În culisele noii colecții Holokolo Elite

Tag-uri:
În culisele noii colecții Holokolo Elite>

În urmă cu câteva săptămâni, echipa noastră slovacă și cehă Holokolo a mers în zona Pezinok, lângă Bratislava, Slovacia. Am mers în podgoriile și pădurile locale pentru a filma noua noastră campanie, care are ca scop să arate că ciclismul este cu adevărat pentru toată lumea și, de asemenea, pentru a prezenta noua noastră colecție Holokolo Elite. Cum arată de fapt filmarea unei astfel de campanii? Vă prezentăm un scurt reportaj cu o serie de fotografii din culise.

Actorii care au strălucit în campania noastră au avut ocazia să probeze pentru prima dată tricourile Holokolo Elite. Bicicliști de agrement pe biciclete clasice și e-bike-uri, profesioniști în pluton sau chiar o familie pe biciclete de munte - așa arată distribuția de actori din noua campanie. Personaje și vârste diferite, performanțe diferite. Toată lumea se poate bucura de senzația minunată de a merge pe bicicletă, iar condiția fizică, vârsta și greutatea nu ar trebui să fie o limită.

Material și croială pentru fiecare tip de corp - acesta este "motto-ul" noii colecții Holokolo Elite, care vine pe piață cu zeci de modele diferite, îndeplinește cele mai exigente cerințe și este, de asemenea, accesibilă ca preț. Tricourile sunt concepute pentru un confort maxim, punând accentul pe o respirabilitate, o ușurință și o flexibilitate excepționale. Desigur, tricourile au un material și o croială foarte plăcută care se potrivește la orice tip de corp.Pe (e-)bicicletă cu stil, la orice greutate și dimensiune

Este o după-amiază de luni și ne întâlnim cu primii participanți la filmări. Doi bicicliști mai în vârstă sosesc pe biciclete electrice și își schimbă imediat hainele cu un tricou din colecția Holokolo Elite și pantaloni de ciclism. Împreună cu echipa de filmare și cu regizorul ne deplasăm în podgoriile aflate la câțiva kilometri de stațiunea Rozálka Health Resort din Pezinok. Ambii participanți sunt entuziasmați și așteaptă cu nerăbdare filmarea - cine ar fi crezut că într-o zi niște simpli bicicliști de agrement pe biciclete electronice vor fi protagoniștii unei reclame pentru îmbrăcăminte de ciclism?

"Întotdeauna am fost nevoit să merg cu e-bike-ul meu cu un tricou și pantaloni simpli din bumbac, deoarece aproape niciuna dintre mărcile de biciclete nu are mărimea mea", mărturisește un biciclist, care poartă în mod normal mărimea 6 XL, înainte de filmare. Noua campanie Holokolo arată și ea acest lucru - chiar avem mărimi pentru toată lumea.Sugestii: Noua colecție Holokolo Elite oferă o gamă foarte largă de mărimi. Doamnele pot alege de la mărimea XS la 2XL, iar domnii chiar de la mărimea S la 6XL. Datorită croielii aerodinamice, tricourile sunt, de asemenea, adaptate pentru a se potrivi la orice formă de corp. Așadar, kilogramele în plus nu sunt cu siguranță un obstacol care ar trebui să vă împiedice să vă bucurați la sută la sută de senzația minunată de a pedala.

Să vă înțelegeți ca un cuplu chiar și atunci când mergeți cu bicicleta

Se apropie încet seara și apusul soarelui. Apare o altă scenă, de data aceasta a unui cuplu tânăr pe biciclete de șosea, care ar trebui să încheie întregul videoclip. Tricourile Holokolo apar pe scenă, atât în culori vesele, cât și cu modele îndrăznețe. Cu toate acestea, filmările sunt departe de a se încheia pentru noi. La fel ca și apusul, nu putem rata răsăritul în podgorii, așa că a doua zi ne vom trezi foarte devreme.Sugestii: Noua colecție Elite oferă o serie de modele "matchymatchy", astfel încât să vă puteți asorta cu ușurință pe bicicletă cu partenerul dumneavoastră. Pentru cei cărora le place să fie vedete pe bicicletă și nu le place să se confunde cu alții, vă recomandăm să încercați modelele ALIVE sau PASSIONATE, de exemplu. Pe de altă parte, iubitorii de modele mai puțin frapante, dar interesante, vor fi încântați de tricouri precum SURPRISED, JOLLY sau KIND.

