5 motive pentru a alege Castelli

Tag-uri:
5 motive pentru a alege Castelli>

1. Liderul absolut în ceea ce privește îmbrăcămintea de ciclism care stabilește tendințe

Brandul a fost unul dintre liderii absoluți în domeniul îmbrăcămintei pentru ciclism încă din 1876, când Castelli a adus un nou stil și inovație în materie de îmbrăcăminte pentru ciclism. La acea vreme, compania confecționa îmbrăcăminte de ciclism doar pentru campionii de ciclism și a oferit întotdeauna o abordare individuală și creativă pentru fiecare dintre ei.

"Îmbrăcăm campioni - fii unul dintre ei." Acesta este motto-ul pe care Castelli îl urmează până în prezent. Marca pune în continuare accentul pe calitate și inovație în producția de îmbrăcăminte pentru ciclism și oferă produsele sale nu numai cicliștilor profesioniști, ci și celor care practică ciclismul în timpul liber și apreciază materialele de calitate. Nu mai este valabil că marca oferă doar îmbrăcăminte pentru ciclismul de curse de clasă mondială.


2. Un pionier în domeniul îmbrăcămintei pentru ciclism

Castelli a adus în lumea ciclismului inovații precum îmbrăcămintea mulată, căptușeala din piele de căprioară, gulerul cu fermoar sau buzunarele de pe spatele tricoului și nu degeaba compania este numită revoluționară în lumea ciclismului de curse.

Castelli a fost, de asemenea, primul care a folosit materialul LYCRA®. Aceasta este o fibră poliuretanică de marcă, a cărei principală caracteristică este elasticitatea sa ridicată.

Până în prezent, Castelli continuă să aducă noi tehnici, tehnologii și inovații în lumea îmbrăcămintei de ciclism. Printre produsele legendare ale Castelli, se numără și hainele cu eticheta SUPERLEGGERA, realizate dintr-un material care se mândrește cu ușurința sa. Eticheta ROSSO CORSA este folosită de Castelli pentru a desemna produsele de cea mai înaltă calitate.


3. Materiale hidrofobe și respirabile

Castelli folosește nanotehnologia nu numai pentru a produce materiale extrem de ușoare, ci și materiale hidrofobe sau respirabile. Materialul micro-piqué este utilizat pentru o gestionare excelentă a umidității și pentru eliminarea transpirației.

Tricourile hidrofobe și rezistente la vânt din gama Castelli includ tricoul GABBA ROS. Tricoul este ușor izolat în partea din față și impermeabil datorită materialului exclusiv GORE-TEX INFINIUM™ 205 Warm.

Sugestie: Puteți rămâne un ciclist chiar și după ce vă dați jos de pe bicicletă cu tricourile din bumbac pentru bărbați și femei.


4. Îmbrăcăminte de ciclism de calitate cu multe gadgeturi

Chiar și cei mai pretențioși clienți pot alege din gama Castelli. În magazinul nostru online veți găsi diferite croieli, materiale și culori ale hainelor de ciclism Castelli. Veți găsi culori clasice mai închise, dar și piese uimitoare cu elemente reflectorizante - în versiuni închise și viu colorate, Castelli produce, de exemplu, tricoul de ciclism A BLOCCO, care se mândrește cu mai multe avantaje.

Acest tricou este confecționat din țesătura ProSecco Micromesh, care asigură o absorbție excelentă a umezelii. Panourile laterale ale tricoului conțin o plasă care permite evacuarea căldurii, asigurând confort termic chiar și pe vreme caldă.

Mânecile tricoului sunt confecționate din țesătura flexibilă Velocity Rev2, datorită căreia se potrivesc foarte bine corpului și nu limitează mișcarea. Sunt echipate și cu un fermoar YKK® Vislon® pe toată lungimea, care este mai ușor decât fermoarele metalice convenționale și ușor de deschis și închis în timpul mersului.

Tricourile Castelli au, printre altele, trei buzunare pe partea din spate, cel din mijloc conținând o inserție stretch suplimentară și un panou reflectorizant. În partea de jos, tivul este din silicon pentru ca tricoul să se țină bine pe poziție.5. Colaborarea dintre Castelli și echipe de top din lumea ciclismului

În prezent, Castelli sprijină și colaborează cu echipa profesionistă de ciclism Garmin-Cervélo. Datorită acestei colaborări, sunt generate multe idei și gânduri noi, care vor aduce cu siguranță multe alte inovații în lumea îmbrăcămintei de calitate pentru ciclism.


Sugestie: Atunci când alegeți îmbrăcăminte Castelli, asigurați-vă că alegeți mărimea potrivită. Italienii au tendința de a fi mai mici de statură, așa că este posibil ca hainele de la acest brand să fie mai mici decât suntem noi obișnuiți. Vă recomandăm să alegeți haine cu una sau două mărimi mai mari.