• Întoarceți-vă la 30 zile
  • Transport gratuit de la 189 RON

Pantofi de ciclism Northwave HAMMER PLUS negru

671,99 RON
Livrare gratuită
Mărimea
Vom expedia mâine
Livrare în joia 25.4.
30 de zile pentru returnare
Livrare gratuită
Pentru a profita la maximum de weekend-urile în aer liber pe bicicletă, pantofii Hammers sunt meniți să facă acest lucru.
O potrivire înfășurătoare, fără puncte de presiune enervante, confortul de a coborî de pe bicicletă pentru o scurtă pauză de plimbare, respirabilitatea excelentă sunt caracteristicile cheie care îi fac să nu lipsească niciodată de la entuziaștii off-road.
SLW3 dezvoltat de X-Dial este total unicși oferă o fixare ultra-rapidă, micrometrică.
Acest mecanism compact este foarte ușor și intuitiv, trebuie doar să rotiți cadranul pentru o închidere rapidă și precisă.
Închiderea SLW3 combinată cu o curea este conceptul de bază din jurul Hammer Plus.
WOferă lejeritate și respirabilitate prin construcția unibody a părții superioare îmbrăcând totul cu cadranul micrometric SLW3, abilitat să ofere o potrivire personalizată micrometric Talpa Jaws Evo, cu sistemul său avansat de flexie a degetelor și suportul pentru arcadă este ideală pentru riderii care au nevoie de o talpă performantă, cu super plusul de a putea fi umblată
Partea superioară perforată cu construcție unibody pentru a asigura o izolare optimă, fără cusături pentru a maximiza confortul.
Întărire TPU termosudată pentru protecție completă.
  • UTILIZARE: gravel, MTB
  • ANOTIMPUL: primăvară, vară
  • SEXUL: pentru bărbați
  • :
Cod produs: 80242027-19

Produse recomandate