CUM TREBUIE SĂ ÎMI STEA TRICOUL MTB?>

Tricourile pentru mountain bike (MTB) sunt croite special pentru un anumit tip de ciclism. Deci, înainte de cumpărături, este important să știi, care stil de ciclism ți se potrivește cel mai bine. Aici, aerodinamica nu joacă un rol atât de important ca în ciclismul de drum, poate cu excepția tricourilor XC, care sunt mai lipite pe corp.

Când încerci un tricou MTB, gândește-te la poziția, în care vei sta pe bicicletă. Cu siguranță nu ar trebui să simți că ești limitat în nici un fel, deoarece corpul tău va fi mai mult în mișcare decât pe drum. Și poate vei avea și diferite protecții deci tricoul ar trebui să fie mai larg.

Gândește-te unde și cât timp vei conduce. Dacă vor fi trasee acoperite sau downhill, mânecile lungi te vor proteja de ramuri. Dacă intenționezi să porți un rucsac sau să mergi pe căldură, asigură-te că nu uiți de panourile de ventilație, care îți vor spori confortul.

Dacă ești un începător și ai nevoie de sfaturi cu privire la tipurile de bază ale ciclismului montan, asigură-te că nu ratezi blogul lui Adam. TE GÂNDEȘTI LA ACHIZIȚIONAREA UNUI MTB? AICI SUNT SFATURI PENTRU TINE! Aici vei afla care sunt diferențele dintre o bicicletă trail, XC, Enduro sau Freeride. Acest lucru îți va face decizia mai ușoară, cu privire la stilul de tricou MTB, de care vei avea nevoie.

Deci, hai să mergem la tricourile alea.

 1.     Tricou XC (Cross Country)

La prima vedere, astfel de tricouri nu diferă de cele pentru drum. Și într-adevăr, nu ar fi un faux pas ciclist complet să folosești un astfel de tricou pe drum sau pe pietriș. Croiul este îngustat, deci nu există riscul „fluturării” excesului de material. Și probabil că nici nu vei avea un rucsac în acest stil de ciclism, așa că te poți folosi de buzunarele din spate.

Sanitini Trek TFR XC 2021 Factory Racing

Tricou ușor, respirabil, puternic, cu mâneci scurte și fermoar pe toată lungimea. Datorită țesăturii din poliester din microfibră și a croiului mânecii, garantează performanțe de calitate. Banda de silicon din partea inferioară garantează o potrivire perfectă pe corp în timpul mersului.

Holokolo Trace

Tricoul este confecționat dintr-un material plăcut, strâns, care elimină transpirația și, datorită tivului din silicon, îl menține perfect pe loc chiar și în timpul mersului. Datorită buzunarelor întărite din spate, croiului unisex, se potrivește perfect și îți poate transporta toate lucrurile, de care ai nevoie în timpul mersului cu bicicleta.

    2.    Tricou pentru Trail sau Enduro
  1. Aceste tricouri sunt fabricate de obicei din materiale mai groase și mai rezistente, cu panouri din țesătură mai ușoară pentru o respirabilitate mai bună. Croiala ar trebui să fie asemănătoare cu un tricou, dar realizată din țesături tehnice și croieli speciale, care îți vor facilita adaptarea la mersul pe bicicletă. De asemenea, au un croi larg pentru a încăpea protecțiile sub ele.

    

   Colecția MTB Holokolo

   Tricourile MTB concepute în atelierul Holokolo sunt inspirate de o colecție rutieră de succes și îmbogățite cu noi modele originale. Sunt elegante, funcționale și accesibile tuturor.

   Croiul liber și materialul funcțional îți vor completa experiența de mers, fie pe trasee forestiere de coborâre, fie în excursii cu familia.

  Alé Arrow

  Tricourile Arrow sunt o combinație de tehnică și confort. Materialele robuste și confortabile sunt combinația potrivită pentru coborâri rapide și emoții puternice. Lejeritatea și respirabilitatea tricoului sunt concepute pentru a oferi un confort maxim.

  Scott Trail Vertic Lady

  Într-o croială de curse, cu plasă 3D pe spate și spate prelungit, tricoul SCOTT Trail Vertico arată la fel de bine, pe cât este de funcțional.