• Întoarceți-vă la 30 zile
  • Transport gratuit de la 189 RON

Tricou de ciclism cu mânecă scurtă CASTELLI #GIRO107 CLASSIFICATION roz

422,99 RON
Livrare gratuită

Selectează mărimea:

La marca CASTELLI, recomandăm să selectezi o mărime mai mare decât mărimea ta

Mărimea

La marca CASTELLI, recomandăm să selectezi o mărime mai mare decât mărimea ta

Expediem azi
Livrare în vineri 21.6.
30 de zile pentru returnare
Livrare gratuită
Tricou de clasificare Giro d'Italia 2024 roz pentru bărbați #Giro107

Celebrează Giro d'Italia 2024 cu stilul și prestigiul tricoului roz de clasificare #Giro107 Classification Pink Jersey. Această creație exclusivă CASTELLI surprinde eleganța și culorile legendarelor tricouri de clasificare de la Giro, dar adaptate pentru confortul celor care pedalează din pasiune, nu doar pentru competiție. Conceput pentru a îmbina tradiția și inovația, acest tricou este ideal pentru oricine dorește să se simtă parte din cea mai fascinantă cursă din Italia, fără a sacrifica confortul.

Jachetul roz Giro d'Italia nu este doar o piesă de îmbrăcăminte, ci un simbol, o onoare, o piatră de hotar. Purtat de ciclistul care conduce clasamentul general pe timp, acesta reprezintă nu doar conducerea temporară a cursei, ci și visul, determinarea și rezistența necesare pentru a excela într-una dintre cele mai prestigioase și dificile competiții de ciclism din lume. Cei care poartă tricoul roz poartă pe umerii lor greutatea istoriei, pasiunea unei țări întregi și admirația fanilor și a concurenților deopotrivă. Este un simbol al succesului, rezultatul sudorii, al strategiei și al unui spirit indomabil, deschizând calea spre gloria eternă a Giro d'Italia.

-Fabricat din țesătură jacquard de înaltă calitate, asigură o ventilație superioară și o gestionare excelentă a umidității, menținându-vă uscat și confortabil chiar și în timpul celor mai solicitante urcări.
-Panourile laterale de formă anatomică, extinse până la spate, oferă o potrivire perfectă și un sprijin dinamic în mișcare.
-Echipat cu trei buzunare practice în spate, vă permite să transportați lucrurile esențiale fără a compromite aerodinamica.
-Cercul YKK® Vislon® pe toată lungimea asigură o închidere lină și fiabilă, pentru o potrivire rapidă și ușoară în orice situație.
-Elasticul din silicon de la talie menține tricoul bine fixat la locul lui și îl împiedică să se ridice în timp ce pedalează, pentru o performanță fără distragere a atenției.

Cu clasificarea tricoului roz de la CASTELLI, fiecare plimbare pe bicicletă devine un tribut adus Giro d'Italia 2024. Purtați pasiunea, trăiți legenda.
Cod produs: 9510702-025