FACEȚI CUNOȘTINȚĂ sau CUM A APĂRUT PRIMA NOASTRĂ COLECȚIE

Tag-uri:
FACEȚI CUNOȘTINȚĂ sau CUM A APĂRUT PRIMA NOASTRĂ COLECȚIE >

Fiecare echipament de ciclism ar trebui să rezolve o problemă a ciclistului. Funcționalitatea și calitatea capătă pe bicicletă o nouă semnificație, care ar trebui să fie disponibilă tuturor entuziaștilor în acest sport. Și acest lucru am învățat în cei 10 ani de experiență pe piața cu îmbrăcăminte pentru ciclism, dar și din interviurile cu prietenii noștri și cu voi, clienții noștri.

Cu accent pe aceste valori, a fost creată prima noastră colecție de îmbrăcăminte pentru ciclism Holokolo. Fiecare produs a fost proiectat cu accent pe durabilitate, eficiență și plăcerea de a pedala. Nu contează dacă ești un ciclist profesionist sau unul ocazional.

Am început să vă pregătim colecția de iarnă, ca de obicei, vara J. Datorită cooperării pe termen lung cu producătorul de îmbrăcăminte pentru ciclism, ale cărui produse le-am testat de câțiva ani, nu a existat nicio îndoială cu privire la cooperarea noastră și  în ce privește producția de echipamente personalizate pentru noi. Pe scurt, alegerea partenerilor potriviți a fost crucială.

În ceea ce privește detaliile și o abordare aparte, în sediul nostru din Bratislava a fost creată o mică echipă de lucru formată dintr-un designer, specialist în produse, comercianți și cicliști. Scopul nostru a fost să aducem pe piață îmbrăcăminte pentru toți cicliștii dedicați cu suflet. Astfel, colecția a fost creată în așa fel încât să poată fi ușor asortată și alternată, iar clienții mai îndrăzneți, precum și minimaliștii atemporali, să găsească ceva „a lor” în aceasta.

Noua colecție Holokolo este formată din piese de design unice - 9 tricouri de iarnă, 2 pantaloni lungi cu bretele și mănuși care pot fi combinate în mod liber. Tricourile pot fi găsite în 8 modele unisex, completate cu un design pur feminin, în dimensiuni de la XS până la 3XL. Alegerea depinde de dvs.

Funcționalitate combinată cu un design atemporal, disponibilă pentru toată lumea - exact așa trebuia să fie marca de îmbrăcăminte Holokolo. Vizualizați prima noastră colecție aici și spuneți-ne cum vă plac aceste piese.