• Întoarceți-vă la 30 zile
  • Transport gratuit de la 189 RON

Salopetă de ciclism CASTELLI ELITE W SWIM SKIN negru

1342,99 RON 1492,99 RON

-10%

Livrare gratuită

Selectează mărimea:

Te rugăm să selectezi o mărime

La marca CASTELLI, recomandăm să selectezi o mărime mai mare decât mărimea ta

Mărimea

La marca CASTELLI, recomandăm să selectezi o mărime mai mare decât mărimea ta

30 de zile pentru returnare
Livrare gratuită
UTILIZĂRI - TREI DISCIPLINE

Ce este / Caracteristicile produsului
Tesatura și textura inovatoare care ne-au permis să creăm un costum de înot extrem de confortabil și aproape fără cusături pentru cea mai bună performanță de înot posibilă în cursele în care nu se poate folosi un costum de neopren.
.
Dezvoltat ca un costum de baie de acoperire pentru cursele în care sunt interzise costumele de neopren.
Tesatura elastică cu tiv încorporat pe picioare permite o construcție aproape fără cusături pentru o viteză maximă în apă.
Cusăturile sunt lipite cu bandă adezivă pentru a fi cât mai plate posibil.
Cernier de 40 cm pe spate cu cordon elastic pentru deschidere, ajută la prevenirea deschiderii nedorite în timpul înotului.
Finisaj hidrofug pentru viteză maximă la înot.
Greutate: 229 g (M)

Compoziția materialului:64%poliamidă 35%elastan 1%poliester.
Iată-l - primul costum de baie de la CASTELLI. Ideal pentru Kona, sau pentru orice alt triatlon fără costum de baie. Când lucram la dezvoltarea celui mai rapid costum olimpic de triatlon posibil pentru Asociația Germană de Triatlon (DTU) înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo, ne-am dat seama că eram la un pas de o revoluție. Atunci când respirabilitatea nu este prioritatea principală, se deschid noi posibilități de materiale atunci când se creează un costum de salopetă. Am folosit țesătura noastră elastică cu un tiv încorporat pe picioare, care ne permite să folosim o construcție aproape fără cusături pentru o viteză maximă în apă. Moliciunea și elasticitatea costumului de baie oferă un confort și o susținere deosebită pentru fiecare mișcare, fără iritații ale pielii. Cusăturile esențiale sunt lipite pe interior pentru a minimiza rezistența la apă. Acum puteți conta pe cel mai performant echipament de la marca dvs. preferată de triatlon în toate cele trei discipline.
Cod produs: 8623087-010