Despre noi

CICLISMUL ESTE MAGIC

HOLOKOLO ESTE AICI!
PENTRU CĂ CICLISMUL ESTE MAGIC.

Fiecare dintre noi are nevoie uneori de puțin timp liber pentru el însuși. Și pentru bicicleta sa.

Un moment în care putem fi noi înșine și numai cu noi înșine. Un moment în care apăsăm pe pedale, pentru a evada din rutina obișnuită, lăsând stresul zilnic în urmă. Un moment în care nu trebuie să dovedim nimănui nimic, chiar dacă în acel moment am vrea să dovedim totul ce nu am reușit până acum.

Timp când ne descărcăm și ne reîncarcăm din nou. Când durerea se transformă în fericire. Când cei mai buni prieteni devin cei mai mari rivali și rivalii de zi cu zi devin colegi de echipă. Și apoi, un timp când ne oprim să ne desfătăm privirea cu un peisaj de țară în semn de protest împotriva întregii lumi atât de rapide.

Acest timp poartă denumirea de ciclism. Și este magic!

HOLOKOLO ESTE UN VIS!
CU ADEVĂRAT MAGIC ȘI AMUZANT.

Noi, aici la Holokolo avem un vis. Vrem ca fiecare persoană din lume să stea pe bicicletă cel puțin o dată în viața sa. Pentru a descoperi cât mai mult posibil farmecul și bucuria pe care o oferă ciclismul. În îmbrăcăminte excepțională, îmbrăcăminte de calitate, îmbrăcăminte plăcută. Dacă crezi sau nu, și asta face minuni!

Și pentru ca visul nostru să devină realitate, căutăm și oferim în fiecare zi cele mai bune lucruri pentru ciclism. De la branduri de ciclism la nivel mondial cu o istorie bogată, de la branduri tinere și entuziaste care au viitor, sau au propria lor colecție pentru toți prietenii Holokolo.

Pentru a face dintr-o experiență extraordinară de ciclism una și mai extraordinară.
HOLOKOLO ESTE PENTRU FIECARE!
PENTRU O BUCURIE ȘI MAI MARE DIN CICLISM.

Pentru profesioniști și amatori, pentru poștași, curieri și pentru cei ce livrează pizza la domiciliu. Pentru eroii singuratici și pentru cei care nu-și pot imagina un kilometru fără cei mai buni prieteni, pentru familii sau tovarăși de club. Pentru iubitorii de călătorie, dar și pentru cei care descoperă ce se află în interiorul lor. Pentru cei care merg întotdeauna la maximum, și pentru cei care pedalează doar așa - pentru bucurie. 

Pur și simplu, Holokolo este aici pentru toți oamenii pe bicicletă. Și pentru oricine nu dorește să-și complice viața prin alegerea neîncetată de îmbrăcăminte și echipament de ciclism, și în loc de asta se bucură de mai mult timp petrecut pe bicicletă.

Pentru că nimic nu este mai magic decât să privești lumea de pe șaua unei biciclete.