SET HOLOKOLO SHAMROCK - RECENZIE>

Când vreau ca un set nou de ciclism să înlocuiască sau să reîmprospăteze ceea ce port de mai mult timp, poate fi dificil să aleg din ceea ce oferă piața. În magazinele electronice putem vedea fotografii extraordinar de frumoase, prețuri variate și recenzii excelente.

Este minunat să găsești un set care să ți se potrivească și să te simți minunat în el de fiecare dată când conduci sau să fie surprinzător de bun pentru cât ai plătit pentru el. Dar dacă nu ai nici o idee despre ceea ce ar putea fi bun pentru tine sau nu ai o recomandare de la cineva pe care îl cunoști, de obicei acest lucru nu se va întâmpla.

În ultimii ani, am schimbat multe tricouri și pantaloni de ciclism. În mare parte au fost tricouri obișnuite, de ex. de la Decathlon, sau chiar am încercat seturi de la AliExpress. Acum am avut ocazia să încerc setul HOLOKOLO, să îl compar cu ce am avut până acum și să împărtășesc cu voi ceea ce am constatat.

Această marcă oferă mai multe opțiuni la alegere cu performanță excelentă sau calitate bună pentru curse de anduranță lungi sau curse mai rapide în grup sau concursuri. Iată lista mea cu explicația a ceea ce, după părerea mea, ar trebui să le pese cel mai mult cicliștilor atunci când aleg un set de ciclism.

 

Design și aspect

Nu există nicio îndoială că la un set de ciclism ne atrage în primul rând faptul cum va arăta pe noi. Acesta este primul mod în care mulți dintre noi fac deosebirea între hainele. Cu toate acestea, niciodată nu am recomandat un set de ciclism pe baza aspectului. Asta voi lăsa pe seama fiecăruia.

 

Preț

Un alt filtru pe care mulți dintre noi îl folosim înainte de a cumpăra un set de ciclism este prețul. Mulți ani am folosit aceleași pantaloni și tricou de 300 de lei, în principal pentru că au funcționat bine și nu am încercat nimic altceva. Pe măsură ce am început să conduc mai mult, mi-am dat seama de câteva neajunsuri pe care le avea echipamentul pe care îl purtam. Așa că mă bucur că am putut încerca setul HOLOKOLO care arată foarte bine, este funcțional și accesibil ca preț.

Să ne concentrăm puțin asupra performanței și să uităm de marcă și preț.
Croiala pantalonilor HOLOKOLO NEAT este bine concepută pentru cicliștii slabi și standard în ceea ce privește lățimea șoldului. Chiar dacă șoldurile mele sunt destul de late, jur că acești pantaloni sunt ca și făcuți pe măsura mea. Poate pentru că materialul strech este uniform amplasat și înfășoară picioarele la fel în zona de sus cât și de jos. Presiunea pantalonilor se simte peste tot pe picioare. Nu prea multă presiune, dar cu siguranță suficientă pentru a simți că picioarele sunt bine sprijinite. În același timp materialul respiră extrem de bine chiar și în zilele mai calde. Picioarele mele parcă obosesc mai puțin, ceea ce este un adevărat plus atunci când pedalezi câteva ore în continuu. Desigur, confortul general pe bicicletă crește prin utilizarea bazonului de gel de calitate, datorită căruia totul stă la locul său așa cum ar trebui și nu împinge nimic nicăieri. Din experiența mea anterioară, a trebuit întotdeauna să mă ridic în picioare și să-mi aranjez bine pantalonii după o oră de mers cu bicicleta. Dar cu pantalonii NEAT, nu am avut deloc această problemă.

Am observat o mare diferență, mai ales în menținerea pantalonilor pe picioare. De la mărcile concurente, am avut doar o experiență proastă cu faptul că la tivul de jos a fost o bandă subțire de silicon, care s-a tăiat neplăcut în coapse în timpul curselor mai lungi. Cu toate acestea, pantalonii de la HOLOKOLO m-au surprins cu adevărat, deoarece au buline mici de silicon pe tivul de jos și banda este suficient de largă, ce face ca pantalonii să fie foarte confortabili chiar și în cursele foarte lungi. Bretelele în zona umărului sunt subțiri, cu lărgime medie, elastice, ferme și confortabile cu flexibilitatea potrivită.

În ansamblu, pantalonii NEAT arată simplu, au un design frumos și din experiența mea funcționează bine.

Tricou HOLOKOLO SHAMROCK

Tricoul SHAMROCK oferă un confort, formă, vizibilitate excelente la un preț corect.

Tricoul este lung și are o talie elastică tradițională care îl ține bine pe loc. Mânecile îndeplinesc cele mai noi tendințe de ciclism, deci sunt suficient de lungi, elastice și arată foarte bine. Pe partea laterală a tricoului are un material mai respirabil - acesta crește confortul general al tricoului chiar și în zilele calde de vară.

Tricoul albastru-kerosen pe care îl am este foarte bine vizibil și oferă mai multă siguranță în timpul conducerii. Siguranța este, de asemenea, îmbunătățită prin utilizarea unui mic element reflectorizant pe buzunare. Buzunarele din spate sunt suficient de adânci și oferă spațiu suficient pentru a depozita gustările, o jachetă impermeabilă sau o vestă ușoară și alte echipamente pe care obișnuim să le luăm în timpul plimbărilor lungi. Singurul lucru care mi-a lipsit la tricou a fost un fermoar pe unul dintre buzunare, deoarece îmi place să îmi țin telefonul sau cheile într-un buzunar cu fermoar. SHAMROCK este un tricou pe care îl îmbrac destul de des pentru că îmi oferă confort absolut în timpul curselor mele cu bicicleta.

Setul HOLOKOLO este într-adevăr o piesă funcțională și de design. Se vede că setul a fost conceput de cicliști pentru cicliști. Materialele respirabile utilizate, gadget-urile funcționale și designul excelent sunt lucrurile care vă vor face să folosiți acest set foarte des. Și, desigur, la toate astea se mai adaugă și un preț excelent de 198 de lei.

Evaluare generală:

Croiala: FIT | Material: Coolmax Lycra, poliester, elastan| Buzunare: 3 | Elemente reflectorizante: Da

Pro:

  • croiala (confort)
  • materialele utilizate
  • elementele reflectorizante
  • respirabilitatea
  • gadget-urile funcționale

Contra:

  • lipsește buzunarul cu fermoar pe spate

PS: Recomand să urmați tabelele de mărimi atunci când alegeți mărimea potrivită a tricoului și a pantalonilor. Tabelul este situat pe site-ul HOLOKOLO. Am făcut așa și întregul set mi s-a potrivit foarte bine.