• Întoarceți-vă la 30 zile
  • Transport gratuit de la 189 RON

Tricou de ciclism cu mânecă scurtă CASTELLI #GIRO107 CLASSIFICATION negru

422,99 RON
Livrare gratuită

Selectează mărimea:

La marca CASTELLI, recomandăm să selectezi o mărime mai mare decât mărimea ta

Mărimea

La marca CASTELLI, recomandăm să selectezi o mărime mai mare decât mărimea ta

Vom expedia mâine
Livrare în joia 27.6.
30 de zile pentru returnare
Livrare gratuită
Tricou negru pentru bărbați, Giro d'Italia 2024, clasificare #Giro107

Celebrează Giro d'Italia 2024 cu stilul și prestigiul tricoului negru Classification #Giro107. Această creație exclusivă CASTELLI captează eleganța și culorile legendarelor tricouri de clasificare de la Giro, dar le adaptează la confortul celor care pedalează din pasiune, nu doar pentru competiție. Conceput pentru a îmbina tradiția și inovația, acest tricou este ideal pentru oricine dorește să se simtă parte din cea mai fascinantă cursă din Italia, fără a renunța la confort.

Jachetul negru Giro d'Italia este un titlu istoric, mai degrabă decât un premiu acordat în prezent, care aducea un omagiu ciclistului care a terminat întreaga cursă pe ultimul loc. Departe de a fi un semn de slăbiciune, purtarea tricoului negru a fost un simbol al unei determinări incredibile, al spiritului de luptă și al perseverenței, sărbătorind tenacitatea acestor cicliști care, în ciuda adversităților, au terminat una dintre cele mai dificile competiții din lume.

Tradiția tricoului negru, privită cu afecțiune și admirație, a reflectat esența acestui sport: nu doar victoria, ci și curajul de a continua, valoarea angajamentului și forța de spirit necesară pentru a înfrunta și depăși orice obstacol. Deși nu mai face parte din Giro d'Italia modern, amintirea tricoului negru rămâne un omagiu adus tuturor sportivilor care, prin angajamentul lor, fac ciclismul măreț.

Detalii și inovații:

-Fabricat din țesătură jacquard de înaltă calitate, asigură o ventilație superioară și o gestionare excelentă a umidității, menținându-vă uscat și confortabil chiar și pe cele mai dificile cățărări.
-Panourile laterale anatomice, extinse până la spate, oferă o potrivire perfectă și un sprijin dinamic în mișcare.
-Echipat cu trei buzunare spate confortabile, vă permite să transportați lucrurile esențiale fără a compromite aerodinamica.
-Cercul cu fermoar complet YKK® Vislon® asigură o închidere lină și fiabilă, pentru o potrivire rapidă și ușoară în orice situație.
-Penelul de prindere din silicon de la talie menține tricoul bine fixat și împiedică ridicarea acestuia în timpul ciclismului, pentru o performanță fără distragere a atenției.

Cu tricoul negru Classification by CASTELLI, fiecare plimbare pe bicicletă devine un omagiu adus Giro d'Italia 2024. Purtați pasiunea, trăiți legenda.
Cod produs: 9510702-010