Cadou la cumpărături peste 239 RON

Înapoi la lista de produse
Produs ai adăugat la coș

Gaerne KONA MTB

616,00 RON 585,00 RON

-5%

Gaerne KONA MTB

pantofi pentru ciclism - white

Producător: Gaerne

Cod produs: 3816-004

Livrare în 24.06.

Selectează mărimea:

Selectează mărimea:

-5%

585,00 RON

616,00 RON

Descriere

Ușor și confortabil, este pantoful ideal pentru triatlon și spinning.

EXTERIOR/SISTEM DE VENTILAȚIE: pentru această secțiune din față dintr-o singură bucată au fost folosite minimum de cusături pentru a oferi un confort maxim. În timp ce perforațiile inovatoare cu laser garantează respirabilitatea maximă a piciorului și eliminarea apei. Materialul interior din mesh oferă stabilitate și suport optim.

SISTEM DE ÎNCHIDERE: închidere dublă cu Velcro care permite reglarea rapidă în timpul pedalării.

CĂLCÂIUL: călcâiul nou din plastic turnat prin injecție nu se va deforma și nu va slăbi. Branț cu tratament antiderapant pentru o mai bună stabilitate și control al piciorului. Elementele reflectorizante oferă vizibilitate maximă în condiții de lumină slabă. Bucla din spate oferă acces rapid și este extrem de practică în timpul tranziției.

TALPA INTERMEDIARĂ TRANSPARENTĂ: realizată cu un design anatomic special, copiază piciorul, pentru un confort optim. Are micro-perforații pentru ventilație. Interschimbabilă.

Noua talpă „MTB 3DENSITY SOLE” provine direct de la echipa de cercetare și dezvoltare Gaerne. O talpă nouă proiectată special pentru utilizarea MTB. Talpa combină materiale din nylon și fibra de sticlă, ceea ce o face durabilă, ușoară și subțire. Designul tălpii a fost proiectat pentru a garanta o aderență/stabilitate maximă și are o rezistență excelentă la diferite tipuri de teren. Știfturile din lateral și de pe călcâiul pantofului au fost confecționate din THSR-ICEGRIP, un material care ajută la asigurarea unei rezistențe mai mari la aderență și la abraziune în condiții uscate, umede și înghețate. Două clapete frontale schimbabile oferă acestei încălțăminte o tracțiune mai bună pe terenuri variabile și pline de noroi. O membrană de cauciuc a fost, de asemenea, adăugată la vârful pantofului pentru o rezistență și performanță mai mare.

Detalii

 • :
 • BENEFIT: compatibilitate talpă SPD, deschidere pentru pedale și mersul pe jos, talpă universală, talpă nailon, talpă din fibre de sticlă, călcâi întărit, crampoane interschimbabile
 • ÎNCHIDERE: scai
 • UTILIZARE: triatlon, spinning
 • ANOTIMPUL: pentru tot anul
 • DETALII PRODUS: căptușeală cu finisaj antiderapare, limbă respirabilă, elemente reflectorizante, limba integrată cu partea superioară a pantofului, cu scai
 • DESIGN: multi-color
 • MATERIAL: microfibră
 • PRODUCĂTOR: Gaerne
 • CULOAREA: alb
 • SEXUL: unisex

Marca

Fondată în 1962 de Ernest Gazzola, unul dintre maeștrii în domeniul pantofilor sport, și de la care provine numele Gaerne. Abilitățile și tradiția meseriașilor profesioniști, selecția strictă a materialelor, realizarea fără compromis a calității, inovația și designul soluțiilor noi și originale: este filozofia brandului de-a lungul istoriei sale.