5 motive de ce ar trebui să încercați colecția de iarnă Gobik

Tag-uri:
5 motive de ce ar trebui să încercați colecția de iarnă Gobik>

Marca spaniolă Gobik a fost înființată recent, în 2010. Veți recunoaște brand-ul datorită culorilor sale îndrăznețe și liniilor curate. Colecția de iarnă din acest an promite cele mai bune performanțe, în cele mai dificile condiții meteorologice. De ce nu ar trebui să lipsească această marcă din garderoba dvs. de ciclism de iarnă?

1. Design unic

Toți cei, care se simt pe bicicletă ca peștele în apă, vor recunoaște la prima vedere hainele de la marca Gobik. Liniile curate, culorile îndrăznețe și o gamă largă de tricouri unisex, care se potrivesc tuturor, sunt printre principalele caracteristici ale acestui brand. Hainele au un stil minimalist și sunt apreciate, în special de cei, care nu caută piese extravagante, însă care vor, totuși, să iasă în evidență pe bicicletă. Pentru noi, este dragoste la prima vedere!

2. Garanție de calitate

Marca Gobik folosește materiale de cea mai bună calitate pentru articolele de ciclism, cum ar fi Membrana Event® DVStretch™ rezistentă la vânt și impermeabilă, sau lâna merino extrem de moale, care asigură o reglare perfectă a temperaturii corporale, indiferent de vreme. În plus, Gobik se implică în sustenabilitate, folosind cele mai potrivite materiale.

3. Apa și vântul nu trebuie să fie în mod neapărat inamici

Vă împiedică adesea vântul și ploaia să mergeți cu bicicleta? Tricourile Gobik sunt dotate cu Membrana Event® DVStretch™, care asigură atât rezistență la vânt, cât și la apă, asigurând în același timp o bună respirabilitate și flexibilitate. Acest lucru le face perfecte pentru ieșirile regulate și sesiunile de antrenament.


4. Păstrați-vă temperatura optimă

Marca Gobik folosește materiale de calitate premium pentru un confort maxim de utilizare chiar și pe vremea rece. De exemplu, veți găsi tricouri funcționale fabricate din populara lână Merino, care este cunoscută pentru capacitatea sa uimitoare de termoreglare și de îndepărtare a umezelii de pe corp. 

Jacheta de ciclism izolată ARMOUR THERMAL folosește materialul Polartec® Neoshell® pentru învelișul exterior, care se caracterizează prin proprietățile sale impermeabile și respirabile. 

Din gama noastră de pantaloni, marca Gobik, vă recomandăm să încercați pantalonii LIMITED 5.0 K10 cu bretele. Aceștia sunt prevăzuți cu o căptușeală de ciclism cu dublă densitate K10 și cu țesătură bacteriostatică E.I.T Carbonium Flash.

5. Invenția brevetată Gobik Retention System, datorită căreia nu veți mai pierde nimic

V-ați săturat să vă tot faceți griji cu privire la faptul, ca nu cumva să vă cadă ceva din greșeală din buzunar, pe drum, în timp ce sunteți în mișcare? Gobik Retention System este un sistem de reținere brevetat pentru tricouri, care asigură o siguranță maximă pentru obiectele de valoare. Puteți conta pe faptul, că nimic nu va cădea din buzunarul de la spate, indiferent dacă mergeți pe o bicicletă de șosea sau MTB.