5 motive, de ce să alegeți marca Alé

Tag-uri:
5 motive, de ce să alegeți marca Alé>

Marca italiană Alé este populară în rândul cicliștilor nu numai pentru designul său distinctiv și materialul foarte confortabil, ci și pentru alte accesorii și tehnologii care fac din ciclism o experiență. Haideți să aruncăm împreună o privire la cele cinci motive, pentru care hainele Alé nu ar trebui să lipsească din garderoba voastră de ciclism.

1. Marcă premium potrivită pentru cicliștii amatori

Marca italiană Alé, înființată în 2013 în Verona, cu siguranță nu aparține doar garderobei cicliștilor profesioniști. Marca este asociată cu o legendă a ciclismului - fondatorul său, ciclistul profesionist belgian Eddy Merckx.

În gama de îmbrăcăminte de ciclism Alé veți găsi o selecție foarte largă de îmbrăcăminte de ciclism, atât pentru începători, cât și pentru cicliștii mai avansați, care sunt interesați de calitate și confort. Cu "Alé" nu trebuie să vă faceți griji că hainele voastre se vor strica, se vor rupe sau își vor pierde respirabilitatea la câteva luni după ce le-ați cumpărat. 

Întregul proces de producție, de la design până la expediere, are loc exclusiv în Italia, într-o fabrică de lângă Verona, care dispune de propriul departament de croitorie și de un laborator de cercetare modern. Atât echipele profesioniste, cât și cele de amatori contribuie cu feedback-ul lor la dezvoltarea noilor tricouri.

2. Modele extravagante, pentru cei care vor să fie diferiți

Când spuneți Alé, cei mai mulți cicliști asociază automat marca cu modele noi, care le atrag atenția de la prima vedere. Dacă sunteți genul de ciclist care nu se teme de modele și culori îndrăznețe, optați pentru un tricou de ciclism MEXICO, PR_R KENYA, PR-R TATOO sau VERSILIA, care vă va permite să vă arătați cu ușurință personalitatea pe bicicletă. 

Pentru femeile care nu se tem de extravaganță, recomandăm tricourile TIGER LADY sau SKULL LADY. Puteți păși în atmosfera de primăvară cu tricourile VERSILIA LADY, BUTTERFLY LADY sau FIORI LADY

În gama noastră de tricouri Alé veți găsi și modele mai modeste, cum ar fi tricourile DELTA, STARS sau COLOR BLOCK. În ceea ce privește îmbrăcămintea pentru femei, este vorba în principal de tricourile CRYSTAL LADY sau COLOR BLOCK LADY. 

3. Manșoane tăiate cu laser și alte accesorii

Nu degeaba se spune că croiala unui tricou Alé este a doua voastră piele. Tricourile sunt confecționate din trei țesături diferite pentru o funcționalitate maximă. Pentru fiecare piesă de îmbrăcăminte sunt folosite țesături inovatoare pentru a răspunde cerințelor fiecărei părți a corpului. 

Mânecile decupate cu laser asigură o potrivire perfectă, iar datorită finisajului cu silicon, tricoul rămâne la locul lui pe toată durata cursei. Tricoul este extrem de ușor și respirabil și include țesătura antistatică Rap Dry Carbon pe spate, care dispune de trei buzunare. Sunt, de asemenea, potrivite pentru vremea mai caldă, datorită protecției speciale împotriva razelor UV și a controlului umidității.

Pantalonii de ciclism sunt finalizați cu un tiv confortabil din silicon și au o talie dublă moale din țesătură elastică. Inserțiile din tricourile de ciclism țin întotdeauna cont de anatomia feminină și masculină. Pentru doamne și domni, Alé oferă inserții de ciclism de calitate superioară, realizate din microfibră elastică. Căptușeala este respirabilă pe toată suprafața sa pentru a asigura un confort maxim în timpul mersului.  

4. Vizibilitate excelentă datorită elementelor de siguranță

Culorile îndrăznețe nu sunt doar semnul distinctiv al hainelor de ciclism Alé. De asemenea, brandul ține la elementele reflectorizante de siguranță care vă fac vizibil. 

Dovada este, de exemplu, jacheta de ciclism rezistentă la vânt IRIDESCENT WINTER, pe care o veți aprecia mai ales pe vreme rea. Materialul strălucitor și reflectorizant, rezistent la vânt, conferă acestei jachete un aspect "cameleonic" și, astfel, o vizibilitate excepțională pe timp de noapte. Țesătura este acoperită cu microsfere de sticlă, ceea ce face ca jacheta să fie foarte vizibilă chiar și în întuneric. 

Elementele reflectorizante pot fi găsite atât pe tricouri și jachete, cât și pe pantaloni sau accesorii. 

5. Un brand care are un suflet feminin

Brandul Alé este cunoscut pentru susținerea multor echipe feminine profesioniste. Prin urmare, au foarte mare grijă de colecția pentru femei. De exemplu, Alé a dezvoltat propriile tampoane de ciclism, concepute special pentru femei. De asemenea, se concentrează pe dezvoltarea de croieli și detalii concepute special pentru corpul feminin. Colecția Alé include, de asemenea, un accent pe design și o mulțime de culori la modă, care merită cu siguranță atenția voastră în lumea modei de ciclism.