Recenzie: Vară vs. tricourile Holokolo Elite

Tag-uri:
Recenzie: Vară vs. tricourile Holokolo Elite>

Bloggerii noștri Daniela, Adrian, Mihai și Stanley au testat noile tricouri din colecția Holokolo Elite și au evaluat materialul, funcționalitatea, croiala și designul tricoului. Cum au făcut față tricourile la cele mai fierbinți zile de vară?

Alegerea designului

Daniela:

„Noua gamă de tricouri Holokolo Elite va atrage cu siguranță privirile tuturor la prima vedere. Dintr-o selecție largă de modele, fiecare găsește ceva pentru el. Pentru mine, tricoul colorat Alive a fost câștigătorul incontestabil. Din prima clipă în care am pus mâna pe tricou, am fost de-a dreptul încântată de el. Prelucrarea perfectă a motivelor și a culorilor vă va asigura, în plus, vizibilitatea pe șosea, deoarece tricoul va atrage privirile tuturor de la distanță.”

Adrián:

„La fel ca și colecția anterioară, colecția ELITE oferă, la rândul ei, o varietate de culori diferite din care puteți alege. Am testat tricoul în cele mai călduroase zile și, deși modelul Crazy este complet negru, nu m-a limitat deloc. Dimpotrivă. Chiar și atunci când afară se simțea că sunt peste 30 de grade, nu simțeai acest lucru în acest tricou.”

Michal:

„În ceea ce privește designul, este deja clar că este conceput pentru cicliștii cărora le place ceva drăguț, decent și elegant. Prefer culorile închise și, de asemenea, îmi plac contrastele dintre culorile închise și cele îndrăznețe, așa că mi-a plăcut imediat tricoul cu o combinație de alb și negru Content Elite.

Stanley:

 „Personal, am ales o culoare pe care nu o aveam încă în garderobă. Prin urmare, m-a fascinat tricoul Surprised Elite în roșu cu accesorii portocalii și galbene, care deja arăta foarte elegant și stilat pe site. De fapt, tricoul este foarte frumos și în realitate.”


Cum li s-au potrivit bloggerilor mărimile?

Daniela:

 „Am comandat o mărime XS, care este mărimea mea normală, și mi se potrivește exact. Deci nu există nici un motiv să vă faceți griji cu privire la dimensionare și vă puteți cumpăra dimensiunea dvs. obișnuită."

Adrián:

Colecția ELITE este concepută pentru fiecare femeie pasionată de ciclism, indiferent de vârstă, sex sau chiar greutate. În ofertă puteți găsi tricouri în mărimea 6XL, ceea ce nu se mai întâlnește în prezent în îmbrăcămintea sportivă și este cu siguranță un mare plus pentru persoanele care ar dori să înceapă să meargă pe bicicletă, dar nu găsesc hainele de ciclism potrivite care să li se potrivească. Am ales tricoul Crazy ELITE în mărimea L. Am 185 cm și trebuie să spun că tricoul mi se potrivește perfect.”

Michal:

 „Conform tabelelor de mărimi, am ales mărimea L, care este și mărimea mea vestimentară. Uneori, o astfel de alegere este o loterie fără să probați, dar CONTENT ELITE mi s-a potrivit ca o mănușă. Îmi place croiala slim dar fără senzația de "cârnaț îndesat."

Stanley:

 „În mod tradițional, ca și în testele anterioare, am ales mărimea L pentru silueta mea de 190 cm și 87 kg.”


Material: A "supraviețuit" tricoul la cursă pe cea mai mare căldura?

Daniela:

„Cel mai mare avantaj al noii colecții de tricouri este, fără îndoială, materialul folosit. Am testat tricoul pe o vreme însorită de vară și m-am simțit foarte bine. Tricoul este confecționat dintr-un material subțire și respirabil, care este plăcut răcoros pe vreme caldă.”

