5 motive pentru care Monton te va surprinde

Tag-uri:
5 motive pentru care Monton te va surprinde>

1. Combinație între materialele DeanDot și DeanSilk pentru un confort maxim 

Tricourile Monton sunt realizate dintr-o combinație de materiale de înaltă calitate DeanDot și DeanSilk, care asigură respirabilitate și confort în timpul mersului pe bicicletă.  Materialul DeanDot este o țesătură moale care elimină transpirația, are o funcție de răcire și proprietăți antibacteriene datorită fibrelor speciale de bambus. Țesătura moale premium DeanSilk asigură faptul că tricoul se întinde și se potrivește perfect pe corp. 

2. Modele și culori care se potrivesc tuturor

Culori plăcute și naturale pentru toată lumea și există și modele care se adresează celor care vor să fie bine văzuți pe bicicletă. Tricoul Monton potrivit poate fi purtat de fiecare femeie și bărbat.Pentru iubitorii de modele simple, dar originale, recomandăm tricourile Desert, Beach, Forest sau Iceberg. Doamnele vor aprecia tricoul Color Flow Lady sau Water Flow LadyPreferați designuri cu modele? Încercați tricourile Scia. Pentru doamne recomandăm tricourile Sunflower Lady, Leopard Lady sau Flamingo Lady.  


3. Haine de ciclism pentru statură micăNu vi se potrivesc chiar nici cele mai mici mărimi de îmbrăcăminte pentru ciclism? Datorită croiului conic, tricourile Monton vi se vor potrivi ca o mănușă. Datorită materialului elastic, tricourile se potrivesc perfect pe corp, fără să împiedice mișcarea liberă pe bicicletă. 

Femeile pot alege între mărimile XS și XL, iar bărbații pot alege chiar și între mărimile S și 3XL. 


4. Aspecte practice

Îmbrăcămintea Monton se remarcă prin respirabilitate, lejeritate și material antibacterian. Confortul este garantat de mânecile fără cusături și de tivurile cu silicon a tricourilor. Tricoul rămâne acolo unde trebuie să stea pe toată durata călătoriei. Au, de asemenea, un fermoar YKK®, care este cunoscut pentru calitatea sa nu numai în rândul cicliștilor. De asemenea, tricoul are trei buzunare la spate și elemente reflectorizante pentru o cursă în siguranță. 

De asemenea, pantalonii de ciclism Monton vor asigura un confort maxim datorită unei combinații de materiale bine alese, tivurilor din silicon sau bazoanelor de ciclism din spumă de înaltă calitate, despre care vom vorbi la punctul următor.Doriți să cumpărați îmbrăcăminte Monton la un preț mai bun? Descoperiți seturi pentru bărbați și seturi pentru femei la preț avantajos în magazinul nostru online. 


5. Pedalați confortabil datorită bazonului de ciclism de calitate

Marca Monton, alături de alți producători de top de îmbrăcăminte pentru ciclism, precum Castelli și Santini, oferă mai multe tipuri de protecții pentru ciclism care vă vor permite să vă bucurați chiar și de trasee foarte lungi care necesită un confort maxim pe bicicletă. Puteți alege fie bazonul de ciclism Monton Dolomiti PRO, fie Monton Urban+ Green

Bazonul de ciclism Monton Dolomiti PRO este fabricat din spumă cu celule deschise. Este format din două straturi - primul strat se remarcă prin elasticitatea sa și vă garantează protecție maximă în timpul cursei. Al doilea strat, puțin mai gros, vă protejează de abraziuni în timpul călătoriilor mai lungi. Respirabilitatea și materialul cu uscare rapidă sunt un avantaj. 

Bazonul de ciclism Monton Urban+ Green este apreciat în special de începătorii care nu merg mai mult de 4 ore pe zi. Canalele de ventilație de formă anatomică promovează circulația sângelui chiar și în cele mai solicitate părți ale mușchilor fesieri.

Nu uitați că lenjeria intimă nu mai are ce căuta sub pantalonii de ciclism și, dimpotrivă, această combinație poate provoca probleme de sănătate sau disconfort. Lenjeria intimă pentru ciclism este, prin urmare, concepută pentru contactul direct cu pielea, astfel încât să vă puteți descurca la plimbări mai scurte fără cremă protectoare, care, altfel, este adesea necesară.