• Întoarceți-vă la 30 zile
  • Transport gratuit de la 189 RON

Pantofi de ciclism Northwave HAMMER PLUS negru

671,99 RON
Livrare gratuită
Mărimea
Livrare în miercuri 24.7.
30 de zile pentru returnare
Livrare gratuită
Pentru a profita la maximum de weekend-urile în aer liber pe bicicletă, pantofii Hammers sunt meniți să facă acest lucru.
O potrivire înfășurătoare, fără puncte de presiune enervante, confortul de a coborî de pe bicicletă pentru o scurtă pauză de plimbare, respirabilitatea excelentă sunt caracteristicile cheie care îi fac să nu lipsească niciodată de la entuziaștii off-road.
SLW3 dezvoltat de X-Dial este total unicși oferă o fixare ultra-rapidă, micrometrică.
Acest mecanism compact este foarte ușor și intuitiv, trebuie doar să rotiți cadranul pentru o închidere rapidă și precisă.
Închiderea SLW3 combinată cu o curea este conceptul de bază din jurul Hammer Plus.
WOferă lejeritate și respirabilitate prin construcția unibody a părții superioare îmbrăcând totul cu cadranul micrometric SLW3, abilitat să ofere o potrivire personalizată micrometric Talpa Jaws Evo, cu sistemul său avansat de flexie a degetelor și suportul pentru arcadă este ideală pentru riderii care au nevoie de o talpă performantă, cu super plusul de a putea fi umblată
Partea superioară perforată cu construcție unibody pentru a asigura o izolare optimă, fără cusături pentru a maximiza confortul.
Întărire TPU termosudată pentru protecție completă.
  • UTILIZARE: gravel, MTB
  • ANOTIMPUL: primăvară, vară
  • SEXUL: pentru bărbați
  • :
Cod produs: 80242027-19

Produse recomandate