Adrián:

„Materialul este extrem de ușor și respirabil, ceea ce garantează o bună ventilație, în special pe vreme caldă. Nu am mai experimentat o ventilație și o evacuare a transpirației atât de perfectă pe niciun tricou. Chiar și atunci când se simțea că sunt peste 30 de grade afară, nu simțeam acest lucru în acest tricou.”

Michal:

„Tricoul este conceput pentru vreme caldă, după cum o dovedește materialul DealSilk, care este foarte moale și neted. Îmi place în special confortul său, dar are și proprietăți aerodinamice bune. Împreună cu capacitatea termo, evacuează bine transpirația de pe corp și, în ciuda culorii închise pe care am ales-o, nu simt că mă încălzește în vreun fel. Datorită respirabilității excelente, se usucă rapid, ceea ce veți aprecia și din punct de vedere al confortului, fie că transpirați excesiv, fie că vă udă o furtună, pur și simplu nu vă simțiți ca și cum ați purta o cârpă udă voi.”

Stanley:

„Datorită materialului elastic, tricoul s-a adaptat perfect la silueta mea. Nimic nu se desprinde, nimic nu flutură în vânt. Tricoul este finisat cu un tiv care previne alunecarea acestuia. Mânecile sunt, de asemenea, confecționate din material elastic, ceea ce asigură că în zilele mai reci, vor ține orice încălzitoare de brațe. Materialul are proprietăți foarte bune de termoreglare, astfel încât corpul respiră perfect și, în același timp, ține de rece în zilele fierbinți de vară."

 


Buzunar ascuns, fermoar cu protecție la abraziune și alte caracteristici

Daniela:

 „La colecția anterioară de tricouri Holokolo am văzut un dezavantaj în gulerul mai înalt. Această problemă nu mai apare la tricourile Elite, astfel că, chiar dacă le închei până la gât, nu am senzația că mă sugrumă. De asemenea, tricourile Elite au un buzunar cu închidere, care este mai mare în comparație cu cel al altor mărci, astfel încât vă puteți pune și telefonul în el. Un alt mare plus pe care aceste tricouri îl au datorită finisajului, care nu mai este clasica bandă de silicon în talie, ci secțiunea extinsă a spatelui este imprimată cu puncte de silicon, ceea ce face ca tricoul să nu te tragă în talie, dar să se mențină la locul lui.”

Adrián:

„Îmbrăcămintea sport nu ar trebui doar să arate bine, ci și să fie funcțională și cât mai utilă posibil. Tricourile ELITE oferă 4 buzunare la spate, dintre care cel de-al patrulea este cu fermoar și servește la depozitarea obiectelor de valoare. În ceea ce privește dimensiunea buzunarelor de la spate, este suficientă și îmi încape confortabil telefonul, care nu încăpea în celelalte tricouri și pentru care a trebuit să cumpăr o geantă de ghidon. Partea din spate a tricoului, cauciucată, menține tricoul fixat pe corp și previne astfel încrețirea și alunecarea inutilă a tricoului. Ca un plus, apreciez și capetele mânecilor, care nu sunt cauciucate, ci din același material ca și întregul tricou. Ca o caracteristică de siguranță are și o bandă reflectorizantă sub buzunarul din spate.

Michal:

 „Îmi place că buzunarele sunt căptușite cu un element reflectorizant și astfel îi fac vizibili pe drumuri chiar și pe devotații ortodocși ai culorii închise ca mine. Buzunarele sunt suficient de mari pentru a depozita un telefon mobil sau o haină de ploaie. Chiar și atunci când se "umflă", nu cad spre partea din spate a corpului, deoarece există un tiv de silicon în partea de jos a tricoului pentru a preveni acest lucru. În ceea ce privește designul buzunarelor, sunt mulțumit peste măsură. Am purtat tricoul pe teren și nimic nu a căzut din buzunare în timpul mersului. De asemenea, îmi place foarte mult buzunarul lateral cu fermoar în care depozitez lucruri mai importante, cum ar fi cheile, banii etc.”

