Cel mai mare magazin cu îmbrăcăminte pentru ciclism din Slovacia

Tag-uri:
Cel mai mare magazin cu îmbrăcăminte pentru ciclism din Slovacia>

Showroom-ul este situat în Bratislava la intersecția directă a pistelor de ciclism. O echipă de oameni care se pricep än ce privește proprietățile produselor și nevoile cicliștilor vă va ajuta cu alegerea.

Vizitatorii vor fi întâmpinați de un spațiu deschis, personal experimentat și o selecție de produse de la mărci cunoscute precum Alé, Castelli, Agu, Biotex, Scott sau Santini. În plus, toate produsele la care se uită clientul în magazinul electronic pot fi încercate aici, deoarece magazinul include și un depozit cu produse care sunt distribuite în toată Europa. De asemenea, clienții pot găsi aici în fiecare lună concursuri interesante pentru produse.

Oferta este foarte variată - în ceea ce privește designul, materialele și prețurile. În magazinul Holokolo, veți găsi întotdeauna colecții actuale în funcție de anotimpuri, în dimensiuni de la XS la 7XL. Vindem articole de îmbrăcăminte pentru ciclism de mai bine de 10 ani și de aceea credem că mersul pe bicicletă este pur și simplu o pasiune, indiferent de vârstă sau proporții....

Vino să te convingi personal! Te așteptăm la adresa Pri vinohradoch 269/a Bratislava, Slovacia, unde poți parca confortabil fie cu mașina, fie cu bicicleta direct lîngă magazin.