• Întoarceți-vă la 30 zile
  • Transport gratuit de la 189 RON

Pantofi de ciclism Scott SPORT CRUS-R BOA verde/negru

(4)
547,99 RON
Livrare gratuită

verde/negru

Selectează mărimea:

Mărimea
Vom expedia mâine
Livrare în miercuri 24.7.
30 de zile pentru returnare
Livrare gratuită
Cu un buget accesibil și construit pentru confort pe tot parcursul zilei, pantoful Scott Crus-r BOA® este pantoful de bază perfect pentru orice traseu. A fost creat pentru a fi durabil, dar totuși suficient de ușor și flexibil pentru a vă menține confortabil. Sistemul BOA® Fit System asigură o potrivire reglabilă, iar talpa exterioară Sticki Rubber garantează o aderență superioară și o tracțiune bună în afara bicicletei.

-Este extrem de rezistent
-Index de rigiditate 6
-Supa exterioară din cauciuc Sticki
-Sistemul de potrivire BOA®.
  • PROPRIETĂȚI: ușor
  • UTILIZARE: MTB
  • DESIGN: multi-color
  • SEXUL: unisex
  • :
Anonim Recomandă acest produs

Confortabil, ventilație excelentă

Tradus automat - Afișați textul original

Jozef Recomandă acest produs

Inca nu am avut sansa sa o incerc pe teren, se potriveste perfect pe picior, manopera buna, arata simple, dar asta e frumusetea...

Tradus automat - Afișați textul original

Anonim Recomandă acest produs

În comparație cu ghetele de trekking Solomon pe care le-am călărit până acum, pantoful este vizibil mai rigid și nu este la fel de confortabil de mers, dar nici acesta nu este scopul lui. Am luat-o în combinație cu pedale SPD și trebuie să spun că sentimentul meu de a conduce s-a mutat din nou puțin mai sus (ca cu orice echipament suplimentar :) ). În plus, sunt foarte drăguți, nu sunt la fel de „obstructivi” precum adidașii ciclo clasici, sunt perfecti pentru plimbare, chiar dacă cuferele uneori clic puțin, și cel mai important, închiderea BOA este pur și simplu TOP!!

Tradus automat - Afișați textul original

Anonim

Un pantof mai puțin vizibil, dar cu atât mai funcțional și confortabil, cu un sistem de strângere actualizat. O mare satisfacție pentru mine, un pantof care ține, nu apasă și este comod de intrat.

Tradus automat - Afișați textul original

Cod produs: 288830-7386