Jachetă termoizolantă de ciclism CASTELLI ALPHA DOPPIO RoS negru

1430,99 RON 1589,99 RON

-10%

Livrare gratuită

negru

La marca CASTELLI, recomandăm să selectezi o mărime mai mare decât mărimea ta

Mărimea

La marca CASTELLI, recomandăm să selectezi o mărime mai mare decât mărimea ta

Livrare în miercuri 27.9.
30 de zile pentru returnare
Livrare gratuită
CE ESTE / CARACTERISTICILE PRODUSULUI
Topul în topul jachetelor de iarnă, aduce căldură, respirabilitate și un nivel ridicat de protecție împotriva ploii, împreună cu o croială moale și perfect adaptată. Această jachetă dă exemplu în ceea ce privește modul în care ar trebui să arate o jachetă de iarnă pentru ciclism

Tehnica Rain or Shine o face să fie cea mai bună jachetă a noastră pentru condiții uscate, dar oferă o protecție semnificativă împotriva ploii.
Membrană GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® 150 pentru protecție împotriva vântului cu respirabilitate ridicată și protecție eficientă împotriva ploii.
Construcție Alpha în două straturi cu strat de izolație Polartec® Alpha Direct separat de stratul superior de protecție împotriva vântului și a apei pentru o mai bună ventilație și termoreglare
Cusături reduse cu cusături pe umăr pentru și mai puține șanse de infiltrare a apei prin cusături.
Cernier asimetric YKK® Vislon® impermeabil YKK® Vislon® cu funcționare lină pentru un control mai bun al ventilației.
Balonul larg în talie cu tiv de silicon se așează plat și protejează împotriva vântului
Cu manșeta cu strat dublu se potrivește perfect cu mănușile, astfel încât frigul și vântul să nu pătrundă la încheieturi
Tesăturile elastice cu țesătură avansată permit o potrivire excelentă care este precisă pentru corp, dar se potrivește unei game largi de tipuri de corpuri
Spate ventilat
3 buzunare din spate cu elemente reflectorizante și găuri de drenaj realizate cu laserul
Bucsac frontal cu fermoar pentru obiecte de valoare.
Culoare: 085: negru deschis, 303 verde rover, 642 roșu pomme, 857 roșu-portocaliu.
Mărimi: XS-3XL
Greutate 424g (M)
Gama de temperatură: -5 - 10°C. 4 - -10°C - 4,5°C (-10 - 4,5°F)
. 10 - 10°C - 10°C
Compoziția materialului:
Material principal 100%poliester.
Fundul trunchiului 70%poliamidă 30%elastan
Guler, guler interior, partea superioară a gulerului 54%poliamidă 31%poliester 15%elastan
Față de căptușeală 100%poliester

Cyclingnews.com susține că "această jachetă stabilește un nou standard pentru ceea ce poate face o jachetă de iarnă" și asta este exact ceea ce ar trebui să fie jacheta de iarnă perfectă. Credem că am făcut cea mai bună jachetă a noastră și mai bună, sub forma următoarei generații, Alpha Doppio RoS.
Chiar și cele mai bune materiale disponibile în prezent, cu niveluri bune de respirabilitate, nu pot face față transpirației și căldurii generate de ciclismul de intensitate ridicată. De aceea am dezvoltat o construcție cu două straturi care vă permite să aveți stratul exterior, rezistent la vânt, descheiat, în timp ce stratul izolator interior rămâne închis, iar datorită fluxului de aer, umezeala poate scăpa, iar stratul exterior nu intră în contact direct cu pielea. Când pedalezi în urcare, poți desface complet stratul exterior și să aerisești umezeala, iar înainte de coborâre poți închide fermoarul și vei fi complet uscat în interior. Funcționează atât de bine încât pare magic.
Pentru această generație, am folosit un material izolator mai moale și mai cald - Polartec® Alpha Direct. Am făcut, de asemenea, câteva modificări la capetele jachetei: la gât, la talie și, în primul rând, la încheieturi. Am alungit și am modelat gâtul, astfel încât să se miște cu tine, fie că pedalezi în picioare, fie că îți calci în picioare prietenii la un antrenament împreună în ianuarie. La talie, am creat un panou elastic cu un tiv plat din silicon, care se potrivește foarte bine și izolează de vânt fără să se rostogolească sau să alunece în sus. Am actualizat închiderea încheieturii mâinii, care acum are un strat interior care se potrivește perfect la încheietura mâinii și intră în mănușă, și un strat exterior care se înfășoară în exteriorul mănușii, astfel încât apa se scurge și nu intră în mănușă.
Această jachetă va rezista în condiții de umezeală, am folosit GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® cu cusături critice sigilate impermeabil la umeri. Celelalte cusături sunt ascunse de contactul direct cu apa, iar finisajul hidrofug al țesăturii împiedică cea mai mare parte a umezelii să pătrundă. Jacheta este, așa cum spunem noi, "esențialmente impermeabilă", în măsura maximă posibilă, menținând în același timp un echilibru între protecția împotriva apei, respirabilitate și confort. Nu spunem că nu se va scurge nici măcar o picătură, dar noi facem în mod regulat plimbări lungi pe vreme ploioasă și suntem complet uscați. Aceste caracteristici o fac să fie jacheta preferată de majoritatea ambasadorilor și personalului nostru și o fac cea mai versatilă jachetă de iarnă pe care am făcut-o vreodată. 
Cod produs: 4523505-085