• Întoarceți-vă la 30 zile
  • Transport gratuit de la 189 RON

Tricou de ciclism cu mânecă scurtă CASTELLI #GIRO107 STELVIO albastru

447,99 RON
Livrare gratuită
Giro d'Italia 2024 Stelvio Jersey #Giro107

Designul tricoului Stelvio Giro d'Italia 2024 este inspirat de legendara ascensiune a Pasului Stelvio, una dintre cele mai emblematice cățărări din Giro d'Italia, simbolizând provocarea și determinarea necesare pentru a cuceri cele mai dificile vârfuri. Tricoul este conceput pentru a se potrivi perfect cicliștilor de toate formele și dimensiunile, asigurând un confort excepțional și o potrivire neutră, un element crucial pentru cei care se confruntă cu zile lungi în șa.

Pasul Stelvio și Giro d'Italia au în comun o istorie bogată în momente iconice, inclusiv bătălii epice cu cicliști legendari precum Fausto Coppi. Un simbol al provocărilor și triumfurilor, Pasul Stelvio a fost scena duelului legendar dintre Coppi și Koblet în 1953, o poveste care întruchipează esența sportului de ciclism: strategie, curaj și imprevizibilitate. Această ascensiune, care culminează la 2757 de metri, nu numai că a marcat punctul culminant al carierei lui Coppi, dar a devenit, de asemenea, un pilon al competițiilor de ciclism, martor al unor fapte memorabile și un punct de referință pentru sportivi și entuziaști deopotrivă. De-a lungul anilor, Stelvio a continuat să fie protagonistul unor zile de neuitat la Giro d'Italia, după cum o atestă victoriile unor sportivi precum Rohan Dennis în 2020 și Mikel Landa Meana în 2017, acesta din urmă într-o etapă marcată de o urgență inexplicabilă în care Tom Dumoulin s-a apărat onorabil. Fiecare urcare și coborâre de pe Stelvio a contribuit la forjarea legendei acestui munte, făcându-l nu doar una dintre cele mai temute și respectate provocări ale Giro, ci și un simbol al modului în care pasiunea și determinarea pot depăși toate obstacolele, combinând istoria sportului cu provocările contemporane.

- Țesături Sitip reciclate pentru partea din față și din spate a bicicletei personalizate Velo Light de la CASTELLI și țesătură 3D cu plasă pe mâneci, oferind o respirabilitate și o ușurință de neegalat care îmbunătățesc performanța aerodinamică.
-Un capăt de mânecă tăiat manual care îmbrățișează perfect forma brațului, reducând rezistența aerului și crescând confortul în timpul ciclismului.
-Ziperul YKK® Vislon® cu fermoar CASTELLI Scorpion, conceput pentru o deschidere și închidere ușoară, permite reglarea optimă a temperaturii corpului în timpul cursei.
-Penelul de prindere din plasă de silicon asigură o aderență perfectă fără fricțiune la corp, ideal pentru a menține tricoul în cea mai bună poziție în orice situație.
-3 buzunare spate mari, ușor accesibile, concepute pentru a transporta lucrurile esențiale fără a compromite aerodinamica.
-Formarea neutră cu țesături foarte elastice permite tricoului să se adapteze la o gamă largă de tipuri de corp, asigurând libertate de mișcare și confort total.
-Culoarea: Albastru, inspirată de adâncimile senine ale lacurilor alpine, adaugă o notă de eleganță și vizibilitate pentru ciclistul de pe șosea.

Combinația de materiale de ultimă generație și grija acordată designului reflectă o atenție unică la aspectele tehnice și estetice, ceea ce face din tricoul Stelvio un must-have pentru pasionații Giro d'Italia 2024 și ai ciclismului în general. Acest articol de îmbrăcăminte nu numai că vă va face să vă simțiți parte din istoria ciclismului, dar vă va oferi și cele mai bune tehnologii textile disponibile în prezent.
Cod produs: 9510705-424