• Întoarceți-vă la 30 zile
  • Transport gratuit de la 189 RON

Salopetă de ciclism CASTELLI FREE SANREMO 2 W albastru/turcoaz

994,99 RON
Livrare gratuită
UTILIZARE - TREI DISCIPLINE

Ce este / Caracteristicile produsului
Ambrăcăminte de curse de performanță pentru cursele de 70,3 și pe distanțe lungi. Aerodinamică pentru viteză, fără a face compromisuri în ceea ce privește buzunarele și confortul pentru a vă ajuta să cuceriți marile curse.

A doua generație a acestui costum este mai rapidă ca niciodată.

Torsul Velocity Rev2 este aerodinamic, se potrivește bine corpului și asigură o bună evacuare a transpirației.

Spate realizat din plasă Velocity pentru o respirabilitate suplimentară, blocând în același timp până la 94% din razele UV (UPF 16).
Lungimea mânecilor ușor deasupra coatelor și capetele plate ale mânecilor, ajută, de asemenea, la aerodinamică.
Piesa frontală inovatoare a lui Sanremo se adaptează mai ușor la poziția cocoșată și întinsă pe bicicletă în timpul alergării și înotului și permite, de asemenea, pauze mai ușoare "forțate" și ventilație în timpul alergărilor în zilele călduroase.
2 buzunare spate optimizate pentru înot, oferind în același timp spațiu suficient pentru nutriție.
Construcția nouă a pantalonilor, se potrivește mai bine și oferă mai mult suport muscular.
Tăietură extinsă a piciorului finisată cu GIRO4 plat și tivuri elastice pentru o aerodinamică sporită.
Linerul KISS Tri este confortabil atunci când mergeți pe bicicletă și practic nu îl veți simți atunci când alergați.
Greutate: 174 g (S)

Compoziția materialului:
Material principal 82%Poliester 18%Elastan.
Partea din spate, căptușeala buzunarelor 95%Poliester 5%Elastan
Mâneci 71%Poliamidă 29%Elastan
Fundul pantalonilor 67%Poliester 33%Elastan

COMPARATII DE PĂRULI IDEALE PENTRU TOTUL
Cei mai buni triatloniști sunt cei care se pricep la orice. De aceea am depus atât de mult efort în acest combinezon.
Începem în ordine inversă:
Running: În acest moment al cursei, se instalează oboseala. Veți iubi confortul acestei ținute. Designul Sanremo nu te trage în fandare, ceea ce face mai ușor să faci pipi, și îți permite să deschizi partea din față atunci când te simți supraîncălzit. Țesătura se usucă rapid, este ușoară și răcoroasă. Căptușeala care adaugă confort în timpul alergării este atât de mică încât abia o simți în timpul alergării. Cele două buzunare din spate îți păstrează gelurile aproape de corp, astfel încât nu sar în sus și în jos în buzunare. Pantalonii mai lungi de la Giro4 cu talie elastică nu se vor întinde și totuși nu te vor strânge. Și probabil vei observa că această îmbrăcăminte nu îți provoacă iritații, așa cum au făcut-o alte haine până acum. Cumva veți simți că acest confort vă oferă un plus de forță și mai multă viteză.
Bike: Vă bucurați de aceste câteva ore pentru că le dați altora o lovitură potrivită. Această ținută beneficiază de cercetarea aerodinamică a costumului nostru PR, dar această piesă este reglată pentru viteze de la medii la mari. Pantalonii și mânecile asigură o acoperire excelentă, în timp ce spatele oferă o protecție solară decentă, iar cele două buzunare reușesc să țină o mulțime de hrană. Și veți aprecia know-how-ul CASTELLI în ceea ce privește construcția de căptușeală pentru ciclism. Puneți capul în jos și lăsați în urmă alți câțiva cicliști.
Înot: Cusăturile reduse și mânecile și picioarele lungi vă ajută să tăiați prin apă, în timp ce buzunarele sunt plate și nu rețin apa. Croiala și ajustarea sunt confortabile, iar țesăturile ușoare nu rețin atât de multă apă. Zona umerilor este foarte elastică pentru a permite mișcarea liberă chiar și sub un costum de neopren sau de baie.
Cod produs: 8620096-424