsi pantalonii potriviți pe site-ul nostru și vă doresc mulți kilometri parcurși bine pe timp de iarnă.