• Întoarceți-vă la 30 zile
  • Transport gratuit de la 189 RON

pantaloni scurti CASTELLI PREMIO TRI W SPEED negru

845,99 RON
Livrare gratuită
UTILIZARE - TREI DISCIPLINE

Ce este / Caracteristicile produsului
Cele mai confortabile și mai ușoare pantaloni scurți pentru antrenament și curse. Conceput pentru confort maxim, rezistență, viteză și susținere pe termen lung.
Corpi scurți confortabili și performanți
Tesatura Elastic Gradient oferă cantitatea potrivită de susținere în locurile potrivite.
Este extrem de ușor și cu uscare rapidă.
Închiderea elastică integrată a piciorului menține pantalonii scurți bine așezați.
Logouri formate cu laser, inscripția Rosso Corsa în centrul spatelui și logo-uri negre nuanțate cu scorpion pe partea de jos a pantalonilor.
Cămașa KISS Tri este confortabilă pe bicicletă și aproape dispare atunci când aleargă.
Sistem SnapLock pe spate pentru prinderea tricoului.
Bucsac interior pentru gel în centrul spatelui.
Greutate: 123 g (S)
.
Compoziție material:Hlavn material 65%poliamidă 34%elastan 1%poliesterFoaie 80%poliamidă 20%elastan.
Cortul Premio Tri Speed oferă cel mai mare confort și este destinat să devină pantalonii tăi scurți preferați pentru antrenamente și curse. Pantalonii scurți Premio sunt cei mai confortabili pantaloni scurți ai noștri, așa că este firesc că am transpus această tehnologie în triatlon, unde confortul este esențial, în special pentru triatlonurile mai lungi. Confortul este asigurat de o construcție minimalistă cu cusături minime și țesătură care se schimbă în funcție de nevoile diferitelor părți ale pantalonului.  Au o terminație a piciorului fără cusături cu fibre cauciucate care țin pantalonii la locul lor. Elasticitatea stretch în 4 direcții oferă confort și o cantitate rezonabilă de susținere musculară. Logo-urile minimaliste, formate cu laser, adaugă un aspect premium, discret. Sistem de fixare a tricoului SnapLock. Căptușeala KISS Tri este suficient de confortabilă pentru a merge pe bicicletă, dar vei uita că o ai pe tine și atunci când alergi.
Cod produs: 8623085-010