Cinci motive pentru care merită să investești în brandul UYN

Tag-uri:
Cinci motive pentru care merită să investești în brandul UYN>

Vremea caldă de vară poate face uneori ca mersul pe bicicletă să fie foarte inconfortabil. De multe ori, însă este de vină alegerea greșită a îmbrăcămintei de ciclism. Cu îmbrăcămintea de calitate pentru ciclism de la marca italiană UYN, care combină designul italian și materiale brevetate putem face față și la condiții și temperaturi neplăcute. Să aruncăm o privire la asupra a ceea ce ne oferă acest brand și să vedem de ce merită să investim în el.   

1. Dragoste la prima atingere

"Eliberează-ți naturalețea" este motto-ul mărcii UYN. Vei ști de ce este așa la prima atingere. Cunoști sentimentul acela când îți dai seama în câteva secunde că ai în mână un articol de ciclism realizat dintr-un material de înaltă calitate? Vei observa diferența aproape imediat și nici măcar nu trebuie să îmbraci hainele pentru a te convinge. 

2. Ambalaj exclusivist 

Cine ar fi crezut că despachetarea hainelor sport poate fi o experiență? Dacă comanzi haine de la UYN, te poți aștepta la un ambalaj exclusivist în care vei găsi toate informațiile despre materialul folosit, caracteristicile și marca în sine. Toate acestea într-un design grafic profesionist. Dacă ești în căutarea celei mai înalte calități, nu vei da greș cu marca UYN.3. Fibră naturală antibacteriană pentru un confort maxim

Marca UYN se distinge nu numai prin ambalajele sale, ci și prin utilizarea unei fibre vegetale speciale numite NATEX, pe care o folosește la confecționarea hainelor sale. Această fibră se caracterizează prin proprietățile sale antibacteriene care reduc mirosul. În plus, se usucă cu 50% mai repede și este cu 25% mai ușoară decât alte materiale.

Materialul permite transportul perfect al transpirației și se usucă mult mai repede. Plimbările pe timp de vară nu mai trebuie să fie dușmanul tău, ci te poți bucura din plin de ele. 

Materialul AIRNEX reține căldura și creează un efect izolator eficient. În plus, este un material complet sustenabil, realizat din resturi de materiale rămase de la producția de produse UYN. Ca urmare, marca UYN a ajuns la un proces de producție cu zero deșeuri. 

4. Spune adio cusăturilor incomode!

Te încurcă cusăturile incomode ale hainelor de ciclism? Poți lăsa această grijă în urmă cu hainele UYN. Marca folosește minimul de cusături necesare și duce ciclismul (sau alte sporturi) la un nivel mult mai înalt. Și datorită materialului foarte elastic, nu împiedică mișcarea. 


Un alt avantaj este că nu trebuie să porți lenjerie intimă pe sub echipamentele UYN, așa că nu trebuie să îți faci griji că investiția în UYN te va face să depășești semnificativ bugetul față de alte mărci.5. Producție fără deșeuri

Îți pasă de modul în care un brand tratează mediul înconjurător? Sustenabilitatea și soluțiile ecologice reprezintă una dintre prioritățile UYN. Nu e de mirare că UYN a primit certificarea internațională OEKO-TEX. Datorită acestui premiu, puteți fi siguri că această companie îndeplinește cele mai stricte criterii de durabilitate în producția sa. 

UYN a dezvoltat chiar și o tehnologie specială care poate capta până la 100 de milioane de fibre microplastice pe an. Aceasta utilizează în principal fibre naturale pentru fabricarea produselor sale și le modifică pentru a reduce dispersia microplasticelor.