Cel mai vizibil echipament de ciclism pentru sezonul de iarnă 2021

Tag-uri:
Cel mai vizibil echipament de ciclism pentru sezonul de iarnă 2021>

Din fericire, în zilele noastre, să ne îmbrăcăm în culori foarte reflectorizante și vizibile nu mai înseamnă că trebuie să facem compromisuri în ceea ce privește performanța și stilul. Fie că ai nevoie de o jachetă pentru naveta zilnică la muncă cu care să nu îți fie rușine, chiar și atunci când ieși la o cafea sau la o bere cu colegii după serviciu, fie că ai nevoie de un echipament cu adevărat performant pentru antrenamentele de iarnă, fie că este vorba de ploaie sau pe întuneric. Am ales câteva sugestii pentru tine despre cum să fii bine văzut pe drum. Cu siguranță vei alege ceva.

Geaca AGU LED WINTER HEATED

Dacă ești în căutarea unei jachete care este ÎNTR-ADEVĂR călduroasă și vizibilă, tocmai acum ai găsit-o. Brandul olandez AGU a ieșit pe piață anul acesta cu o noutate și anume această jachetă. Iarna trecută, a avut mare succes jacheta DEEP WINTER, care este încălzită prin panouri electrice pe piept și pe spate, care pot fi reglate cu un buton. Anul acesta, au adăugat și o bandă LED pe spate la jachetă, pe care o poți aprinde pur și simplu cu un buton, după cum ai nevoie.

Jacheta are și o baterie care rezistă până la 6 ore după încărcare. Deși jacheta este prea groasă și grea pentru antrenament intens, este excelentă pentru naveta la și de la serviciu și, de asemenea, pentru plimbări ușoare pe timp de iarnă, când jacheta îți va ține de cald atunci când te oprești la o cafea sau doamne ferește pentru a repara o pană.

Oferim această jachetă atât în croială pentru bărbați, cât și pentru femei și o cumpără și alte persoane care nu sunt neapărat cicliști, pentru că este excelentă și pentru plimbările pe timp de iarnă.

Pret: 1100 lei

Jacheta AGU ESSENTIAL HIVIS

Jachetă foarte vizibilă concepută pentru antrenamentele intensive de iarnă. Această jachetă a fost special dezvoltată pentru a crește siguranța pe bicicletă pe tot parcursul iernii. Combină imprimeul reflectorizant cu un material radiant galben neon. Acest lucru va asigura o vizibilitate optimă în timpul zilei, seara sau dimineața devreme. Panoul frontal are o construcție căptușită care rezistă la vânt, iar spatele este respirabil, ceea ce te va menține cald și uscat atunci când faci performanță. Este rezistentă și la precipitații scurte deoarece este tratată cu un strat hidrofug.

Și doamnele se pot bucura de această jachetă, pentru că o avem și în croială de damă.

Pret: 600 lei

Jachetă SANTINI VEGA MULTI WINTER

Sora atât de mult lăudată a jachetei Vega Xtreme, dar și cel mai bun produs pentru ploaie pe care îl oferim în prezent pe Holokolo. Dacă ești unul dintre cei care nu se lasă descurajați de ploaie și ai nevoie de o jachetă care cu siguranță nu te va dezamăgi, atunci aceasta este cea potrivită pentru tine. Datorită materialului Polartec® Powershield Pro din care este realizată această jachetă, are o coloană de apă de până la 5.000 mm (!), rămânând în același timp respirabilă și relativ ușoară.

Mai multe detalii despre avantajele acestei jachete poți găsi în descrierea produsului. Este disponibilă în trei culori, dar dacă vrei să fii cu adevărat vizibil, mizează pe portocaliu strălucitor.

