Schimb / Retur / Reclamații

Cum să procedați în caz de schimb sau retur de bunuri?

Fiecare cumpărător are dreptul la schimbul de bunuri în termen de 30 de zile /retragere din contract în termen de 14 de zile de la primirea bunurilor.

  1. Intrați pe site în Modificarea online a comenzii folosind adresa de e-mail și numărul de comandă. Veți vedea articolele achiziționate și posibilitatea de a schimba mărimea sau de a returna produsul. Completați motivul pentru care doriți să faceți un schimb/retur de bunuri și datele bancare (codul IBAN), unde vom trimite banii înapoi în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea bunurilor returnate.
  2. După trimiterea cererii online, veți primi o confirmare prin e-mail. Vă rugăm să scoateți la imprimantă această confirmare și să o introduceți fizic în colet.
  3. Bunurile pot fi schimbate/returnate doar prin intermediul unei companii de curierat, vă rugăm să le trimiteți-le la adresa: Coletăria.ro ID: 904 81 768 - holokolo.ro, Drumul Osiei 53-55, 062395 Bucuresti. Păstrați dovada expedierii mărfurilor (de exemplu, chitanța de plată și nr. awb).
  4. Bunurile trebuie returnate neutilizate, în stare originală, cu toate etichetele și ambalajul original. În caz contrar, putem deduce daunele produse din suma care ar trebui rambursată.
  5. După primirea bunurilor trimise de dvs., le vom examina și vă vom informa prin e-mail cu privire la procesul de schimb sau retragere de la contract. Timpul de schimb depinde de stocul curent (maxim 14 zile lucrătoare). Dacă avem bunurile de schimb în stoc, trimitem mărimea necesară imediat. În cazul în care mărfurile de dimensiunea dorită sunt vândute, Serviciul nostru de Relații cu Clienții vă va informa despre aceasta cât mai curând posibil. În momentul expedierii bunurilor schimbate veți primi o confirmare prin e-mail.
  6. Costul de expediere și livrare a bunurilor înlocuite este suportat integral de către client. În cazul în care returnarea mărfurilor se datorează unei erori din partea vânzătorului, costurile de returnare a mărfurilor sunt suportate de vânzător.

În cazul în care bunurile sunt returnate în termenul legal de 14 de zile, când valoarea totală a comenzii clientului după returnarea unei părți din bunurile achiziționate este mai mică de 470 RON (valoare minimă a comenzii în cazul în care magazinul garantează livrarea gratuită), clientul va primi o factură suplimentară pentru tipul de transport selectat.

 

Cum să procedați în cazul unei reclamații?

Bunurile sunt acoperite de o perioadă de garanție de 24 de luni, în conformitate cu legislația în vigoare, timp în care clientul poate reclama calitatea și funcționalitatea bunurilor achiziționate.

  1. Intrați pe site în Modificarea online a comenzii folosind adresa de e-mail și numărul de comandă. Veți vedea articolele achiziționate și posibilitatea de a face o reclamație la un anumit articol. Completați motivul reclamației.
  2. După trimiterea reclamației online, veți primi o confirmare a înregistrării solicitării. Vă rugăm să scoateți la imprimantă această confirmare și să o introduceți fizic în colet.
  3. Trimiteți-ne mărfurile reclamate prin curier la adresa: Coletăria.ro ID: 904 81 768 - holokolo.ro, Drumul Osiei 53-55, 062395 Bucuresti. Păstrați dovada expedierii mărfurilor (de exemplu, chitanța de plată și nr. awb).
  4. La primirea bunurilor trimise de dvs., vom verifica bunurile și vă vom informa prin e-mail cu privire la procesul de soluționare a reclamației. Reclamația, inclusiv eliminarea defectelor, vor fi soluționate fără întârzieri nejustificate, nu mai târziu de 30 de zile de la data revendicării.

Costul de livrare și expediere a unui produs nou și costul de transport suportat de client în acest caz va fi suportat integral de către vânzător, în cazul în care plângerea este justificată.