Nou: Tricouri unice cu harta Turului Franței, realizate de un designer autist

Tag-uri:
Nou: Tricouri unice cu harta Turului Franței, realizate de un designer autist>

Ce se întâmplă când talentul unui tânăr designer autist se combină cu dragostea sa pentru ciclism? De exemplu, creează tricouri de ciclism originale. Am lansat recent o nouă ediție limitată a tricoului Holokolo Elite, creată în colaborare cu brandul MAAPPI, care prezintă o hartă a Turului Franței în formă de bicicletă direct din mâna lui Matěj Hošek, un tânăr artist autist.

Tour de Maappi

Lui Matěj nu numai că îi place să deseneze hărți de rutiere, dar este și un pasionat de ciclism. Nu este o coincidență faptul că tricoul Maappi Elite a apărut de curând în magazinul nostru online. Tricoul este decorat cu o imprimare a unei hărți în formă de bicicletă, desenată de Matěj sub marca Maappi. Liniile individuale sunt denumite după cursele de ciclism celebre. Stațiile poartă apoi numele celor mai de succes cicliști din lume. 

„A fost o experiență pentru mine să particip la crearea tricoului de ciclism. Ciclismul este pasiunea mea la fel de mult ca și pictura. Merg pe bicicletă de când eram un puști mic. Mama mea se putea relaxa în timp ce mă plimba cu bicicleta, pentru că eram liniștit și mulțumit. De atunci, facem excursii cu bicicleta împreună și ne relaxăm. Abia așteptăm să îmbrăcăm acest tricou", spune Matěj despre această colaborareMărimi pentru toată lumea, materiale și gadgeturi premium

Tricoul este disponibil atât în versiunea pentru bărbați, cât și în cea pentru femei. În plus, este disponibil și în mărimi mai mari - de la XS la 6XL pentru bărbați și de la XS la XL pentru femei. La fabricarea tricoului a fost folosit același material premium ca și în noua colecție Holokolo Elite. Tricourile sunt confecționate din țesătură foarte elastică, cu respirabilitate maximă.


În plus, dispune de caracteristici precum un fermoar YKK cu cursor ușor și un finisaj fantezist, care este acoperit și cu o țesătură anti-zgârieturi, sau trei buzunare din spate întărite și un buzunar lateral special ascuns cu fermoar. Mulțumită finisajului cu silicon italian MARC, tricoul rămâne la locul lui în timpul cursei, așa cum trebuie.

Sugestie: Consultați întreaga colecție Holokolo Elite.

Cine este Matěj Hošek?

Matěj Hošek s-a născut în 2004 cu tulburări din spectrul autist. Cu toate acestea, datorită familiei sale, a reușit să facă față destinului său și a găsit în el însuși dorința de a urma calea artei. Admiră transportul în comun, este pasionat de desenarea hărților rutiere și este interesat de arhitectură, design și arte plastice. Când nu desenează, se plimbă cu bicicleta.