Pret: 1195 lei

Set SANTINI CORAL BENGAL

Pentru ciclistele care vor să fie vizibile și stilate, Holokolo oferă acest set de iarnă realizat dintr-un tricou termoizolant și pantaloni de iarnă. Furnizorul le recomandă până la 0°C, dar cu siguranță aș mai pune măcar un strat pe tricou, prin care să nu treacă vântul dacă ai de gând să mergi cu bicicleta la temperaturi atât de scăzute (fie o vestă, sau o foiță de ploaie).

Specificațiile detaliate ale tricoului, pantalonilor și bazonului de ciclism GILevo pot fi găsite în descrierea produsului și poți alege din trei culori strălucitoare, dar cel mai mult vizibilă vei fi în culoarea granatina pink. Desigur, poți cumpăra tricoul și pantalonii și separat, dar vei economisi până la 15% din prețul inițial dacă le iei ca set.

Preț per set: 970 lei

Prețul tricoului: 545 lei

Prețul pantalonilor: 595 lei

Mănuși BIOTEX THERMAL TOUCH GEL

Producătorul italian Biotex oferă de câteva sezoane aceste mănuși potrivite până la zero grade. Materialul din care sunt confecționate mănușile este rezistent la vânt și apă, în timp ce palma este imprimată cu silicon, care garantează o bună aderență la ghidon.

Pentru o izolare termică și mai bună, aș recomanda să cumperi aceste mănuși cu un număr mai mare, astfel încât să poată încăpea sub ele și un strat inferior, precum mănușile Biotex Wool Effect sau Limitless. Într-o astfel de combinație, poți folosi cu ușurință mănușile, de exemplu, pentru schiul de fond.

Sunt disponibile în diferite variante de culoare, dar din nou cele mai vizibile sunt cele în culoarea galben strălucitor.

Pret: 205 lei

Rucsac HAVEN LUMINITE II

Cauți un rucsac luminos, practic și accesibil pentru ciclism sau drumeții? Producătorul Haven oferă rucsacul Luminate II în mai multe variante de culoare și în două dimensiuni (12 și 18 litri). Pe lângă culorile radiante, rucsacul are și un logo mare reflectorizant, așa că vei fi suficient de vizibil din spate. Are un spate respirabil, un interior practic robust, un suport pentru cască și o husă de ploaie impermeabilă.

Pret: 340 - 395 lei

Huse pentru încălțăminte CASTELLI INTENSO UL

Huse potrivite atât pentru pantofi de drum cât și pentru MTB, căptușite cu fleece moale, din material Gore-Tex Infinitum ™, care este foarte respirabil și în același timp reține căldura. Un bonus suplimentar îl reprezintă benzile reflectorizante distinctive de pe spate și fermoarul CamLock® de-a lungul întregii lungimi a mânecii.

Sunt disponibile în negru sau portocaliu strălucitor și galben.

Pret: 350 lei

Încălzitoare de brațe ALÉ K-ATMO

Încălzitoare de brațe în culoarea galben strălucitor, fabricate special pentru temperaturi scăzute (4-12 C) și condiții de umezeală. Pune-le în buzunarul din spate al tricoului tău dacă se pare că ploaia te poate prinde în timpul cursei tale cu bicicleta.

Pret: 190 lei

Cască AGU STRATO

Cască de drum cu 20 de orificii de ventilație, greutate redusă (240 g) și capac Camlock. Datorită setării Direct-Dial, o poți adapta la cap cu o singură mână. Tehnologie in-mold, căptușeală detașabilă și armare EPS - toate la un preț avantajos.

Alege din patru culori.

Preț: 300 lei

Cască SUOMY FREE MTB

Chiar și în pădure ar trebui să fii ușor de văzut. Dacă ești în căutarea unei căști MTB la un preț accesibil, producătorul italian Suomy oferă acest model în cinci culori. Casca are 19 orificii de aerisire și un cozoroc solid în aceeași culoare. Personal, îmi place designul minimalist al acestui model, deoarece casca are doar un mic logo pe cozoroc. Recomand culoarea galben mat, care iese bine în evidență și în pădure.

Preț: 320 lei