4 motive pentru care o plimbare în grup este IN

Tag-uri:
4 motive pentru care o plimbare în grup este IN>

O plimbare cu bicicleta în grup este o experiență de ciclism extraordinară. Pe lângă faptul că este o activitate plăcută din punct de vedere social, are multe beneficii în ceea ce privește antrenamentul. În acest articol, vă voi oferi 4 motive pentru care ar trebui să încercați neapărat această formă de ciclism.

1. Motivație


Există zile în care este posibil ca totul să nu meargă perfect. S-ar putea să fii obosit din punct de vedere mental și să nu ai chef să ieși la antrenament sau să faci orice altceva pentru sănătatea ta. Cu toate acestea, dacă aveți o întâlnire cu cineva sau dacă faceți parte dintr-un grup, pur și simplu faceți față și mergeți la antrenament. Așadar, cel mai important pilon al plimbărilor în grup este un obiectiv comun, iar odată cu acesta vine și o doză mare de motivație, pentru că majoritatea membrilor grupului sunt întotdeauna pozitivi și gata să se antreneze.

O doză mare de motivație poate fi, de asemenea, un beneficiu atunci când vă antrenați la intensități de cursă. Dacă sunteți un ciclist cu ambiții de cursă, puteți folosi mersul în grup cu prieteni la fel de bine pregătiți ca un antrenament modelat pentru a vă oferi un antrenament plăcut. Adrenalina îți va curge prin vene și performanța ta va fi ceva mai mare decât dacă încerci să simulezi singur intensitatea de cursă.

2. O medie mai rapidă pentru un efort mai mic

Un alt avantaj al antrenamentului în grup este o viteză medie mai mare, deoarece pelotonul de cicliști se deplasează cu o viteză foarte mare. Din punct de vedere al antrenamentului, acesta este un mare beneficiu, pentru că astfel îți poți dezvolta cu ușurință ritmul, te poți adapta la viteza mai mare și, în același timp, nu obosești fizic.

Este o regulă bine stabilită ca vârful grupului să se învârtă la intervale regulate. Așadar, atunci când pedalați în fruntea plutonului, trebuie să vă creșteți performanța și să le suflați aerul colegilor de ciclism. Apoi, ca o recompensă, atunci când vă trageți greutatea și vă luați rândul, continuați la viteză mare în timp ce pedalați în cârlig, unde vă conservați forțele și vă pregătiți pentru următoarea schimbare.

Beneficiul unui astfel de antrenament este clar: mai mulți kilometri în mai puțin timp, la un ritm mai ridicat și pentru un efort considerabil mai mic.

3. Îmbunătățirea tehnicii de conducere

Atunci când mergeți în peloton, vă îmbunătățiți constant tehnica de conducere. De-a lungul antrenamentelor trebuie să urmăriți diferitele variabile de mediu și să reacționați imediat. Situația din traficul rutier este adesea complicată, așa că vă perfecționați atenția și reflexele.

Atunci când mergeți în cârlig, cicliștii se deplasează în succesiune apropiată, așa că, din nou, vă perfecționați atenția și capacitatea de a păstra o distanță mică în spatele ciclistului care merge în fața dumneavoastră. În plus, dobândești senzații în alte acțiuni, cum ar fi ieșirea din șa, virajele, virajele, virajele, pentru că ai întotdeauna responsabilitatea și, într-un fel, îi pilotezi și pe bicicliștii din spatele tău.

Așadar, se poate spune că mersul în comunitate este, de asemenea, un fel de test al abilităților tale complete în șaua bicicletei și o pregătire excelentă pentru cursă.

4. Nu ești niciodată singur în fața unei probleme

Din experiența mea, nimic nu este niciodată 100%. Acesta este punctul în care pregătirea în grup are un avantaj incredibil.
Noi, cicliștii, avem naturi diferite, în sensul că unii dintre noi o iau mai ușor la antrenament și aducem doar un tub și o bombă, unii dintre noi nici măcar nu aducem nimic, iar există unii luptători care au un întreg atelier îndesat în buzunarele de la spate și în genți. Același lucru este valabil și pentru capacitatea de a rezolva o anumită problemă tehnică. De aceea, atunci când apare ceva în grupul tău, există o mare probabilitate să treceți împreună peste asta și să terminați antrenamentul cu bine. Pentru a vă asigura că nu sunteți oaia neagră din haită care nu dispune de service-ul de bază, încercați să consultați holokolo.ro, unde veți găsi o gamă largă de instrumente utile.

Bineînțeles, problemele nu trebuie să fie întotdeauna de natură tehnică și, în cazul unei căzături sau al unei alte probleme de sănătate, mersul în grup este, de asemenea, grozav, deoarece există întotdeauna cineva care să te ajute sau să cheme ajutoare.

Sper că articolul te-a motivat și că te vei înscrie în curând la un antrenament în comunitate. În prezent, în toată Slovacia, oamenii din jurul LEtape Slovakia au început să construiască o super comunitate în care vă puteți alătura unor astfel de plimbări de grup în diferite locații din țară.