Material premium cu control optim al temperaturii (nu numai pentru profesioniști)

Începutul următoarei zile de filmare este marcat de un apel de trezire înainte de ora 5 dimineața și de o întâlnire cu primele participante care vor juca în scenă cu plutonul feminin. Captarea unui răsărit de soare perfect pe cameră nu este o treabă ușoară, așa că preferăm să ajungem la fața locului cu întreaga echipă și cu primii actori din timp, pentru a nu rata nicio fotografie frumoasă.

În cele din urmă avem noroc și răsăritul soarelui în Pezinok din Slovacia este savurat chiar și de cei care nu sunt păsări matinale. Mai târziu, restul plutonului feminin intră în scenă și, încet-încet, trecem la ceilalți actori care au primit un rol în plutonul masculin.

"Este grozav că ați luat bicicliști adevărați la filmare și, de asemenea, pe cei de dimensiuni mai mari. Sper că și alte branduri se vor inspira", spune una dintre participantele la ședința foto, care este și ea foarte activă în ciclism și alege haine de ciclism în mărimi mai mari.

Sugestii: Dacă doriți să vă bucurați la maximum de ciclism, nu puteți renunța la îmbrăcămintea de ciclism potrivită. Dar dacă nu doriți să investiți mii de lei în echipamente de ciclism, dar doriți totuși să obțineți echipamente de cea mai bună calitate, care să nu vă limiteze condusul?

Tricourile Holokolo Elite sunt confecționate din țesătura premium DeanSilk, care asigură o reglare optimă a temperaturii cu efect de răcire. Țesătura DeanSilk este cunoscută pentru moliciunea sa, elasticitatea ridicată și respirabilitatea maximă.Gadgeturi peste tot unde te uiți

Aparat de fotografiat, clapetă și start! Ne mutăm în satul viticol Limbach și apare scena cu plutonul masculin. Sarcina dificilă a regizorului și cameramanilor este clară - să arate cât mai multe detalii și ajustări posibile direct în timpul cursei actorilor noștri. Și, cu siguranță, nu se feresc de mersul rapid pe șosea, dimpotrivă, sunt obișnuiți cu el. Dar, datorită echipei noastre minunate, rezultatul iese foarte bine și reușim să surprindem în videoclip câteva detalii și îmbunătățiri ale noii colecții Holokolo Elite.


Sugestii: Noile tricouri din colecția Holokolo vă vor surprinde, de exemplu, cu detalii perfect elaborate, cum ar fi fermoarul YKK cu cursor cu mers ușor și finisajul spectaculos sub forma logo-ului Holokolo, care este, de asemenea, acoperit cu o țesătură în zona gâtului și protejează astfel ciclistul împotriva abraziunilor.

De asemenea, tricoul are trei buzunare la spate întărite și un buzunar lateral special ascuns cu fermoar. Finisajul cu silicon italian MARC menține tricoul frumos la locul lui în timpul cursei.

Tricourile ies în evidență prin croiala mânecilor, spatele prelungit sau banda reflectorizantă de siguranță de pe spate.Ciclism în haine de ciclism de calitate cu întreaga familie

Soarele arde aproape ca vara și pe cer nu rămâne niciun nor. Echipa noastră a reușit să planifice foarte bine filmările și fotografierea, chiar dacă prognoza meteo nu sugera acest lucru la început. Suntem pe punctul de a filma ultima scenă, în care rolul principal îl joacă nu numai grupul nostru de bicicliști care joacă rolul unei familii care tocmai a plecat într-o excursie cu bicicleta, ci și (chiar dacă invizibil în videoclip) este jucat și de o dronă, care adaugă acțiune și o perspectivă complet diferită la videoclipul nostru.

De îndată ce primele picături de ploaie cad din cer, echipa noastră a terminat de filmat. Asta numim noi sincronizare perfectă! Ne luăm la revedere de la ultimii actori și abia așteptăm să vedem rezultatul. Suntem încântați de prestația absolut strălucită a tuturor actorilor, regizorului, echipei de filmare și fotografilor, care au dat tot ce au avut mai bun în filmări și fotografiere.

Sugestii: Holokolo oferă tricouri de ciclism de calitate nu numai pentru adulți. Puteți alege echipamente de ciclism cu modele jucăușe și vesele chiar și pentru cei mici. Ne-am gândit foarte mult la modelele jucăușe pe care copiii dvs. le vor alege cu siguranță. Detalii sofisticate și culori vibrante pe care le vor îndrăgi la prima vedere. În plus puteți asorta hainele de ciclism ale copiilor cu ale voastre!Vizualizați întreaga colecție Holokolo Elite direct în magazinul nostru online. Descoperiți noile modele Holokolo Elite atât pentru bărbați, cât și pentru femei.