5 motive pentru care vă puteți bucura de ciclism cu CamelBak

Tag-uri:
5 motive pentru care vă puteți bucura de ciclism cu CamelBak>

Credeți că uneori nu consumați suficiente lichide pe bicicletă și vă simțiți aproape epuizat când terminați? Încercați CamelBak, o marcă care nu vă va dezamăgi.

1. Hidratarea pe bicicletă nu a fost niciodată mai ușoară

Credeți că uneori nu consumați suficiente lichide pe bicicletă și vă simțiți aproape epuizat când terminați? Însuși fondatorul mărcii americane CamelBak s-a gândit la o hidratare adecvată. Totul a început la cursa de ciclism HotterN'Hell de 100 de mile din Texas, în 1988. După cum sugerează și numele cursei, participanții au avut de-a face cu o căldură serioasă. 

Unul dintre concurenți, Michael Eidson, a decis să abordeze problema hidratării în lunile de vară în felul său original. Întrucât lucra ca paramedic civil, a împrumutat o pungă de perfuzie de la o ambulanță și a adus-o direct la curse. A umplut-o cu apă, a pus-o în buzunarul de la spate al tricoului, a pus tubul pe umăr și l-a atașat de tricou cu un ac de rufe. Poate că ceilalți concurenți au râs de el la momentul respectiv, dar a dat naștere unei noi idei pentru inovarea echipamentului de ciclism. 


Marca CamelBak vinde și astăzi pungi de apă de calitate superioară pentru ciclism. În calitate de ciclist, nu trebuie să vă opriți sau să dați drumul la ghidon atunci când aveți nevoie să completați lichidele. Astfel, CamelBak este populară nu numai printre cicliști, ci și printre schiori de fond, alpiniști și drumeți.


2. Punga de apă în loc de sticla de apă

Oricare ar fi aventura dvs. pe bicicletă, vă puteți bucura de o hidratare premium adevărată cu CamelBak. Pachetele brandului pot găzdui cu ușurință o pungă de apă de 2 litri și, datorită unui furtun special, pot reumple lichidele din mers.

Punga de apă Crux oferă cu 20% mai multă apă la fiecare înghițitură, are un mâner ergonomic pentru o umplere ușoară și o pârghie de pornire/oprire pentru a preveni cu ușurință scurgerile. Supapa se sigilează automat după fiecare băutură, eliminând scurgerile enervante. În plus, această pungă de apă a trecut testele riguroase de stres și nu conține compuși BPA, BPS și BPF care pot avea efecte negative asupra sănătății. 


Tehnologia Hydroguard™ previne, de asemenea, dezvoltarea bacteriilor în rezervor și în furtun.

3. Un rucsac în care să încapă cu adevărat totul

Visați la rucsacul perfect în care să vă încapă tot echipamentul pentru bicicletă, gustările, apa și multe altele? Marca CamelBak oferă mai multe tipuri de rucsacuri cu spațiu de depozitare superior. 

Popularul rucsac M.U.L.E.®, de exemplu, se mândrește cu o dimensiune perfectă și opțiuni de depozitare inteligente, cu un buzunar ușor accesibil pentru un strat suplimentar de haine sau o jachetă umedă după o zi ploioasă. Veți găsi, de asemenea, o curea stabilizatoare detașabilă pentru o flexibilitate și un confort sporit. 

Un alt accesoriu cheie este Magnetic Tube Trap™, care acționează ca un dispozitiv de prindere magnetică pentru tubulatura pungii pentru apă CamelBak. Panoul pentru spate Air Support™, realizat din material ultraușor cu ventilație maximă, vă menține confortabil pe toată durata cursei. 


Dacă sunteți în căutarea celui mai ușor rucsac posibil, vă recomandăm Classic Light (4 litri) sau Rouge Light (7 litri).


4. Sticle de ciclism premium pentru copii și adulți

Pe lângă rucsacurile CamelBak, oferim și sticle de ciclism. Bidonul pentru ciclism EDDY® + FILTERED se remarcă prin filtrul său de apă. Deci, oriunde ați merge, puteți filtra apa imediat. 

Apa trece prin două etape separate de filtrare - filtrul din fibre goale elimină bacteriile, paraziții și microplasticele, iar filtrul cu schimb de ioni reduce plumbul, gustul neplăcut, clorul și alte substanțe chimice nedorite.

Recipientul principal este fabricat din plastic Tritan™ Renew, foarte rezistent și ușor, produs din 50% material reciclat. Este rezistent la mirosuri și pete și nu conține compuși periculoși BPA, BPS și BPF.


Alte sticle de ciclism premium, în mai multe culori, sunt concepute pentru a se potrivi în siguranță într-o varietate de coșuri pentru sticle. Acestea se strâng ușor, astfel încât puteți absorbi mai multe lichide cu mult mai puțin efort. Există bidoane și pentru copii în ofertă, care îi vor încânta pe cei mici cu designul lor. Chiar și aceste bidoane nu conțin compuși periculoși BPA, BPS și BPF.

5. Fabricat din materiale reciclate fără substanțe chimice periculoase

Dacă vă pasă de mediul înconjurător și vă place producția fără substanțe chimice periculoase, echipamentul CamelBak este alegerea potrivită. Rucsacurile CamelBak au primit insigna de sustenabilitate Repurpose Gold, care certifică faptul că echipamentul a fost fabricat din materiale reciclate, folosind substanțe chimice mai sigure și conceput pentru a salva resursele și a reduce cantitatea de materiale de unică folosință.