Analiza tricourilor Holokolo prin ochii bloggerilor

Tag-uri:
Analiza tricourilor Holokolo prin ochii bloggerilor>

Recent, am lăsat bloggerii noștri să testeze singuri tricourile Holokolo. Cum le-a mers în tricourile noastre? Citește recenzia completă în care Daniela, Adrian și Stanley au analizat designul, materialul, ținuta sau funcționalitatea tricourilor, precum și toate gadgeturile pe care le oferă tricourile.

O gamă largă de culori și modele

Daniela:

„Nu a fost ușor să aleg doar două tricouri dintr-o gamă largă de stiluri și culori. Toate tricourile arată foarte elegant la prima vedere și chiar și la o privire mai atentă nu am găsit niciunul care să nu-mi placă. După multe deliberări, am ales tricoul Sporty Lady alb și roz și tricoul negru Rainbow LADY."

Adrián:

„În urmă cu câteva săptămâni am avut ocazia să testez un nou produs din colecția Holokolo, tricoul scurt Rainbow de culoare roșie. Poți găsi diferite culori în gamă, iar femeile vor găsi și ele ceva pe placul lor. Cel mai mult mi-a atras atenția acest tricou roșu."

Stanley:

„Noul design colorat al tricourilor captivează pasionații de ciclism de la prima vedere. Îndrăznesc să spun că pot fi comparate cu designul și caracteristicile altor mărci de ciclism, cu excepția unei diferențe majore. Tricourile Holokolo sunt mai accesibile ca preț. Un alt bonus al colecției este faptul că Holokolo oferă aceleași tricouri și în varianta pentru femei, ceea ce cu siguranță va fi pe placul oricărei cicliste. Am ales tricoul cu mânecă scurtă Sparkle pe albastru. La prima vedere, am fost atras de combinația de culori, de designul multicolor modern și de materialul mulat."


Dimensiuni pentru toată lumea

Daniela:

„Am ales un tricou alb mărimea XS și un tricou negru mărimea S pentru a mă asigura că cel puțin una dintre piesele alese mi se va potrivi. Deși am ales două mărimi diferite, ambele tricouri mi se potrivesc perfect. Tricoul negru, pentru care am ales mărimea mai mare, este imprimat pe o țesătură albă, așa că alegerea mărimii a fost una corectă, deoarece țesătura întinsă ar putea face să strălucească culoarea albă. În ceea ce privește tricoul alb, aici alegerea mărimii normale a fost ideală. Cu toate acestea, diferențele dintre mărimi nu sunt foarte semnificative, astfel încât chiar și tricoul de mărime mai mare nu iese în evidență  și arată bine."

Adrián:

„Am probat tricoul imediat după despachetare și mărimea L mi se potrivește perfect. Am o înălțime de 190 cm și o greutate de 87 kg, iar conform tabelului de mărimi am ales mărimea recomandată. De asemenea, port mărimea L și la hainele casual. Tricoul se potrivește perfect corpului meu."


Material ușor și respirabil la un preț convenabil

Daniela:

„Materialul din care este confecționat tricoul este foarte plăcut la atingere, respirabil și ușor. Pentru mine, acest tricou depășește complet concurenții din această gamă de preț, atât în ceea ce privește aspectul, cât și materialul."

Adrián:

„Am fost plăcut surprins la prima atingere. Am fost surprins de greutatea tricoului, care este foarte mică pentru un tricou din această gamă. Dintre toate tricourile pe care am avut ocazia să le încerc până acum, acest tricou este cel mai ușor. Deci, pentru cei care numără fiecare gram pe bicicletă, aceasta este alegerea evidentă. Materialul face parte dintr-o categorie aparte. Subțire și productiv, cu o bună absorbție a transpirației, pe care o vei aprecia mai ales în timpul căldurii de vară. Nu l-am simțit deloc pe mine, ceea ce se datorează combinației dintre materialul de înaltă calitate, elastic și ușor, și croiala care se lipește de corp cu o precizie milimetrică. Tăietura este puțin scurtată în față, ceea ce mie personal îmi place, pentru că are un aspect profesionist."

