Cum să alegi cadoul potrivit pentru un ciclist

Tag-uri:
Cum să alegi cadoul potrivit pentru un ciclist>

Am finalizat cu succes și a doua duminică de Advent ceea ce arată că, Crăciunul este tot mai aproape. Unii au cumpărat deja cadouri din octombrie, alții au profitat de ocazia de Black Friday și apoi suntem aici și noi, cei care încă nu am reușit să cumpărăm nimic. Dar, nici o grijă, în ciuda faptului că Crăciunul bate la ușă, ai încă destul timp să alegi cadoul potrivit.

 

Personal, în fiecare an mi-am făcut griji cu ce cadou să îi fac bucurie unei persoane dragi sub pomul de Crăciun. Mai târziu, mi-am dat seama că este important să oferi unei persoane ceva din viața sa, ceva ce, să folosească mai mult timp și să se bucure de acesta cu adevărat. Desigur, una din soluții poate fi și un pulover cu motiv de Crăciun, dar dacă vrei să fii puțin mai creativ și dacă ai o persoană dragă care este ciclist activ cu trup și suflet, ai câștigat.

 

Înainte de a cumpăra cadoul, este important să verifici ce mărime poartă destinatarul. Și cum poți face asta? Pur și simplu scoți din garderoba sa o jachetă, tricou sau pantaloni de ciclism și verifici mărimea. Eventual, poți lua un tricou și poți măsura lungimea mânecii de la guler până la capăt și lățimea sub mâneci. Și tabelele de mărimi te pot ajuta cu alegerea mărimii potrivite.

Un alt ajutor important atunci când alegi un cadou este să te uiți la culoarea și tipul de bicicletă. Majoritatea cicliștilor își aleg hainele în special pentru a se potrivi cu bicicleta lor. Un factor important este, de asemenea, dacă are o bicicletă rutieră sau una montană.

O inspirație venită de la alți cicliști poate fi de mare ajutor - fă clic pe cele mai bine vândute produse care apare deasupra paginii.

Am pregătit câteva sugestii de cadou pentru tine, care vor fi pe placul fiecărui ciclist:

Lenjerie de corp funcțională UYN

Dacă mizezi pe marca UYN, îi vei oferi ciclistului o plimbare plăcută în condiții calde și uscate, confort peste standard, cele mai bune materiale și cele mai sofisticate funcții pentru sportivi amatori sau profesioniști. Pur și simplu totul într-una, această lenjerie de corp poate fi folosită pentru toate tipurile de sport.

Tricouri NU. by HOLOKOLO

Tricoul din colecția NU. by HOLOKOLO va satisface cu siguranță așteptările fiecărui iubitor de ciclism. Tricoul poate fi folosit atât în timpul liber, cât și în timpul programului de lucru. Această colecție a fost creată special pentru cei care doresc să-și prezinte pasiunea pentru ciclism și în afara timpului petrecut pe bicicletă. Tricourile pot fi perfect asortate cu blugi, jachetă sau fustă. Pur și simplu pentru fiecare stil posibil.

Mănuși - CASTELLI CW 6.1 CROSS

Știai că, culoarea roșie este cea mai populară culoare în alegerea unei  biciclete, haine și accesorii pentru ciclism? De aceea, aceste mănuși unice de ciclocross Castelli pot fi alegerea potrivită pentru tine. Pot fi folosite pentru fiecare cursă pe timp rece, fie pe șosea, fie pe teren.

STICLĂ TERMO - ELITE ICE FLY MTB 500 ML

Știu din experiența personală că, la temperaturi sub zero îți poate chiar îngheța băutura în sticlă. O astfel de sticlă va fi cu siguranță apreciată pe vreme geroasă de fiecare ciclist.

OCHELARI FOTOCROMATICI TIFOSI - CRIT

Ochelarii fotocromici nu se aburesc nici la performanțele sportive de top. Se pot adapta la condițiile actuale de iluminare. Printre altele, acestea oferă protecție 100% împotriva razelor UVA și UVB dăunătoare. În culoarea neagră, pot fi un accesoriu neutru foarte plăcut pentru orice ciclist. Avantajul este cu siguranță modelul și mărimea unisex.

SANTINI COLORE WINTER

La echipamentele de iarnă, este important să asigure un confort suficient chiar și în condiții extreme. Seturile de ciclism sunt concepute astfel încât piesele individuale de îmbrăcăminte să se potrivească perfect și să funcționeze. Dacă te gândești să alegi un set, poți fi sigur că, piesele individuale vor fi nu numai funcționale, ci și elegante.

VOUCHER CADOU

Dacă nu îndrăznești să alegi un cadou și preferi să lași alegerea pe seama destinatarului, voucherele noastre HOLOKOLO în valoare de 150 și 250 de lei pot fi o soluție excelentă. Această opțiune nu va strica nimic, iar persoana căreia urmează să îi faci cadou își poate alege cu ușurință marca și culoarea preferată, precum și mărimea potrivită.

Sperăm că ți-am făcut mai ușoară alegerea și vei găsi cadoul tău perfect care se va potrivi ca o mănușă pe mână destinatarului. Așadar, ce vei alege?