Siguranța pe bicicletă: 5 motive pentru a alege marca POC

Tag-uri:
Siguranța pe bicicletă: 5 motive pentru a alege marca POC>

Când spunem siguranță pe bicicletă, mulți dintre noi se gândim în primul rând la marca suedeză POC, care nu numai că oferă echipamente exclusiviste de ciclism, cum ar fi căști, protecții sau ochelari de protecție, ci și haine moderne de ciclism. Ce face ca marca POC să fie atât de unică și de ce merită să investim în acest brand? 
1.Tehnologia MIPS - cele mai sigure căști din gama noastră

Deși echipamentul de ciclism POC nu este cu siguranță cel mai ieftin, cumpărarea acestuia vă oferă un accesoriu de înaltă calitate și sigur, care vă poate chiar salva viața. 

Marca POC este cunoscută pentru căștile de protecție, care sunt fabricate cu ajutorul unei tehnologii avansate și sunt sinonime cu siguranța. Unul dintre motivele pentru care căștile POC sunt lăudate în lumea ciclismului este utilizarea sistemului MIPS®.

Sistemul MIPS® oferă o protecție sporită în anumite tipuri de căști. Sistemul acționează de fapt ca un fel de suspensie în cască, care reduce foarte mult forțele de rotație, împiedicându-le să fie transmise până la creier. 

2. Cipul care poate salva vieți

Știai că anumite căști de protecție de la POC sunt concepute pentru a permite echipelor de salvare să ajute cât mai repede posibil în cazul unui accident? Dacă ești un fan al ciclismului pe terenuri dificile și dacă condițiile de afară nu te opresc, o astfel de cască este exact ce-ți trebuie.

Unele căști includ un cip de identificare medicală NFC care stochează informații vitale despre ciclist și care este accesibil imediat la locul accidentului. Aici se poate încărca atât profilul medical, cât și datele de contact la o persoană care să fie contactată în caz de accident. 

În plus, datorită reflectorului RECCO® încorporat în partea din spate a căștii, salvatorii te pot găsi rapid și ușor, oriunde te-ai afla, în cazul unui accident. 

3. Lentile de ochelari realizate în colaborare cu Carl Zeiss

Cauți ochelari care să îți ofere o vedere clară și precisă cu un design sofisticat? Ochelarii POC sunt prevăzuți cu lentile Clarity de înaltă calitate, dezvoltate în colaborare cu liderul industriei optice Carl Zeiss. Acestea luminează vederea și vei putea vedea cu ușurință toate denivelările de pe șosea și vei avea și o vedere periferică bună. 

Ochelarii au o ramă durabilă care nu va fi deteriorată în cazul unei căzături. Aceștia ies în evidență prin construcția lor ușoară. La unele modele vei găsi cauciuc hidrofil pe suport și pe partea din față a ochelarilor. Acest lucru face ca ochelarii de protecție să nu se miște aproape deloc de pe față și să rămână la locul lor chiar și atunci când transpiră sau plouă. Nu mai e nevoie să spunem că protecția ridicată împotriva razelor UV este un lucru evident la toate tipurile de ochelari de protecție POC. 

4.  Protecții care se adaptează la nevoile ciclistului

Pe lângă căștile și ochelarii de protecție, POC oferă și protecții foarte confortabile. Acestea sunt adaptate astfel încât să se înmoaie odată cu temperatura corpului, dar se întăresc imediat la impact pentru a amortiza impactul. 

Protecțiile folosesc un material VPD inteligent turnat 3D. De asemenea, elimină transpirația și umiditatea. Protecțiile sunt modelate 3D pentru a se potrivi perfect genunchiului. 5. Design ultramodern și sofisticat

Ești în căutarea unui design modern și atrăgător? Toate accesoriile POC sunt concepute pentru a oferi ceva chiar și celui mai exigent ciclist. Mai mult, nu doar accesoriile, cum ar fi căștile, protecțiile și ochelarii de protecție, sunt ceea ce fac ca marca POC să fie bine cunoscută, ci și hainele de ciclism din oferta brandului. 

În magazinul nostru online poți găsi gama de tricouri cu mâneci scurte și lungi. Tricourile sunt confecționate dintr-un material funcțional din plasă care elimină transpirația, ceea ce vei aprecia mai ales vara. Pentru un confort maxim, spatele tricoului este prelungit, iar tricoul are un finisaj din silicon și o manșetă elastică.