Cinci motive pentru care marca Le Col te va ajuta să îți crești performanța

Tag-uri:
Cinci motive pentru care marca Le Col te va ajuta să îți crești performanța>

Am adăugat recent în gama noastră noi produse de la marca britanică Le Col. Marca oferă tricouri și pantaloni de ciclism, precum și accesorii de calitate. Haide să analizăm împreună acest brand. Pentru cine este potrivit, la ce să te aștepți de la el și de ce merită să incluzi Le Col în echipamentul tău de ciclism?

1. Calitate italiană

Brandul Le Col s-a născut din dorința unui ciclist profesionist de a crea cele mai bune articole de îmbrăcăminte pentru ciclism care să susțină performanța ciclistului. Brandul a fost fondat de fostul ciclist britanic Yanto Barker, care a testat și perfecționat toate materialele folosite la prima mână.


Datorită experienței expertului, brandul aduce detalii sofisticate și este acum în continuă dezvoltare și testare de noi produse. În plus, fabrica de producție Le Col este situată în Italia, ceea ce este un simbol în lumea ciclismului pentru garanția calității.


2. Echipament ideal pentru zilele fierbinți de vară

Tricourile Le Col se caracterizează prin lejeritate și respirabilitate, așa că sunt perfecte pentru vremea caldă de vară. În plus, nu împiedică deloc mișcarea datorită țesăturii, care este elastică în patru direcții și cu o croială lejeră, astfel încât să nu facă plimbările lungi inconfortabile. Pentru zile lungi în șa, de exemplu, îți recomandăm Hors Category Jersey II. Dar îl poți folosi și în zilele mai reci, în combinație cu încălzitoare de brațe și o vestă.


3. Reciclarea ca o cale spre durabilitate

Gama Le Col include, de asemenea, tricouri Pro Eco, care sunt fabricate în întregime din fire reciclate, transformate în material Lycra care oferă aceeași respirabilitate, absorbție a umezelii și susținere ca și alternativele mai puțin durabile.

 

Datorită finisajului cu silicon de pe marginea inferioară și de pe mâneci, tricoul rămâne la locul lui fără probleme. Tricoul este are un fermoar YKK pe toată lungimea și are trei buzunare la spate. În plus, mai are un buzunar suplimentar cu fermoar care este rezistent la intemperii.

4. În ploaie fără teamă

Cauți un tricou impermeabil de calitate? Tricoul Pro Rain este alegerea potrivită pentru tine. Această piesă s-a născut în WorldTour și a fost dezvoltată pentru cursele intense în zilele fierbinți și umede. Te va menține uscat și este respirabil și ușor. Este echipat cu panouri elastice pe părțile laterale pentru a permite o ventilație suplimentară. Tricoul are un fermoar frontal impermeabil, logo-uri reflectorizante imprimate și trei buzunare la spate cu bandă reflectorizantă.

5. Cel mai bun pentru cicliști

Vrei un material premium care poate face față celei mai rapide curse? Atunci îți recomandăm tricoul Pro Aero, care a fost testat în tunelul de vânt și la cel mai înalt nivel de competiție în timpul producției.

Marca Le Col este iubită de profesioniștii din întreaga lume. Bradley Marc Wiggins, un fost ciclist profesionist de curse pe șosea și pe pistă, a declarat că "Le Col este cel mai bun echipament de ciclism de performanță de pe piață". Și-a creat chiar și propria colecție pentru Le Col, "Le Col by Wiggins".

Cu țesături plasate strategic pe mâneci și în față, acest tricou funcționează pentru a suprima aerul și a reduce rezistența la înaintare. Și acesta are tivuri de silicon pe mâneci și în talie. Elementele reflectorizante tăiate cu laser pe spatele tricoului asigură vizibilitatea pe șosea. Tricoul are din nou trei buzunare în spate.

Sfat: Acesta are o croială profesională de curse. Dacă ești în căutarea unei croieli ceva mai largi, îți recomandăm să alegi un alt tricou Le Col sau să iei unul cu o mărime mai mare (ceea ce va afecta însă beneficiile sale aerodinamice).