• Întoarceți-vă la 30 zile
  • Transport gratuit de la 189 RON

Tricou de ciclism cu mânecă scurtă CASTELLI FREE SPEED 2W RACE negru/roz

621,99 RON
Livrare gratuită
UTILIZARE - TREI DISCIPLINE

Ce este / Caracteristicile produsului
Free Speed este vârful pentru cursele pe distanțe lungi sau chiar și pentru utilizarea doar pe bicicletă pentru a îmbunătăți performanța aero. Include o fixare la pantaloni scurți.

Libertate de mișcare în timpul înotului, aerodinamică pe bicicletă și confortabilă în timpul alergării.
Piesa frontală de la Velocity Rev2.
Mașa Velocity de pe spate blochează 94% din razele UV și este foarte respirabilă.
2 buzunare plate în spate, păstrează încărcătura afară fără a sări.
Boldură elastică Giro3 plată în partea de jos a spatelui.
Sistem SnapLock pentru a conecta rapid pantalonii la tricou pentru a preveni căderea în timpul înotului sau ciclismului.
Cernier YKK® Camlock®.
Mânecile cu lungime joasă cresc eficiența aerodinamică.
Culoare: 001 - alb/negru, 181 - negru/biscuit, 424 - albastru/turcoaz
Tăieturi: XS - XL
Greutate: 96 g (S)

Compoziția materialului:
Material principal 82%Poliester 18%Elastan.
Partea din spate, Căptușeală buzunare 95%Poliester 5%Elastan

SURPRIZĂ pentru viteză și confort
Câțiva triatloniști aleg mânecile extinse pentru viteză, alții pentru confort și alții ca protecție solară. Acest tricou vă va oferi toate cele trei opțiuni.
Viteza aerodinamică este de neegalat. Este ceea ce face ca CASTELLI să fie cel mai bun. Avem un program de testare și dezvoltare cu Universitatea Tehnică Norvegiană din Trondheim pentru a face echipamentul nostru cel mai bun posibil.
Confortul, care vine de la designerii noștri experimentați de croială și de la țesăturile italiene fine. Am redus numărul de cusături, astfel încât nu există iritații și nimic care să vă deranjeze atunci când trebuie să vă concentrați pe bătălia finală a alergării.
Protecție solară ... Știm că v-ați antrenat pentru această zi timp de multe ore. Deși ne concentrăm pe viteză, am reușit totuși să blocăm 94% din razele UV, datorită panourilor din spate din plasă care nu limitează viteza, confortul sau respirabilitatea. Cineva ar putea avea nevoie și de o cremă de protecție solară, dar această țesătură oferă protecție UPF 16, ceea ce reprezintă un ajutor semnificativ. De exemplu, tricoul tău din bumbac are probabil o protecție UPF 8.
Considerați și detaliile grijulii: cele două buzunare generoase CASTELLI, care se așează la orizontală, dar care conțin, de asemenea, o mulțime de echipament și nutriție. Sistemul SnapLock de la CASTELLI, conectează tricoul și pantalonii, împiedicând tricoul să se ridice în timp ce înotați sau mergeți pe bicicletă.
Cod produs: 8620097-181