Cum să alegeți sticla de ciclism potrivită?

Tag-uri:
Cum să alegeți sticla de ciclism potrivită?>

Înainte de a începe orice activitate fizică, este important să vă amintiți nu numai hainele potrivite, ci și lucrurile care vor permite ca aceasta să fie efectuată în condiții de siguranță și confort. Unul dintre aceste lucruri este hidratarea corespunzătoare. Asigurați-vă că aveți lichide împreună cu mineralele necesare vă va permite să pedalați ore întregi și să vă bucurați din plin de călătorie. Dar ce sticlă va fi cea mai bună alegere? Haideți să aruncăm o privire mai atentă.

Sticlele de bicicletă pot ocupa mult spațiu pe rafturile noastre de acasă. Acest lucru se datorează varietății lor - nu numai vizuală, ci și tehnică. Atunci când cumpărați un bidon, este important să vă concentrați asupra nevoilor individuale. Putem clasifica sticlele în funcție de:

  • volum
  • materialul de fabricație
  • construcția pereților
  • piesa de gură
  • caracteristicile estetice

O marcă care oferă o gamă largă de sticle este Camelbak, printre altele. Aceasta răspunde diverselor nevoi ale aventurierilor bicicliști, oferind mai multe modele foarte bine vândute. Cele care apar cel mai des în comenzile clienților noștri sunt Podium, Podium Chill, Podium Dirt Series și Podium ICE.

Sticle Camelbak - prezentare generală a ofertelor

Camelbak Podium este un reprezentant mândru al acestei game, care îndeplinește utilizarea de bază a bidoanelor. Este disponibil în capacități de 620 ml și 710 ml, iar greutatea sa redusă vă permite să îl luați cu dvs. în orice aventură. Datorită faptului că este fabricată din material fără BPA/BPS/BPF, sticla Podium nu va absorbi gusturi sau mirosuri! Acest fapt este susținut în egală măsură de tehnologia cu ioni de argint (Polipropilenă Trustate), care împiedică dezvoltarea bacteriilor în interior.

Ce altceva face ca produsele Camelbak să fie speciale? Buzunarul cu supapă automată Jet Valve! În practică, acest lucru înseamnă că este foarte confortabil să bei din bidon în timp ce mergi pe bicicletă, că nu curge nimic atunci când piesa bucală este deschisă și că aceasta poate fi dezasamblată în părți mai mici pentru curățare.

Un alt model popular este Podium Chill - designul cu pereți dubli păstrează băuturile mai calde decât bidoanele standard! Ca și modelul de bază Podium, este disponibil în capacități de 620ml și 710ml. În interiorul pereților săi se află ioni de argint, iar piesa bucală Jet Valve protejează împotriva vărsărilor și asigură confortul.

Podium ICE este fratele mai mare al sticlei Podium Chill, care păstrează băuturile reci de până la patru ori mai mult decât o sticlă tradițională! Cum? Pereții dubli ai sticlei ICE conțin o substanță răcoritoare. În zilele călduroase, vă recomandăm să adăugați gheață pentru a menține rece băutura izotonică din interior.
Acest model este disponibil cu o capacitate de 620 ml, a fost întărit cu ioni de argint și are o gură ergonomică. Acest produs este ideal pentru taberele de vară și de iarnă din zonele mai calde ale lumii.

Sticla Podium Dirt Series va fi utilă pentru persoanele care nu se tem să pedaleze pe terenuri dificile și adesea umede. Acest model combină cele mai bune caracteristici ale biberonului Podium cu o caracteristică suplimentară - protecție pentru muștiuc. A fost conceput pentru activitățile montane în care nu veți bea o băutură cu noroi sau alte resturi. Nu vă este teamă de terenul umed, de ploaie și de praf? Sticla Podium din seria Dirt este pentru tine!

Alte bidoni pentru biciclete

Dacă vrei să rămâi cu marca ta preferată, optezi pentru minimalism sau pentru o sticlă cu logo-ul unei echipe de ciclism, cu siguranță vei găsi aici cea potrivită! Gama Holokolo este suficient de largă pentru a se potrivi nevoilor tale individuale!

Oferim sticle de la mărci populare precum Elite, Tacx și Castelli. Spre deosebire de bidinele Camelbak, acestea sunt disponibile în 500ml și îndeplinesc caracteristicile de bază ale sticlelor de ciclism.

Piața actuală a bidonilor oferă modele cu diferite specificații și caracteristici estetice. Sperăm că, trecând în revistă gama Camelbak și alte opțiuni disponibile pe Holokolo, vei putea alege modelul perfect pentru tine!