Stanley:

 „În ceea ce privește tricoul, sunt foarte mulțumit de lejeritatea tricoului, de rafinamentul designului, de logo-ul elegant de pe fermoar și de capătul fermoarului, care este acoperit cu țesătură și astfel protejează gâtul de zgârieturi, ori noi, "bărboșii" apreciem acest element. Pe partea din spate a tricoului există trei buzunare, de exemplu pentru telefonul mobil, chei sau o haină de ploaie. Personal, cel mai mult m-a impresionat buzunarul lateral ascuns de pe tricou. Bineînțeles, producătorul a acordat atenție și siguranței, deoarece tricoul are benzi reflectorizante pe spate, care reprezintă un avantaj atunci când mergeți pe bicicletă în serile târzii de vară.”


Croiala: A rămas tricoul la locul lui în timpul cursei?

Daniela:

 Croiala slim promovează o senzație plăcută de ciclism, deoarece tricoul nu trage nicăieri și se adaptează frumos la corp. Designul și croiala sunt avantaje clare ale noii game, dar toate aceste avantaje sunt depășite de unul care cu siguranță îi va cuceri chiar și pe cei care au cele mai mari pretenții în materie de îmbrăcăminte pentru ciclism.”

Adrián:

„În ceea ce privește croiala, aceasta merită cu siguranță eticheta ELITE. Tranziția dintre tricou și pantaloni este atât de precisă încât este invizibilă, iar aspectul general este curat și elegant. Am văzut ceva asemănător doar la tricourile profesioniștilor din pluton.”

Michal:

 „Primul lucru pe care îl remarc la noul tricou sunt mânecile, pentru că la unele piese aero scumpe am avut parte de un efect de strangulare și nu-mi place deloc când mânecile îmi sugrumă fluxul de sânge către biceps pe toată durata cursei. Mânecile sunt destul de moi și urmează frumos forma brațului meu. Acestea au o terminație din silicon, astfel încât nu trag în sus. Siliconul este suficient chiar și la viteze mai mari, în timp ce mânecile nu se umflă.


Un alt lucru foarte important este raportul corect între lungimea din față și cea din spate a tricoului. Nu-mi place când mă așez pe bicicletă și tricoul se întinde până la căptușeala pantalonilor în poziția de pe abdomenul inferior, sau se rulează, se îndoaie etc. Au acordat atenție acestui detaliu atunci când au făcut tricoul, partea din față este mult mai scurtă decât cea din spate și astfel acest acesta nu se rulează în față.”


Cum evaluează bloggerii prețul și calitatea

Daniela:

 Chiar dacă tricoul Holokolo Elite vă va costa puțin peste 275 lei, îmi imaginez că aș pedala în el pe tot parcursul anului la cele mai dificile curse.”

Michal:

 „În ceea ce privește prețul, aș plasa tricoul Holokolo ELITE în categoria de calea de mijloc, unde poate stabili un nou trend despre cum ar trebui și ar putea arăta un astfel de "echipament". Este disponibil în mai multe combinații de culori, astfel încât pot alege toți, tineri și vârstnici, bărbați și femei. În ceea ce privește tehnologia și caracteristicile utilizate, am fost foarte plăcut surprins și a devenit rapid unul dintre tricourile mele preferate pentru vremea chiar foarte caldă.”

Despre autori:

Foto autora
Foto autora
Foto autora
Foto autora

Un bărbat relativ tânăr dintr-un sat mic de sub Munții Tatra, care a ajuns să facă ciclism datorită oamenilor care i-au traversat calea în viață. Majoritatea timpului liber îl petrece pe bicicletă. În viața sa profesională, are grijă de copiii din școala primară și, de asemenea, cântă la chitară bas și contrabas într-un grup de muzică.