5 motive pentru a alege Scott

Tag-uri:
5 motive pentru a alege Scott>

Sunteți pe cale să începeți un sezon nou și să vă schimbați garderoba de ciclism? Căutați un brand care să ofere materiale de calitate, dar și confort? Am adunat cinci motive, pentru care ar trebui să alegeți Scott, o marcă care oferă un raport calitate-preț bun, un design simplu și eficient și o mulțime de caracteristici pe care le vor aprecia atât cicliștii începători, cât și cei profesioniști. 

1. Design simplu și multe gadgeturi

Veți iubi îmbrăcămintea de ciclism Scott mai ales dacă sunteți un fan al designului simplu, dar nu vreți să rămâneți fără gadgeturi utile. Tricourile de ciclism Scott au un fermoar complet semi-auto-lock, care asigură că fermoarul rămâne în poziție și nu se desface singur. Datorită siliconului de pe tivul inferior, tricoul rămâne la locul lui. Părțile din plasă asigură o eliminare excelentă a umezelii. Buzunarele de pe spatele tricoului sunt perfecte pentru obiectele esențiale mai mici. 

2. Mergeți pe ploaie și vânt 

Vântul sau ploaia v-au oferit o scuză pentru a renunța la ciclism? Datorită DRYOzone, veți învinge vremea rea. Încercați una dintre jachetele Scott, care se remarcă prin rezistența sa la apă și vânt. 

Datorită materialului DRYOzone folosit la jachetele Scott, nici nu trebuie să vă faceți griji că vă veți uda hainele. Ploaia se scurge pe stratul superior al materialului hidrofug și nu absoarbe umezeala. Materialul DRYOsphere vă va fi de ajutor mai ales în condiții meteo nefavorabile. Dar poate face față și ploii, datorită barierei de protecție respirabile.

3. Mișcare liberă datorită materialului DUROxpand

Simțiți uneori că nu vă puteți mișca cum trebuie în hainele de ciclism, că sunt prea strâmte și nu se întind? De obicei, nu doar mărimea greșită sau croiala nepotrivită reprezintă o greșeală. Și materialul poate fi adesea de vină. Dar tricourile și pantalonii de ciclism Scott nu vă vor răpi bucuria de a pedala. Datorită materialului DUROxpand, care se întinde pe patru laturi, tricourile și pantalonii Scott vă permit să vă mișcați liber, ceea ce veți aprecia mai ales în timpul curselor mai lungi. Hainele se adaptează ușor la corpul dumneavoastră.

4. Pedalați uscați și confortabili cu DYROxcell

Hainele transpirate, care vă răcesc corpul, cu siguranță nu contribuie la confort în timpul unei curse cu bicicleta și riscați să răciți. Vă întrebați cum să rezolvați această problemă? Din nou, nu subestimați importanța alegerii materialului potrivit. Îmbrăcămintea de ciclism Scott oferă confort datorită materialului DRYOxcell cu uscare rapidă, care se usucă mai repede decât materialele convenționale și nu absoarbe umezeala.

Și cum funcționează totul? DRYOxcell se bazează pe o tehnologie de uscare rapidă, care îndepărtează umiditatea direct de la piele și o dispersează pe o suprafață mai mare. Acest lucru accelerează procesul de evaporare și vă menține hainele uscate mult mai mult timp.

5. În oferta noastră este ceva pentru toată lumea

Marca Scott oferă îmbrăcăminte pentru ciclism realizată dintr-o varietate de materiale, croieli, modele și culori. Preferați tricourile de ciclism din bumbac? În gama noastră de tricouri de la marca Scott, veți găsi, de asemenea, tricouri din bumbac organic în mai multe culori, care sunt potrivite pentru uz universal. Depinde de voi ce vreți să adăugați la garderoba de ciclism în acest sezon. Puteți vedea noutățile din acest an direct în magazinul nostru online.