Stanley:

Tricoul nu m-a strâns, nu m-a tăiat și nu m-a deranjat în niciun fel. Am fost foarte surprinsă de materialul confortabil, ușor și aerisit. Tricoul evacuează perfect transpirația, așa că nu m-am simțit ca și cum aș fi stat "în apă". Tricoul din noua colecție Holokolo este la egalitate cu alte mărci "pro" în ceea ce privește designul și caracteristicile, dar este mult mai accesibil pentru pasionații de ciclism hobby care caută tricouri de calitate și moderne într-o gamă de prețuri accesibile. Se spune "multă muzică pentru puțini bani", ceea ce este exact adevărat în acest caz."


Caracteristici și detalii pe care le vor aprecia atât începătorii, cât și cicliștii profesioniști

Daniela:

Tricoul este croit în funcție de nevoile corpului unei femei, adică se potrivește perfect, dar nu strânge nicăieri. Capetele din silicon asigură confortul în timpul mersului pe bicicletă și te scutesc de deranjul de a ridica tricoul și de a-ți expune spatele. Mânecile sunt mai lungi, ceea ce nu face decât să sporească aspectul aerodinamic și frumos al tricoului. Deși tricourile Holokolo sunt surprinzător de bine realizate, există și câteva detalii de luat în considerare care ar putea să te facă să te gândești atunci când le folosești. Primul este gulerul mai înalt al tricoului. Acest punct este în primul rând o chestiune de gust personal, însă pe vreme caldă este de preferat un tricou cu gulerul mai jos. Atunci când alegi, ține cont de faptul că toate culorile sunt imprimate pe o țesătură albă, așa că ar trebui să alegi o mărime mai mare pentru nuanțele mai închise, astfel încât tricoul să arate bine atunci când este purtat. Cu toate acestea, trebuie să îți amintești că pentru prețul unui tricou Castelli sau Alé poți avea 4 tricouri Holokolo care te vor ajuta foarte bine și cu siguranță vei fi mulțumit de ele. "

Adrián:

Un tiv de cauciuc pe partea interioară a tricoului asigură menținerea corectă a tricoului pe corp. Pe partea din spate a tricoului găsim clasicele trei buzunare mari, în care pot încăpea echipamentele de care ai nevoie pentru o excursie de o zi. Eu personal am avut la mine telefonul mobil, o cameră de rezervă, unelte, plăcuțe de montaj, un kit de lipici și câteva batoane de energie pentru a-mi reface energia. Ar trebui să menționez, de asemenea, că nu am simțit nimic din toate acestea pe spate pe toată durata călătoriei. Pe părțile laterale ale buzunarelor exterioare sunt cusute benzi reflectorizante discrete, dar foarte importante în întuneric. Pe partea din față, două detalii frumoase mi-au atras atenția. Primul este un capăt rotund pe fermoar pentru a ușura închiderea sau desfacerea fermoarului. Al doilea detaliu este, de asemenea, legat de fermoar, dar are și o utilizare funcțională. Și aceasta este o aplicație din piele de căprioară în partea de sus a fermoarului, care ajută la eliminarea mai buna a transpirației."

Stanley:

Mulțumită terminației cu silicon, tricoul meu nu a alunecat și a rămas la locul lui frumos, peticele de pe mâneci aliniază brațele, astfel încât nu simțiți că există ceva "elastic" pe el. Există trei buzunare pe partea din spate a tricoului, suficient de mari unde îmi pot imagina că pot pune un telefon, chei sau o haină de ploaie. Există mai multe elemente reflectorizante pe tricou, care îl vor face pe ciclist suficient de vizibil, iar fermoarul are un capăt de alergare larg, astfel încât, chiar și în timpul mersului pe bicicletă, tricoul poate fi rapid desfăcut sau închis la loc. Personal, aș fi apreciat o bandă de silicon pe manșon, dar poți considera că este o preferință personală."


O autoroch: 

Foto autora
Foto autora
Foto autora

Un bărbat relativ tânăr dintr-un sat mic de sub Munții Tatra, care a ajuns să facă ciclism datorită oamenilor care i-au traversat calea în viață. Majoritatea timpului liber îl petrece pe bicicletă. În viața sa profesională, are grijă de copiii din școala primară și, de asemenea, cântă la chitară bas și contrabas într-un grup de muzică.